BRKSN - Berkosan Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 71

Zaman: 20 May 2012 11:32

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: BRKSN - Berkosan Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2012 16:49 
Kullanıcı avatarı

ARKADAŞLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK BUNU SÖYLÜYORUM..ALLAH AŞKINA SAĞLIĞINIZI DÜŞÜNÜN VE BU KAĞITTA OLAN VARSA BU YORUMU OKUYORSA ÇIKSIN..SPEKLERİN ELİNDE VE BU KAĞIT SÖYLENENE GÖRE 12,50 13,90 ARASI AŞAĞI ÇAKILACAK.GİDECEĞİ YER BELLİ 2,50..SİZLERE RİCA EDİYORUM BU KAĞITTA OLAN LÜTFEN ÇIKSIN..

MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2012 14:31 
Kullanıcı avatarı

COOL COOL COOL COOL

En son sel55 tarafından 16 Nis 2012 23:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2012 11:57 
Kullanıcı avatarı

Dikkatli olun arkadaÅŸlar.. Bu haber hayra alamet deÄŸil..

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), ünlü spekülatör Fevzi Şahin, Kemer Country Çetesi'nin Adana uzantısı olarak gösterilen Yusuf Teker ve aynı çetenin Malatya ayağı olduğu söylenen Malatyalı Turgut olarak da tanınan Turgut Bulu başta olmak üzere çok sayıda kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı. SPK, 2009 ve 2010 yılları arasında Karsu Tekstil hisselerinde yapılan işlemler nedeniyle söz konusu isimler hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu isimler ve Deli Bekir olarak tanına oyuncunun son dönemde Uşak Seramik, Karsu Tekstil ve Berkosan'da manipülatif işlemler yaptığı uzun süredir borsa kulislerinde konuşuluyor.

MesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2012 00:30 
Kullanıcı avatarı

SeYDuNa yazdı:
Dikkatli olun arkadaÅŸlar.. Bu haber hayra alamet deÄŸil..

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), ünlü spekülatör Fevzi Şahin, Kemer Country Çetesi'nin Adana uzantısı olarak gösterilen Yusuf Teker ve aynı çetenin Malatya ayağı olduğu söylenen Malatyalı Turgut olarak da tanınan Turgut Bulu başta olmak üzere çok sayıda kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı. SPK, 2009 ve 2010 yılları arasında Karsu Tekstil hisselerinde yapılan işlemler nedeniyle söz konusu isimler hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu isimler ve Deli Bekir olarak tanına oyuncunun son dönemde Uşak Seramik, Karsu Tekstil ve Berkosan'da manipülatif işlemler yaptığı uzun süredir borsa kulislerinde konuşuluyor.

bu haber ne zaman çıktı...

MesajGönderilme zamanı: 16 Nis 2012 17:20 
Kullanıcı avatarı

Bugün itibari ile Berkosan'da bulunan tüm hisselerimi sattım. Benim için bu defter kapandı artık. Artık çok çok riskli bir kağıt... Kalan arkadşlara sabır ve şans diliyorum. YTD

MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2012 00:00 
Kullanıcı avatarı

Malachi yazdı:
Bugün itibari ile Berkosan'da bulunan tüm hisselerimi sattım. Benim için bu defter kapandı artık. Artık çok çok riskli bir kağıt... Kalan arkadşlara sabır ve şans diliyorum. YTD

ABİ ŞU YAPILAN İŞİ ANLAMIYORUM YAA....ARTIK STRESİ KALDIRAMADIM VE SATTIM DE, BANA BU KADAAR HEYECAN YETER DE, BİRAZDA ONLARA KALSIN DE VEYA BİŞİ YAPAMIYOSAN BİŞİ DEME KARDEŞİMMMMM...ÇOK DA DEĞİL ÇOK ÇOK RİSKLİYMİŞ, Pİİİİİİİ... MİLLET SAFTI BURDA 3 AY EVVEL 18 TABAN YEMİŞ VE SONRA DÜŞTÜĞÜ YERİ GEÇEREK % 500 DEN FAZLA PRİM YAPMIŞ KAĞATTAKİ RİSKİN ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK OLDUĞUNU BİLEMİYCEK.....KAÇ LOTUN VARDI ACABA ÇOK MERAK ETTİM???

MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2012 09:36 
Kullanıcı avatarı

Sayın Sel55,
BRKSN ile ilgili kapda yayınlanan haberlere bakarsanız ne söylmek istediğimi anlarsınız. Kağıt yine el değiştirmekte... Speclerin adına Hataylı biri bu kağıdı topluyor galiba... Evet ben artık stresi kaldıramıyorum. Elimde tam 42320 lot vardı. Bunun 31500'ini Cuma günü geri kalan 11000'i de Pazartesi elimden çıkardım. Kağıda ilk girişim 6.30 ve satışım 9.15. Taban serilerine başladığında hala elimde hatırı sayılır miktarda vardı. Sabrettim.
İkinci girişim 3.10 çıkışım ortalama 11.45
Benim ikinci girişte maliyetim düşük olduğu için daha rahattım. Hala yukarıda bir miktar daha hareket kabiliyeti olabilir ama ben kazanacağıı kazandım. Kar cepde güzeldir... YTD

MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2012 18:11 
Kullanıcı avatarı

Malachi yazdı:
Sayın Sel55,
BRKSN ile ilgili kapda yayınlanan haberlere bakarsanız ne söylmek istediğimi anlarsınız. Kağıt yine el değiştirmekte... Speclerin adına Hataylı biri bu kağıdı topluyor galiba... Evet ben artık stresi kaldıramıyorum. Elimde tam 42320 lot vardı. Bunun 31500'ini Cuma günü geri kalan 11000'i de Pazartesi elimden çıkardım. Kağıda ilk girişim 6.30 ve satışım 9.15. Taban serilerine başladığında hala elimde hatırı sayılır miktarda vardı. Sabrettim.
İkinci girişim 3.10 çıkışım ortalama 11.45
Benim ikinci girişte maliyetim düşük olduğu için daha rahattım. Hala yukarıda bir miktar daha hareket kabiliyeti olabilir ama ben kazanacağıı kazandım. Kar cepde güzeldir... YTD

İnanasım gelmiyor o kadar lotun olduğuna .

MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2012 11:54 
Kullanıcı avatarı

Arkdaşım kimseyi inandırmak gibi gayretim yok. Adam sordu ben cevapladım. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.

MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2012 00:29 
Kullanıcı avatarı

YAZACAKLARIM BU HİSSEYE İYİ UYMUŞ.....!!!!!!!!

KÜÇÜK YATIRIMCIYA BİR UYARI.....!!!!!!!
BORSA İLE UĞRAŞIYORSAN İNTERNET'TEKİ KİŞİLERE FAZLA GÜVENME...!!!!!
ORADA GÖRDÜĞÜN BİR ÇOK İSİM ASLINDA AYNI KİŞİYE AİTTİR....!!!!!!
ORADA BİR ÇOK KİŞİ YAZDIĞI GİBİ DEĞİLDİR....!!!!!!
DİJİTAL ORTAM PALAVRA ATMAK İÇİN EN UYGUN ORTAMDIR....!!!!!!!
HİSSEYİ ŞAHSİ MALIN GİBİ GÖRME....!!!!!!
BORSADA NE HİSSELER BİTER NE DE YÜKSELİŞLER....!!!!!!

BORSADAN NEFRET ETME..!!!! BORSA BAZILARINA ÇOK İYİ PARA KAZANDIRIR...ÇOĞUNLUK İÇİNSE PARA KAYBETME YERİDİR....!!!!!!!!!

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir