Akbank İnternet Bankacılığı Sorunları : GENEL GÜNCEL KONULAR - Page 2

Zaman: 20 May 2012 10:13

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Akbank İnternet Bankacılığı Sorunları
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 16:13 
Kullanıcı avatarı

ecyad yazdı:
detayları müşteri temsilcisine sorsaydın...

haklısın aslında öyle yapmam gerekirdi de sinir oldum.mıy mıy konuşan bir kadındı zaten.sanki orada amme hizmeti yapıyormuş gibi konuşuyordu bende çat diye kapattım.

bankalar ile çalışan herkes de durum böylemi acaba?paramızı 2 gün sonra mı alıyoruz?benim bildiğim b grubu hisseler takas bankta kalıyor 3 gün.a grubunda öyle birşey bilmiyordum.

MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 16:17 
Kullanıcı avatarı

sahipli41 yazdı:
Akbank internet bankacılığı kullanıyorum zaman aşımı süresi çok kısa bence hemen kapanıyor :(

Birde şunu sormak istiyorum. Akbank'ta alım yapacağım zaman emir veriyorum bakiyem yetersizde olsa hisse o seviyeye geldiyse alım yapıyor extremde eksiye düşme değilde 0 TL görünüyor ama hesapladığımda 0 değil -100 falan olması gerekiyor eğer satım yaparsam bakiyemden o 100 tl yi alıyor ama 1 ay kadar satım yapmazsam bankadan arıyorlar gidip nakit yatırıyorum tüm akbank kullanıcıları bu şekildemi ve bu uygulama diğer bankalarda da varmı?

anlayan varmı acaba?niye 100 tl alıyorlar ki.bende bugün bir hisse sattım 100 tl borçlu çıktık adamlara iyi mi

MesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2011 13:59 
Kullanıcı avatarı

50promil yazdı:
merhaba

bu gün akbank'ın hisselerinden almıştım.50 tl kar ile satayım dedim.hisseleri sattım.hesabıma param geçmedi müşteri hizmetlerini aradım.hesapa para hemen geçmiyormuş perşembe günü geçecekmiş.ayrıca bu satıştan 100 tl de borcum olmuş zaten 50 tl kar alacağım 50 de üzerine mi veriyorum?hani komisyonlar binde bilmem kaçtı olsa olsa 1-2 tl komisyon almaları gerekmiyormu?lütfen bu konuda aydınlatırmısınız.

Para hesaba 3 gün içinde geçiyor benim hep o şekilde ama sen para gelmden emir verebiliyorsun alım yapabiliyorsun sadece paranı iyi hesaplaman gerek ona göre para hesaba düşmeden yeni alım yapabilirsin ben öyle yapıyorum ;)

satıştan borcun nasıl oluştu bilemiyorum. mesela ben bir kağıt 50 lira kara geçince satmam çünkü 10 lira gibi bir tutar alışta 10 lira gibi bir tutar satışta komisyon olarak kesiliyor 30 lira sana kalıyor bende bunun yerine 70-100 tl kara çıkınca kağıt satıyorum temiz 50 yada 80 lira alıyorum...

Her alım ve satımında onay vermeden önce komisyon tutarı şu kadar bsmv si şu kadar diye yazıyor zaten onları takip et mesela ben 3000 adet eurom almışım 8.80 komisyon 0.44 te bsmv kesmiş bir bu kadarda satışta kesecek yani bu kağıdı satıp kar etmem için en az 30 lira artıda olmalıyımki 20 lirası komisyona 10 lirası bana kalsın ;) bilemem anlatabildimmi?

ama dediğim gibi 100 lira nasıl borcun oldu anlayamadım onu temsilcinize danışın...

MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 01:14 
Kullanıcı avatarı

slm lütfen yardım ben internet bankacılığı olarak akbankı kullanıyorum ama rüchan ve bazı hisse senetlerini internet üzerinden alamıyorum telefonla almam gerekiyormuş internet üzerinden rüchan vede bütün hisse senetlerinin alım satımını yapabileceğim başka bi banka bilen varmı tşkrlr

MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2011 12:21 
Kullanıcı avatarı

sahipli41 yazdı:
50promil yazdı:
merhaba

bu gün akbank'ın hisselerinden almıştım.50 tl kar ile satayım dedim.hisseleri sattım.hesabıma param geçmedi müşteri hizmetlerini aradım.hesapa para hemen geçmiyormuş perşembe günü geçecekmiş.ayrıca bu satıştan 100 tl de borcum olmuş zaten 50 tl kar alacağım 50 de üzerine mi veriyorum?hani komisyonlar binde bilmem kaçtı olsa olsa 1-2 tl komisyon almaları gerekmiyormu?lütfen bu konuda aydınlatırmısınız.

Para hesaba 3 gün içinde geçiyor benim hep o şekilde ama sen para gelmden emir verebiliyorsun alım yapabiliyorsun sadece paranı iyi hesaplaman gerek ona göre para hesaba düşmeden yeni alım yapabilirsin ben öyle yapıyorum ;)

satıştan borcun nasıl oluştu bilemiyorum. mesela ben bir kağıt 50 lira kara geçince satmam çünkü 10 lira gibi bir tutar alışta 10 lira gibi bir tutar satışta komisyon olarak kesiliyor 30 lira sana kalıyor bende bunun yerine 70-100 tl kara çıkınca kağıt satıyorum temiz 50 yada 80 lira alıyorum...

Her alım ve satımında onay vermeden önce komisyon tutarı şu kadar bsmv si şu kadar diye yazıyor zaten onları takip et mesela ben 3000 adet eurom almışım 8.80 komisyon 0.44 te bsmv kesmiş bir bu kadarda satışta kesecek yani bu kağıdı satıp kar etmem için en az 30 lira artıda olmalıyımki 20 lirası komisyona 10 lirası bana kalsın ;) bilemem anlatabildimmi?

ama dediğim gibi 100 lira nasıl borcun oldu anlayamadım onu temsilcinize danışın...

komisyon oranı 0,02 yani binde 2 değil mi?bunu her iki işlemde de yani hem alımda hem satımda mı kesiyorlar?ben sadece bir defa kesiliyor sanıyordum.e o zaman binde 4 olmuyormu?desene bizden çok banka kazanıyor.işin teknik kısmına o kadar eğildim ki hiç bunları araştırmamıştım öğrenmek lazım demek ki.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir