Al-Sat da Hisse Önerisi : GÜNLÜK BORSA YORUMLARI

Zaman: 20 May 2012 10:25

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Al-Sat da Hisse Önerisi
MesajGönderilme zamanı: 08 AÄŸu 2010 16:43 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar borsada kazanmanın en iyi yolunu al-sat yaparak buldum birkaç aydır. al sat yaparak kağıttan deilde verdiğim komisyondan kredi kartıma yatan chip paradan kazanıyorum. iki aydır 1500 lira chip para kazanıp harcadım. kağıdı alıp hemen bir üst kademeden satıyorum. böylece kağıt bazında da zarar etmemiş oluyorum ama kağıt tabiki bir kademe üstle bişey kazanmıyor. şuana kadar EUROM, KARTN,FMIZP ten bunu başardım.
sizlerin önerebileceği gün içinde sık sık bir kademe alt bir kademe üst yapan bildiğiniz hisse varsa yazarmısınız.

burada amaç bol işlem hacmi yapmak. ne kadar işlem hacmi yaparsan o kadar kazanıyorsun tabiki.

Mesaj BaÅŸlığı: Re: al-sat da hisse önerisi
MesajGönderilme zamanı: 08 AÄŸu 2010 16:51 
Kullanıcı avatarı

chip para olayı bütün bankalarda mevcut mu. bu konuda daha detaylı bilgi verebilirmisin.

MesajGönderilme zamanı: 08 AÄŸu 2010 17:00 
Kullanıcı avatarı

ugurk26 yazdı:
chip para olayı bütün bankalarda mevcut mu. bu konuda daha detaylı bilgi verebilirmisin.

benim bildiklerim şuan deniz yatırım ve yapıkredi yatırım. benim aracı kurumum yapıkredi yatırım, her 15 liralık işleme 1 chip world puan veriyor. eğer işlem hacmi yaratabilirseniz süper oluyor. ben ilk iki ay 1500 lira aldım , bu ay tatilde uğraşamadım 300 lira alabildim. bunları sadece toplamda 2000 liralık bir portföyle yapıyorum. önemli olan burda iyi bir alt üst yapan kağıdı bulup sürekli al-sat yapmak. tabiki bilgisayarın başından biraz kalkamıyorsun. bu arada aylık 5000 liraya kadar chip puan veriyor yapıkredi yatırım.

MesajGönderilme zamanı: 09 AÄŸu 2010 13:04 
Kullanıcı avatarı

şu yapı kredi den chip para kazanma olayına değinmek istiyorum.
belirttiğiniz gibi aylık 50. 000 TL alım satım hacmine ulaştığınızda banka her 100 TL için 1 worldpuan veriyor. 1 wp da 0,5 kuruş olduğuna göre (müşteri hizmetleri görevlisi bana öyle dedi)

http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/bireysel_bankacilik/worldpuan_kazanim.aspx isteyen yandaki adresten bakabilir.

aylık elinize maksimum 50.000/100=500 wp geçer. TL karşılığı da 500*0,5=25 Tl geçer.siz nasıl oluyor da 2000 tl para ile günlük dahi alıp satıyor olsanız bu kadar parayı nasıl alırsınız?
kaldı ki yapı kredi hisse alım satım işlemlerinde binde 2 gibi yüksek bir oranda işlem ücreti alıyor. sizden aldığı fazla paranın en fazla 25 lirasını wp adı altında geri veriyor.
cevabınızı bekliyorum. saygılarımla...

MesajGönderilme zamanı: 09 AÄŸu 2010 13:13 
Kullanıcı avatarı

ugurk26 yazdı:

ben garanti e-trader kullanıyorum. aylık işlem hacimlerinizden kazandığınız puanları sonraki 3 ayda %50, %30,%20 gibi oranlarda kullanmanıza olanak sağlıyor. bir diğer anlatımla agustos ayında işlem yaparak kazandığınız bonusların %50 sini eylül de, %30 unu ekim de, kalan %20 yi de ekim ayında işlem ücretinizden düşüyor.
başlarda işlem komisyonum %0,186 iken sonra %0,156 ya düştü.

diğer bankalarda da buna benzer bir uygulama var ama önceki iletimde de bahsettiğim gibi öyle aylık 500 Tl gibi bir kazanım söz konusu bile olamaz.(ki böyle bir kanıya mesajı okuduktan sonraki yaptığım telefon görüşmesinde verilen bilgilerden yola cıkarak varıyorum). böyle bir şey söz konusu olsaydı günlük al sat ile hem düşük kar, hem de bol chip para kazanımı ile rahatlıkla geçinilebilirdi. sizce mümkün mü? bence imkansız...

MesajGönderilme zamanı: 09 AÄŸu 2010 13:51 
Kullanıcı avatarı

ilginç bir yöntem :D

MesajGönderilme zamanı: 09 AÄŸu 2010 23:20 
Kullanıcı avatarı

ksf yazdı:
belirttiğiniz gibi aylık 50. 000 TL alım satım hacmine ulaştığınızda banka her 100 TL için 1 worldpuan veriyor. 1 wp da 0,5 kuruş olduğuna göre (müşteri hizmetleri görevlisi bana öyle dedi)

http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/bireysel_bankacilik/worldpuan_kazanim.aspx isteyen yandaki adresten bakabilir.

aylık elinize maksimum 50.000/100=500 wp geçer. TL karşılığı da 500*0,5=25 Tl geçer.siz nasıl oluyor da 2000 tl para ile günlük dahi alıp satıyor olsanız bu kadar parayı nasıl alırsınız?
kaldı ki yapı kredi hisse alım satım işlemlerinde binde 2 gibi yüksek bir oranda işlem ücreti alıyor. sizden aldığı fazla paranın en fazla 25 lirasını wp adı altında geri veriyor.

arkadaşım nasıl hesapladığını anlamadım. yapı kredi yatırımda bütün ayrıntılarıyla açıklama var. mesela bugün 2000 lira ortamala parayı yaklaşık 40 defa al sat yapmışım. yani günlük hacim 80000 lira. güncel olarak ne kadar puan kazandığını hemen ertesi sabah puan hanende güncelliyorlar. yarın size 80 000 liralık işlemden ne kadar puan ve karşılığı TL olarak nedir yazarım. inanın bu yöntemi takip edip benimseyin coğu arkadaş kağıt alıp beklemekten vazgececek.

MesajGönderilme zamanı: 10 AÄŸu 2010 01:02 
Kullanıcı avatarı

ksf yazdı:

http://www.yapikrediyatirim.com.tr/urun ... satlar.asp

bu linki incele istersen 15 liralık işleme 1 net puan veriliyor.

MesajGönderilme zamanı: 10 AÄŸu 2010 09:13 
Kullanıcı avatarı

çok enteresan bir yaklaşım
tebrik ederim :)

MesajGönderilme zamanı: 10 AÄŸu 2010 09:30 
Kullanıcı avatarı

@narkotik,
yazında 15 tl ye 1 net puan verildiğini belirtmişsin. ancak 1 net puanın TL karşılığı nedir?
benim verdiğim hesapta aylık 50.000 TL lik işlem hacmine bankanın sadece 25 TL lik worldpuan verdiği idi.ki bunu müşteri hizmetleri görevlisi ile de teyit ettim. Eğer senin dediğin gibi bir şey olsa hiç durmadan yapı kredi de hesap açtırır kısa işlemlerle al-sat yaparak hem günlük 500-600 gibi bir miktar ile ekstaradan chip para kazanırım.o yüzden bu oalya biraz daha açıklık getirirsen sevinirim. Bol kazançlar, iyi günler diliyorum.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir