BOLUC - Bolu Çimento Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 4

Zaman: 20 May 2012 11:21

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: BOLUC - Bolu Çimento Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2011 23:17 
Kullanıcı avatarı

aynen ben de öyle düşünüyorum ama,, bi aslan gibi falan hareket olmayacak sanki... acaba akcansa.ya mı yatırsaydık en garanti çimento şirketi o gibi duruyo,, piyasa hakimiyeti açısından..

MesajGönderilme zamanı: 12 AÄŸu 2011 14:09 
Kullanıcı avatarı

Oyak Çimento Grubu (Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, MardinÇimento, Ünye Çimento) – NÖTR: 2011-2014 döneminde 400 milyon TL’lik yatırımyapmayı planlıyor. Grup şirketlerinin 2011 ilk yarı performansının değerlendirildiği basınbülteninde, 2011 yılında Türk Çimento Sektörünün %8 civarında büyümesininbeklendiği de ifade edildi.ak yatırımın raporu

MesajGönderilme zamanı: 12 AÄŸu 2011 16:18 
Kullanıcı avatarı

OYAK ÇİMENTO GRUBU, İLK 6 AY SONUNDA SATIŞLARINI YÜZDE 11, NET KARINI YÜZDE 27 ARTIRDI
OYAK Çimento Grubu, ilk 6 ay sonunda satışlarını %11, operasyonel karını%40, net karını %27 artırırken, tüm kar marjlarında ciddi ilerleme sağladı OYAK Çimento Grubu Koordinatörlüğü tarafından, yerli ve yabancı yatırımcılar ile basın kuruluşlarına iletilen ve KAP'ta yayınlanan bültene göre, Adana Çimento, Maliyeti düşürmeye yönelik çalışmalar sonucunda, geçen yılla benzer satış hasılatı ile daha yüksek kara ulaştı. Bültende şu bilgiler verildi: "Mardin Çimento: Hız kesmeyen iç ve dış satışların etkisiyle sektörün liderkarlılık oranları korunmuştur. Bolu Çimento: Canlanan talep ve üstün pazarlama anlayışıyla devreyealınan Ereğli Cüruf ve Cüruflu Çimento Öğütme Tesisi, iki katına çıkankarlılığın ana sebepleridir. Ünye Çimento: Dış pazarlara ek olarak iç talebin yükselmesi ile, yükseküretim ve sıfır stokla çalışılmış, tüm rakamlarda yükseliş sağlanmıştır. Aslan Çimento: Pazara yakınlığın avantajı kullanılmış, OYAK yönetimindeyapılan tasarruflar ile geçen yılla kıyaslanamayacak sonuçlar elde edilmiştir. 2011 yılına hareketli başlayan inşaat sektörü, konut ve altyapı yatırımlarının hız kesmemesi sayesinde canlılığını korumaktadır. İç pazarda çimento satışlarıyılın ilk 5 ayında, bir önceki yıla nazaran %12 büyümüştür. Yılın ikinci yarısında iç talebin sürmesi ve 2011’in çimento sektörüne %8 civarında büyüme getirmesi tahmin edilmektedir. OYAK Çimento Grubu, 2011 yılını rakiplerinin açık ara önünde bitirmeyi veher zaman olduğu gibi kar dağıtımını üst seviyede tutmayı hedeflemektedir."

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 15:49 
Kullanıcı avatarı

o nası bi 1.54müş ya yarım saattir kırılmadı. bir lot bir lot toplasalar kırılması lazımdı.:)

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2012 16:15 
Kullanıcı avatarı

boga 34 logoyada bi bakarmısın haftalıkta sanki flama formasyonunu tamamlamıs gozukuyor işlem hacmide dusmus iice bide siz yorumlarsanız sevinirim....

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2012 16:35 
Kullanıcı avatarı

hım pardon ozaman ben farkedince grafikte paylasayım istedim sizinle burcedede dediğin gibi 8.40 a degdirdiler ne diyosun formasyonu bu hafta baslatabilirlermi burcede...

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2012 16:42 
Kullanıcı avatarı

simdi gordum bende kusurabakma bikac gun girmeyince biseyleri kacırmısım ama cok guzel yakalıyosunuz formasyonları tebrik etmek gerekir sizi ben stoc gostergesine cok guvenirim ve altta yakaladıgım kagıtlardan genelde karlı ayrılırım sizde bikac hissede belitmissiniz bunu devamını dilerim

MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2012 22:57 
Kullanıcı avatarı

+

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 22:36 
Kullanıcı avatarı

Boga__34 yazdı:
Yarın bolucda olacam inşallah ve hissede yarın 8 kademe yükseliş beklıyorum hedef 1,67-1,68 aralıgıdır...

KESINLİKLE YATIRIM TAVSIYESI OLAMAZ...

olmazsa :)

diÄŸer tarafa gelsene :)

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 22:41 
Kullanıcı avatarı

takipdeyiz boÄŸa__34 hocammm :)))) ama illakii EGEPRO :)))

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir