ASUZU - Anadolu Isuzu Oto. Hisse Senedi Yorumları : A GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 10

Zaman: 20 May 2012 10:46

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: ASUZU - Anadolu Isuzu Oto. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2011 23:23 
Kullanıcı avatarı

İnce lemde piyasada ucuz kağıtlardan ön sıralarda olan bi kağıt az da olsa alım yaptım

MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2011 17:45 
Kullanıcı avatarı

Tamer isimli bir öğretmen arkadaşımız bugün bana şu şekilde bir mail forwardladı. Mail hissenin hikayesini kisaca anlatıyor. Asuzu yatırımcı ilişkilerinden Murat Bey ve Bekir Bey'e mail atmış. Herkesin merak ettiği sorular var burda. Çok kişi olursa daha çabuk cevap verebilirler. O yüzden ben de birazdan maili Murat Bey'e ve Bekir Bey'e yollayacağım. İsteyen yollayabilir.

Murat Bey mail adres: murat.orhan@isuzu.com.tr
Bekir Bey mail adres: bekir.tomek@isuzu.com.tr

Mail :

Merhaba Murat Bey, küçük yatırımcı olarak aklıma takılan birkaç soruyu sormak isterim. Eğer vaktiniz olur da cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler..

Kartal'daki arazi hakkında hala belirsizlik devam ediyor mu? Arazini toplam 80 dönüm olduğu doğru mudur? 2000 yılında yazılan bir rapor var aşağıda. Arazi sanırım kiraya veriliyor. Kime ve hangi tutarda kiraya veriliyor, bilgi verebilir misiniz?

http://kurumsal.global.com.tr/images/pdf/ASUZU.pdf

İkinci soru olarak, şirketin 12 metre otobüs üretme projesi var mıdır? Varsa bununla ilgili herhangi bir yatırım yapıldı mı, yapılıyor mu ya da karar verilmiş bir yatırım projesi var mı? Eğer böyle bir projeniz varsa, 12 metre otobüs pazarının büyüklüğü ne kadar, ne kadarlık bir pay almayı planlıyorsunuz?

İsuzu'nun C&E serisi kamyonları ve MU-7 ve Panther modelleri Türkiye'de üretiliyor mu ya da ithal edilip satılıyor mu?

Dmax üretim bandı hazır sanırım. Şu anda Türkiye'de satılan tüm Dmax'lar Türkiye'de üretilenler mi yoksa ithal dmaxlar da var mı? Türkiye'de üretiliyorsa, üretilen bu Dmax'lar faaliyet raporunda belirttiğiniz ülkelere ihraç edilebiliyor mu? Avrupa'ya Dmax ihraç etme projesi hangi aşamada, herhangi bir gelişme var mı?

Türkiye'de satılan İsuzu modellerinin ne kadarının ithal ne kadarının yerli malı olduğuna dair herhangi bir bilgiye ulaşabiliyor muyuz?

İlginiz için şimdiden çok teşekkürler..

MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 23:55 
Kullanıcı avatarı

uzun zamandır kimseler yorum yapmamış , bakalım yarın endekste hava iyi olrsa bu hisseyi bi takip edeyim

bu gün kü kapanış 7:88

MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2012 01:35 
Kullanıcı avatarı

810 az bir giriş yaptım sığ bir tahta benim broker cok seviyor diye girdim yoksa bana hiç cazip gelmiyor hayırlısı bakalım

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 12:18 
Kullanıcı avatarı

netas da arsa var...ateksde arsa var...mutluda arsa var...eczyatırımda arsa var...asuzuda da arsa var....

netasda beklenti var...ateksde beklenti var...mutluda beklenti var..eczyatırımda beklenti var...asuzuda da beklenti var...

asuzuda otkar daki potansiyel varmı ? tamam onun gibi bir tank işi yok emme bundada epeyi bi beklenti var...

almaya deÄŸermi acep?

MesajGönderilme zamanı: 24 Åžub 2012 19:03 
Kullanıcı avatarı

?

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 21:55 
Kullanıcı avatarı

BU GÜN 9,04 DEN ALDIM BAKALIM HAYIRLISI OLUR
13,70 DEN GELEN ALÇALAN ÜÇGENİ DÜN İTİBARİYLE KIRDI BU GÜN 2 GÜN HAREKETLİ ORTALAMA AL VERDİ
MACD DA AL VERMEK ÜZERE 9,26 DAKİ DİRENCİNİ DE GEÇERSE İYİ YERLERE GELİR RAHATLAR

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 23:02 
Kullanıcı avatarı

tam kagıt hareketlenecek ama savaş tam tamları kapıda iran olayı cok ciddi boyutta.israil kimseyi takmayacak gibi duruyor.petrol fiatlarının fırlaması amerika dahil bütün ekonomileri ters cevirecek.israil bunu niye yapar şimdiki başkanın bir daha secilmemesi için.çıkarlarına ters çünkü.

MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2012 21:53 
Kullanıcı avatarı

http://www.d-max.com.tr/

Resim

Dmax'in sitesi yeni yapılıyor, daha önce görmemiştim. Eğer böyle bir site yapılıyorsa bir gelişme olabilir.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2012 22:05 
Kullanıcı avatarı

[youtube]HslQPBgCogI[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... slQPBgCogI

http://www.dailymotion.com/video/xlg7y0 ... from=embed

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir