Zaman: 24 Eyl 2017 09:42






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Borsaya Girmek İstiyorum Ne Yapmalıyım?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:01 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 28 Oca 2010 01:54
Mesajlar: 13

arkadaslar bilgi almak istediğim konular komple aslında ama benim anlıyacağım sekilde sunları soylerseniz sevinirim ilk bankaya gidicem oradan anlatmaya başlarsanız sevinirim?


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:07 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 28 Oca 2010 01:54
Mesajlar: 13

yani bugun nasıl yatırıne oldu kiıne oldu ki istediğim yatırım ufak ve uzun vade.. örneğin her hafta 20 tl yatırıcam yeni olduğum için boyle başlamak istiyorum bankaya ne başvurusu yapıcam yardımcı olun nasıl yatırıne oldu kiğım hakkında


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:08 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Ara 2009 22:22
Mesajlar: 18

ben sana anlatayım sen en iyisi borsaya girme en güzel anlatım bu olur bence ama paran çoksa devam et çünkü borsanın sen gibilere ihtiyacı var nasıl girerim dersen git bir bankaya ordakiler sana anlatır burdan anlatması uzun sürer


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:15 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 28 Oca 2010 01:54
Mesajlar: 13

uzayanal yazdı:
ben sana anlatayım sen en iyisi borsaya girme en güzel anlatım bu olur bence ama paran çoksa devam et çünkü borsanın sen gibilere ihtiyacı var nasıl girerim dersen git bir bankaya ordakiler sana anlatır burdan anlatması uzun sürer


sen bana sadece sunları soylesen yeterli
bankaya gidicem yatırım hesabı actırıcam kendi kartım var gideceğim bankada ondan sonra al sat nereden yapıcam bunu öğrenmek istiyorum.. bunu bankadan yapıcaksam gün boyu banka önündemi beklicem yoksa internetten yönetebiliyormuyuz?? şimdiden teşekkür ederim.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:17 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 27 Eyl 2009 14:24
Mesajlar: 1168
Konum: Yazik oldu bütün emeklerime degermiydi senin gibi KALPSIZE...
Meslek: Belirtmedi

erhan yazdı:
uzayanal yazdı:
ben sana anlatayım sen en iyisi borsaya girme en güzel anlatım bu olur bence ama paran çoksa devam et çünkü borsanın sen gibilere ihtiyacı var nasıl girerim dersen git bir bankaya ordakiler sana anlatır burdan anlatması uzun sürer


sen bana sadece sunları soylesen yeterli
bankaya gidicem yatırım hesabı actırıcam kendi kartım var gideceğim bankada ondan sonra al sat nereden yapıcam bunu öğrenmek istiyorum.. bunu bankadan yapıcaksam gün boyu banka önündemi beklicem yoksa internetten yönetebiliyormuyuz?? şimdiden teşekkür ederim.


tabiki internetten alim satim yapabilirsin
bankadakiler bunu sana anlatir

_________________
her yazdıgım kendi öngörümdür.alın satın kesinlikle demiyorum


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:26 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Ara 2009 22:22
Mesajlar: 18

erhan yazdı:
yani bugun nasıl yatırıne oldu kiıne oldu ki istediğim yatırım ufak ve uzun vade.. örneğin her hafta 20 tl yatırıcam yeni olduğum için boyle başlamak istiyorum bankaya ne başvurusu yapıcam yardımcı olun nasıl yatırıne oldu kiğım hakkında

her hafta 20 tl yatırmayla bankanın önünde bekleme yazık olur.sen zaten uzun vade bekliyecen şimdilik netten satış yapacam diye ugraşma kartınla beş on sene yatır bakalım o zaman büyük paralarla oynarken nete geçersin.tabi 20 ytl yqtırdıgın hisse yüzde binbeşyüz verirse kısa zamanda köşe olursun artık bizide görürüsün


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:29 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 28 Oca 2010 01:54
Mesajlar: 13

tabi 20 ytl yqtırdıgın hisse yüzde binbeşyüz verirse kısa zamanda köşe olursun artık bizide görürüsün[/quote]

ben bide bu oranları anlamıyorum yüzde binbeşyüz nasıl oluyor oranlar hakkındada biraz yardımcı olurmusunuz..
ve bide ben bu ufak yatırım dediğin gibi 5 10 tutamam dediğim gibi ben ufaktan başlıcamki öğrenene kadar yani en fazla bir yıl bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsin?


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:38 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 27 Eyl 2009 14:24
Mesajlar: 1168
Konum: Yazik oldu bütün emeklerime degermiydi senin gibi KALPSIZE...
Meslek: Belirtmedi

erhan yazdı:
tabi 20 ytl yqtırdıgın hisse yüzde binbeşyüz verirse kısa zamanda köşe olursun artık bizide görürüsün


ben bide bu oranları anlamıyorum yüzde binbeşyüz nasıl oluyor oranlar hakkındada biraz yardımcı olurmusunuz..
ve bide ben bu ufak yatırım dediğin gibi 5 10 tutamam dediğim gibi ben ufaktan başlıcamki öğrenene kadar yani en fazla bir yıl bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsin?[/quote]

arkadasim hazir toplu paran varsa paranin yarisiyla önerilen bir hisseyi al
böyle haftada 20 tl ile hisse alinip satilmaz


bir hisse 100 yüz verirse
100 liran varsa 200 olur

_________________
her yazdıgım kendi öngörümdür.alın satın kesinlikle demiyorum


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:44 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Ara 2009 01:16
Mesajlar: 5

en çok sorulan sorulardan biri "borsaya girmek istiyorum ne yapmam lazım?" ben de tam tersini soruyum Borsa dan çıkmak istiyorum ne yapmam lazım ?
A) Zararın neresinden dönsen kardır çık git
B) Zararına satış yapma hisselerin maliyetine gelene kadar bekle
C) Borsa ya giriş var çıkış yok geçmiş olsun


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: borsaya qirmek istiyorum yardım??
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2010 12:45 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 28 Oca 2010 01:54
Mesajlar: 13

arkadasim hazir toplu paran varsa paranin yarisiyla önerilen bir hisseyi al
böyle haftada 20 tl ile hisse alinip satilmaz


bir hisse 100 yüz verirse
100 liran varsa 200 olur[/quote]


anlatamadımki sana üstad bir hisse yüz verirse diyorsun yha onu anlasam zaten parayı basıcam 20 tl ile başlıcam derken bilmediğim için dedim hani ufaktan başlarım öğrenirim diyordum..
neyse şimdi ben altına bakıyorum suan 6,35 diyor altındada 100%60 yazıyor ben bunun anlamını bilmiyorum bana bunu öğretirsen sana minnettar kalırım. şimdi ben bugun bu sekilde alırsam bunu 200 tl den yarın kaç olmasını beklemeliyim örneğin yarın 6,45 olsa aldığım 200 tl kaç olur.. teşekkürler


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir



Geçiş yap:  
kredi
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.