Zaman: 20 May 2012 10:42

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: ARENA - Arena Bilgisayar Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2012 03:24 
Kullanıcı avatarı

bilgin34 yazdı:
BU insanlar ne tuhaf ...topiğe bak.gs topiğ. 4000sayfa olmuş hisseleri 430 dan 150 ye düşmüş yani boş küme hatta boş kümeden de öte millein resmen adam kucağına vermiş.

altın küpün üstünde duran şu kağıda bak topicte adam yok.bu ne demek okuyanlar sazanlara yem atmışlar hepsi kıyıya yanaşmış sonucu ne olmuş anlayan var mı hepsi de oltaya takılıvermiş.

bu hissede Türkiye'nin en büyük yargı organı çağrı yapacaksın demiş....ondan sonra da spk çağrı yapacak demiş...ama şirket güya temize gitmiş.

İDARE MAHKEMESİNİN KARARLARI KESİNDİR BİİİİİİİİİİİİR...

%100 BEDELSİZ YAPIP ÇaĞRI FİYATINI 2900 YAPACAKTIR İKİ.

BAŞKA DA Bİ ŞEY OLACAĞI YOK.

çağrıdan sonra artık 8 mi yapıyorlar 9 mu onu bilemem aykadaşlar.ytd

Bu yazdıklarınız üzerinden bir sorum olacak.. SPK çağrı yapacak dediginde şirket cagrı yapmaz ise sembolik denecek kadar küçük bir ceza ödeyerek faaliyetine devam eder şeklinde bir bilgi aldım.. Bu durumda şirket her seferinde bu hakkını kullanacaktır diye duşunuyorum. Sizde farklı bir bilgi var mı? uzun zamandı takip ediyorum. Yeniden Arena almayı duşunuyorum. Ancak belirsizlikler nedeni ile yalnızca izledim..
Bol kazanclar dilerim..

MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2012 10:08 
Kullanıcı avatarı

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.

BURADA YATIRM YAPAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.ELİNİZDEKİ MALI KAPTIRMAYIN....YTD.

MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2012 16:21 
Kullanıcı avatarı

bilgin34 yazdı:
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.

BURADA YATIRM YAPAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.ELİNİZDEKİ MALI KAPTIRMAYIN....YTD.

yani satmayallımı kardeş beklesinmi?

MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2012 19:18 
Kullanıcı avatarı

ARENA : Şirket ile Alcatel‐Lucent Enterprise arasında distribütörlük anlaşması imzalanmıştır. Arenayla imzalanmış olan distribütörlük anlaşması Alcatel‐Lucent marka ses ve veri
iletişimi ürünlerinin Türkiye'deki satış kanallarına dağıtımını kapsamakta olup bu anlaşma sonucu 2012 yılı sonuna kadar Arena'nın 2 milyon avro tutarında ek satış geliri elde edeceği
tahmin edilmektedir.

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2012 19:40 
Kullanıcı avatarı

yurt dışındaydim arkadaşlar arenanın blançosuna göre olması gereken fiyatı söylemeye gerek yok.tek bildiğim sabır ancak şunu söylemeliyim kesinlikle çağrı fiyatından yüksek olacak.başarılar.ytd

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2012 12:43 
Kullanıcı avatarı

bilançosuna göre olması gereken fiyatı nasıl hesaplıyorsunuz lütfen açıklarmısınız

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 18:41 
Kullanıcı avatarı

*ARENA'NIN 2011 YILI KONSOLIDE NET DÖNEM KARI 10.122.475 TL(ÖNCEKI 14.411.343 TL) 01.03.2012 17:15
kar %30a yakın düşmüş...

şimdi sihirli soruyu soralım. 15günde sağladığınız kazancı 15dakikada kaybedebildiğiniz bir borsaya ne kadar yatırımcı çekebilirsiniz?

MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2012 00:17 
Kullanıcı avatarı

yav ortaklar günlerdir açıklanan bilançolarda bir çok kağıt kardan zarara dönmüş fakat hiç bir tepki yok hiç bir düşüş yok arena 10 milyon küsür kar açıklıyor taban oluyor böyle bir mantalite varmı anlayamadım demekki hissemizde acemi yatırımcı çok fazlaymış sanki arena iflas etmiş gibi satışa geçtiler ben anlayamadım anlayan varsa izah etsin .

MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2012 10:45 
Kullanıcı avatarı

mert_izmir yazdı:
yav ortaklar günlerdir açıklanan bilançolarda bir çok kağıt kardan zarara dönmüş fakat hiç bir tepki yok hiç bir düşüş yok arena 10 milyon küsür kar açıklıyor taban oluyor böyle bir mantalite varmı anlayamadım demekki hissemizde acemi yatırımcı çok fazlaymış sanki arena iflas etmiş gibi satışa geçtiler ben anlayamadım anlayan varsa izah etsin .

Yaw bu acemiler KAP'taki açıklamaları bu kadar iyi takip edebiliyorlarsa helal olsun onlara. Açıklama 17.15'te yapıldı ve 15 dk'da taban oldu. Bence acemiler değil bunu yapan, öyle olsa bende satardım.
Yükseliş tamamen spekülatifmiş.

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 00:36 
Kullanıcı avatarı

bu kadar uyuz bir kagıt varmı ımkb de.2 yıl önceki fiyatında işlem görüyor....

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir