Zaman: 20 May 2012 11:16

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2012 15:31 
Kullanıcı avatarı

Güzel bir habere benziyor ama bu haberi kağıt anlamıyor ki.Ya da anlamaz yatıyor.

MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2012 20:06 
Kullanıcı avatarı

ben bu kağda güveniyorum en kısa zamanda yukarı yönlü çıkış yapacak ilk hedef 24,00

MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2012 14:54 
Kullanıcı avatarı

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-HSBC, ARÇELİK, BİZİM TOPTAN, EMLAK KONUT GYO, SABANCI HOLDİNG VE TOFAŞ EN BEĞENİLEN HİSSELER OLARAK LİSTELEDİ
HSBC, Arçelik, Bizim Toptan, Emlak Konut GYO, Sabancı Holding ve Tofaş en beğenilen hisseler olarak listelendi. Makro tarafta, HSBC yüksek faizlerin, zayıf TL’nin ve dış finansman ortamındaki bozulmanın 2012 yılında ekonomik büyümeyi aşağı çekmesini beklemektedir (HSBC tahmini %1.1). Ayrıca zayıf TL’nin ikincil etkilerinin devamı, hedef ve beklentiler arasındaki farkın sürmesi ile enflasyon tarafında da yukarı yönde risk görüyoruz. Bununla birlikte, hisse senedi piyasasına ilişkin koruduğumuz olumlu görüş, Türk ekonomisinde yaşanacak bir nispi iyileşme kadar Euro bölgesinde sağlanacak potansiyel bir mali disiplin ve stabilizasyona da bağlıdır. Avrupa borç krizinde elde edilecek kalıcı bir çözüm makro tarafta büyümeyi destekleyici ve aşağı yönlü riskleri kısıtlayıcı olacağından 2012’nin başlangıcı itibarıyla hisselere yönelik dengeli bir portföy stratejisi izlenmesinin isabetli olacağına inanıyoruz. HSBC 2011’de tahmini %10 düşen bankacılık sektör karının 2012’de de %8 gerileyeceğini tahmin etmektedir. Buna karşılık banka dışı (sanayi ve hizmet) şirket karlarında %19 büyüme öngörmekteyiz. Bu raporda takibimizdeki hisselerden 2012-2013 yıllarına ilişkin HSBC ve ortalama piyasa tahminlerini dikkate alan bir model portföy oluşturduk. Bu portföyü oluştururken kullandığımız dört kriter ve ağırlıkları şu şekildedir: büyüme (%30), temettü getirisi (%30), değerleme (benzer şirketler ile çarpan kıyaslaması, %20) ve geçmiş dönem hisse fiyatı performansı (%20). Bu metoda göre model portföyümüz yatırım tavsiyemiz “Endeksin Üzerinde Getiri” olan şu beş hisseden oluşmuştur: Arçelik, Bizim Gıda, Emlak GYO, Sabancı Holding ve Tofaş. 12 aylık yatırım vadesi ile hedef fiyatlarımız, Arçelik için 9.0 TL, Bizim için 32.8 TL (eski hedef 36 TL), Emlak GYO için 3.4 TL (eski hedef 3.7 TL), Sabancı Holding için 9.3 TL (eski hedef 10.0 TL) ve Tofaş için 9.0 TL’dir Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )

MesajGönderilme zamanı: 15 Oca 2012 16:45 
Kullanıcı avatarı

Resim

MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2012 21:30 
Kullanıcı avatarı

Geçen cuma yaklaşık 400.000 lot özel emir geçti.( 20.80'den ) yarın takastan bunu öğreneceğiz.Kısa vadede 22.50 görünüyor,orta vedede ( 6 ay ) 36 TL ,hedef rakamımdır.(YTD)

Bu kağıdı gözden ırak tutmayın.

MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2012 15:02 
Kullanıcı avatarı

bu kağıdın geleceği ile ilgili fikri olan varmı acaba

MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2012 01:23 
Kullanıcı avatarı

demireege yazdı:
Geçen cuma yaklaşık 400.000 lot özel emir geçti.( 20.80'den ) yarın takastan bunu öğreneceğiz.Kısa vadede 22.50 görünüyor,orta vedede ( 6 ay ) 36 TL ,hedef rakamımdır.(YTD)

Bu kağıdı gözden ırak tutmayın.

+

MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2012 20:47 
Kullanıcı avatarı

Uzun vade de ciddi getiri sağlayacağını düşünüyorum bugün biraz inceledim çokk fecii gördüm. Yanlız uzun vadeden kastım gerçekten uzun biraz :) 6-7 ve üstü olarak algılayın...!

Halka arzına 6 kat fazla talep gelmesi gayet güzel bir olay zaten. Ama asıl bomba halka arz ile yabancı yatırımcının %70 oranın da pay alması. Ve şuan yabancının maliyeti ne ise yeni giriş yapacak yatırımcınında maliyeti o olacak. Hani hep ağlarız yaa yabancı geliyor elimize veriyor gidiyor diye :) Alın işte fırsat yabancı yatırımcı ile aynı maliyette almaya başlayın. Onlar durdukça sizde durun bakalım ne olacak...

Madem yabancı dan başladık ordan devam edelim. FROTO-TUPRS-BSHEV-BANKALAR-TTKOM-KOZAL(daha yeni gerçi) vs Gibi şirket geçmişi ve yabancı oranları incelendiği zaman. Ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır.

Aynı kulvar olmasa da benzeri BIMAS incelendiği zaman ve yine yabancı oranı da göz önüne alınır ise belki demek istediklerim daha da netleşir :) AMA süre zarfını göz ardı etmemek lazım tabi.!!! UZUN VADE

Yabancı dışındaki konularda dikkatimi çekenler ise kulvarının tek halka arzı olması. Ve görünüş o ki 2011 yılında arz olmasına rağmen temettü ödemesi yapması. Zaten yabancı bir şey biliyordur düzenli temettü ve güzel gelecek beklediği için böyle bir yüklenme yapmıştır :)

Bir diğer konu sermayesinin 40 milyon gibi bana göre düşük bir miktar olması ufak sermaye artışları da bu uzun vade de bedelsizler ile yatırımcısı ödüllenecektir. Ayrıca 2011 yılında 1.7 milyar ciro ve 2012 de 2 milyar ciro hedefleride büyümek isteyen bir şirket görüntüsü vermekte.

Gel gelelim ki yurt dışındaki benzerlerinden biraz primli bulunuyormuş bunu neye bağlarız tam çözemedim AMA şuan için arzında yaşanan yüksek talep diye düşünüyorum bakalım.

İşte kardeşler yukarda karaladım birşeyler. UZUN VADE yabancı yatırımcı ile aynı maliyetten yatırım yapmak isteyenler için ideal bir hisse senedi bence.
Ben bilgimi ve düşüncelerimi paylaşayım.
Yine de YTD mizide diyelim :)

MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2012 17:16 
Kullanıcı avatarı

Selamlar,

bu hisse ile ilgilenen var ise ciddi analizlerini paylaşabilir mi?? Hisse de potansiyel var gibi..
ytd.

MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2012 22:41 
Kullanıcı avatarı

üstad macd biraz sıkıntılı değil mi? grafik yorumun yine harika rsı sto yu teyit eder nitelikte ancak macd henüz olgunlaşamamış gibi görüyorum. umarım ben hatalıyımdır sen haklı çıkarsın..

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir