Zaman: 20 May 2012 10:19

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: AKSEN - AKSA Enerji Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012 11:42 
Kullanıcı avatarı

orada herhangi bir akrabam yok sadece sürecin bu şekilde işleyeceğini düşünüyorum.2012 ilk çeyrekte. ayrıca senin yazdın şirketlede yakından uzaktan bir ilgisi yok. ayrıca avatarın çok iğrenç

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012 22:57 

alicakmak yazdı:
orada herhangi bir akrabam yok sadece sürecin bu şekilde işleyeceğini düşünüyorum.2012 ilk çeyrekte. ayrıca senin yazdın şirketlede yakından uzaktan bir ilgisi yok. ayrıca avatarın çok iğrenç

Yazından çok toy ve genç biri olduğunu anlıyorum,öncelikle 40 yaşında bir insanla böyle konuşulmaz dostum bunu öğren.Sürecin bu şekilde işleyeceğini nerden çıkardın,önce hissesine sahip olduğun şirketi iyi araştır,elinde kağıt varmı bilmiyorum eğer varsa ne güzel işte sat kurtul en diplerden istersen alırsın,eğer elinde hisse yoksa bu yorumu yapmaktaki amacın ne,sanane düşerse düşsün?

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012 23:08 
Kullanıcı avatarı

AKSEN henüz iniş trend kanalını kırıp çıkmış değil.3.01 üstü kapanışlar sonrası hissenin yönünün pozitife döneceğini düşünüyorum.Tabi bunun 10.000.000 üsüt bir hacimle olması gerekecek.Elimde yok ama bu şartların oluşması durumunda hisseye pozitif bakmaya başlayacağım.

YTD.

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012 23:20 
Kullanıcı avatarı

Taoist bey haklısın söylediklerinde ama sen yinede risk yönetimini kontrol et.selamlar

MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2012 22:02 
Kullanıcı avatarı

Taoist abi sence bjk hissesi ne olur.

MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2012 23:43 
Kullanıcı avatarı

Taoisttttttttttttttttttttttttttttt

MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 00:06 
Kullanıcı avatarı

AKSA ENERJİ

Kur farkı gideri azalacak
Aksa Enerji, 2011’de kurulu kapasitesini yüzde 33 artışla 2 bin 36 MW’ye (megavat) yükseltti. Onur Mutlu, şirketin 2012’de de yüzde 30 civarında kapasite artırımı planladığını hatırlatıyor. 2011 ve 2012’de şirketin faaliyet karında sırasıyla yüzde 37 ve 40 artış bekleyen Mutlu, 2011’de zarar etmesine neden olan kur farkı giderlerinin de bu yıl çok azalacağını tahmin ediyor. Öte yandan, şirketin Kazancı Holding’in hisse satışından elde edeceği fonların borç azaltmada kullanılacağını vurgulayan Mutlu, hisse için “alım” öneriyor

MesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2012 18:32 
Kullanıcı avatarı

+

MesajGönderilme zamanı: 29 Şub 2012 12:40 
Kullanıcı avatarı

Hocak AKSA mart ayı hisseler içerisinde en iyileri diye gösteriliyor. Teknik grafigine baktım bütün yıllar birtenpoda yükselmiş ve geçmiş onyılı hemen hemen heryıl bedelsiz veya temettü vermiş.
BRKSAN' da yaklaşık iki ay hiç geri çekilmeden azda olsa bir yükseliş söz konusu 1 liradan 6 küsür liraya çıkarmışlardı hızlı bir şekilde iki liraya çektiker şimdi ise 6.84civari fakat yükseliş imkb 'endeksini umursamadan gidiyor bende buhisseye aralıklı olarak girdim çıktım bayağı bi kazanç oldu bu kağıtta manipilasyon oldugunu söylüyorlar bu korkuyla ayrılıp AKSA ya girmek istiyorum sizin engin tecrübenize sığınarak sız nasıl düşünüyorsunuz.Teşekkür

MesajGönderilme zamanı: 10 Nis 2012 16:18 
Kullanıcı avatarı

Asagidaki haberin ne anlama geldigi hakkinda bilgisi olan var mi acaba? İyi mi kotu mu? Hisse ne yone hareket eder? Hedef nedir?
Simdiden tesekkurler...

Goldman Sachs, Aksa Enerji'ye ortak oldu

Hisse satışı sonrasında şirketin değeri 1.8 milyar dolar belirlendi. Anlaşmada, Goldman Sachs'ın 6 sene sonrasında hisseleri aynı değerden Kazancı Holding'e geri satma opsiyonu da bulunuyor.

Goldman Sachs tarafından satın alınan hisselerin 135 milyon dolarlık kısmı Kazancı Holding'in varlıklarından bulunan Aksa Enerji hisselerinin satışı, geri kalan 105 milyon dolarlık kısmı ise Aksa Enerji'de yapılacak olan nakit sermaye arttırımı sonrası ortaya çıkacak hisselerin Goldman Sachs'a doğrudan ihraç edilmesiyle gerçekleşecek.

Anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemil Kazancı, enerji sektöründe bulundukları önemli konumu korumak adına gerçekleşen birlikteliğin son derece önemli olduğunu söyledi.

Kazancı, "Grubun en büyük yatırımı olan Aksa Enerji'nin büyüme çizgisi bu anlaşmalarla hız kesmeden devam edecek. 2017 için koymuş olduğumuz 4500 MW kurulu güç hedefine doğru ilerliyoruz. 2011 sonu itibariyle ulaşmış olduğumuz 2036 MW kurulu güç ve aylık 1 milyar KWh enerji üretim ile ülkemizin toplam enerji talebinin yaklaşık yüzde 5'lik kısmını karşılamaktayız... Yenilenebilir kaynaklarımızla ürettiğimiz enerji miktarı her geçen gün artmaktadır. Yerel kaynaklardan enerji üretimine daha fazla yatırım yapmak gayreti içindeyiz" dedi.
400 MİLYON DOLAR YENİ FİNANSMAN

Bununla birlikte Goldman Sachs, Garanti Bankası ve İş Bankası katılımıyla oluşturulan konsorsiyum, Kazancı Holding'e 400 milyon dolar finansman sağladı.

Bu krediye Goldman Sachs 150 milyon dolar, Garanti ve İş Bankası da 125'er milyon dolar ile katıldı. Kredi, 3 yılı ana para geri ödemesiz olmak üzere 6 yıllık vadeye yayılıyor.     

Alınacak 400 milyon dolar kredinin 192  milyon doları Ağustos ayında vadesi dolan köprü kredinin geri ödemesinde, 105 milyon doları Aksa Enerji'ye özkaynak katkısı olarak, kalan 95 milyon da Kazancı Grubu'nun diğer yatırımları ve finansman geri ödemelerinde kullanılacak.

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ghostmen_fear ve 0 misafir