ADESE - Adese A.V.M. Hisse Senedi Yorumları : A GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 4

Zaman: 20 May 2012 10:06

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: ADESE - Adese A.V.M. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2011 17:32 
Kullanıcı avatarı

.

MesajGönderilme zamanı: 21 Ara 2011 13:47 
Kullanıcı avatarı

1 şube açmaya bi tavan yaparsa bunlar 15 şube açacaklarmış bankadan öle sölediler demekki 15 şube 15 tavan hadi hayırlı işler

MesajGönderilme zamanı: 27 Ara 2011 15:45 
Kullanıcı avatarı

MALİ’K
Bir varmış bir yokmuş, küçük bir kasabanın oldukça geniş ucu bucağı olmayan düz ovalarında elinde cep telefonu (gameboy) olan malik adında oyuna çok meraklı bir delikanlı yaşarmış. Mali’K birgün arkadaşı Hali’K ile oyun oynarken aklına büyüyünce ne olacağı gelmiş hemen Hali’K i yoklamış...Ne düşündüşünü öğrenmek ve desteğinden emin olmak için işi alttan almış ve; ben demiş büyüyünce bu kasabanın telekom şefi olmak istiyorum. Hali’K Mali’K i zaten devamlı elinde gameboyla oynarken görüyormuş tam da kendine layık bir iş diye düşünmüş önce , sonra çaktırmadan sormuş; Oda nerden aklına geldi, Niye kasabanın valisi,kaymakamı,muhtarı, hatta hatta başkanı olmuyorsun ki? demiş,
Malik fırsat bu fırsattır diye düşünmüş ve ; madem çok israr ediyorsun senin hatırın kırılacağına karamuratın milyonları kırılsın olayım bari demiş. Ve kasabanın başkanı olmaya karar vermiş.
Bunlar seçime gidersek bu halk başkanlığı bine vermez iyisi mi oturup iyice bir plan yapalım demişler ve başlamışlar ceptelefonunun yardımıyla plan yapmaya.
Öncelikle Karamuratı kendi safımıza çekmemiz lazım ve sermayesini seçim kampanyasında iyi kullanmamız lazım, nede olsa bu kasabaya kuzeyden geldi uyum sağlayamadı, entegrasyon konusunda ona yardım edelim karamuratta bizim emrimize sersin milyonlarını deyip, başlamışlar telefonun tuşlarına hızlı hızlı basmaya.
Kasayaba sonradan gelen karamurat adında zengin biri varmış,karamurat; kuzeyin bulutlu ve yağmurlu havasından kaynaklanan romatizma ağrılarına daha fazla tahammül edememiş nasıl olsa heybeyide doldurduk deyip güneşi bol, gökyüzü masmavi kasabada yaşamaya karar vermiş...
Ağacı az toprağı bol, yağmuru az güneşi çok olan bu kasabada; Hacabi adında yalnız yaşayan, Sapsarı ve kazma gibi dişleriyle buğdayın kalite kontrolünü yapabilen,uzun boylu,sarışın, henüz başına fötr şapkasını giymemiş bir kovboy yaşarmış.

Hali’K ile Mali’K Birgün bu planlarından Hacabi’ye de bahsetmişler, görüşünü sormuşlar. Hacabi her zamanki gibi; benim gözüm var amma görüşüm yok, aklım var amma fikrim yok, hinliğimvar amma planım yok, okumam yazmam var amma projem yok, ben sadece siz ne karar alırsanız başımı sallarım demiş. Gün gelmiş Ay gitmiş gece olmuş güneş çıkmış
Birgün bu üç kafadar Karamuratı yanlarına çağırmışlar,
Ey Karamurat sen bu kasabaya sonradan geldin, kasaba halkı seni sevmiyor,seni saymıyor,sana selam bile vermiyor bu durum senin zoruna gittiği kadar bizide üzüyor,
-ister misin bütün kasaba halkı seni saysın, senden korksun,seni baştacı etsin?
-Tabiki isterim kim istemez demiÅŸ karamurat...
-O halde beni iyi dinle demiş,Mali’K ; Ben kasabanın başkanlığına adaylığımı koyacağım senide yanıma alacağım böylece bütün kasabalı seni görünce esas duruşta sana selam duracak, hem eskibaşkanın sana vermediği tüm ihaleleri ben sana vereceğim ve böylece servetine servet katacaksın...ancak bir şartla : sponsorum olacaksın demiş.
Karamurat bu teklifi hemen kabul etmiş hiç düşünmeden, çünkü kasaba halkının kendisini adam yerine koymayan tavırları ve eski başkanın kendisine hiç ihale vermemesi çok zoruna gidiyormuş karamuratın.

Nihayet seçim günü gelmiş çatmış, Kasabalı başkanlarına güveniyorlar,seviyorlar ve memnunlarmış, ancak bu planlardan da habersizlermiş.Bu yüzden kasaba halkı seçime hiç ilgi göstermemiş, nasıl olsa başkanımız tekrar kazanır diye düşünmüşler, herkes geçim derdinde bağbahçede ve gurbet ellerdeyken bir pazar günü karamuratın sponsorluğunda seçime gidilmiş...
Karamurat oy kullanmaya gelen az sayıda kasaba halkınada para vererek oyların çoğunu satın almış... böylece planları başarıyla? sonuçlanmış, Mali’K kasabanın başkanı,Hali’K,Hacabi ve Karamuratta yardımcıları olmuşlar...

Işte böyle aziz dostlar!

Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!

Not: <Bir defada biz ersek muradımıza onlar çıksa kerevete> diyenleri
oylarına sahip çıkmaya çağıyorum,genel kurula mutlaka katılalım katılmayanları uyaralım.

----2.bölümün sonu---

MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 00:35 
Kullanıcı avatarı

fiyatı çok yüksek tahta sahipsiz 3-3.40 gibi belki girilir..

MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 19:43 
Kullanıcı avatarı

ne demek çok yüksek bize göre çok düşük
enaz 8tl olmalı ki zararımız çıksın.

MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 23:25 
Kullanıcı avatarı

yaralıaslan yazdı:
BEN BANKADA ÇALIŞAN BİR ARKADAŞIMIN ISRARI İLE İSTEMEME RAĞMEN ARZDAN ALDIM İNANIN BU KADAR REZALET BİR KAĞIT OLAMAZ YA HERGÜN SÜREKLİ % 2 -3 DÜŞYOR NEREDEYSE %25 DÜŞTÜ BÖYLE ŞEREFSİZLİK OLAMAZ Kİ İNSANLARI KANDIRIP KENDİLERİ CUKKAYI DOLDURACAK DİYE, BUNDAN SONRA KİMSE BU TÜR ŞİRKETLERE İTİMAT ETMEZ BU ŞİRKETLERDEN HİSSE ALMAK İSTEMEZ BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM APTALLIKTIR. BENDE APTAL OLARAK BU BOKTAN HİSSEYE GİRDİM. AMAN KİMSE BULAŞMASIN

sitede biraz dolaşsadınız görürdünüz.burada çok yazıldı çizildi adese.bunların olacağını söylediler sürekli.bu menşeyden bir numara çıkmıyor.git tborg a yatır daha iyi

MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2012 14:36 
Kullanıcı avatarı

Adese, market zinciri satın aldı

Market zinciri Adese, 2012 yılına hızlı girdi

www.borsagundem.com

13.1.2012 - 08:31

Adese, İstanbul'da faaliyet gösteren Yunus Marketler Zinciri'nin İstanbul Anadolu yakasında ve Kocaeli'nde bulunan 6 mağazasını satın alarak bünyesine kattı.Yeni mağazalarla Adese'nin İstanbul Anadolu yakasındaki mağaza sayısı 10'a, İzmit'teki mağaza sayısı ise 5'e ulaşırken, Türkiye'nin dokuz şehrindeki toplam şube sayısı 146'ya çıktı. Adese'ye ait toplam 98 bin 609 metrekare olan satış alanı ise 102 bin 639 metrekareye, toplam alanı ise 160 bin 516 metrekareye yükseldi. Adese, bünyesine katılan yeni mağazalarla birlikte 140 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. 3 Kasım 2011 tarihinde hisseleri İMKB'de işlem görmeye başlayan Adese, Borsa sürecinin hemen ardından önemli bir yatırıma imza atmış oldu. Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, "Borsa süreci Adese ve Adese'nin paydaşları için büyüme ve yeni yatırımlar anlamına geliyor. Halka arzla yeni bir büyüme ivmesi kazandık. Önümüzdeki süreçte Adese'nin pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Anadolu sermayesiyle ulusal zincirler içerisinde giren perakende şirketi olarak sektördeki güçlü varlığımızı sürdürüyoruz." dedi. Zaman

MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2012 23:53 
Kullanıcı avatarı

kl

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir