BRYAT - Borusan Yatırım Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 2

Zaman: 20 May 2012 11:37

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: BRYAT - Borusan Yatırım Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2011 16:15 
Kullanıcı avatarı

tolga35 yazdı:
sn goldkoza, bağlantı sorunu yok aslında,, borsavirus hocamın sayfasında görüştük. kullanım kurallarını ıhlal etmek istemiyorum.

Tolga kardeş senin bu yazdığından ben bi halt anlamadım nedemek bu yeni köy felan,kullanım kuralları neymiş adam gibi kağıt hakkında bilgi sahibi olan varmı diye sorduk ? ne alaka bu yeni köy felan...

MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2011 19:20 
Kullanıcı avatarı

borusan yatırım bu hisseyi bugün aldım 2 haftadır izliyrdum bu hisseyi çok güzel bir hisse çok kısa sürede 14.00-15.00 seviyelerine kadar çıkacağına inanıyorum 6 aylık bilançosunu baktım geçen yıla göre karını 2 katına çıkarmış 9 aylık blançosununda çok iyi geleceğini düşünüyorum çok ucuz bir hisse defter değerine g öre pisaya değeri düşük bir hisse

MesajGönderilme zamanı: 30 Eki 2011 22:36 
Kullanıcı avatarı

9 aylık bilanço sonrası hareket bekliyorum. takip etmekte fayda var gibi gözüküyor ytd

MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 01:30 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar burada kimse yok mu...... son mohikan bir ben mi kaldım......

geçen senenin aynı dönemindeki bildirdiği kar ile bu dönem arasında yüksek bir artış farkı oluşmuş... geçen sene 9 aylıkta 15 milyon küsür kar bildirmiş, bu sene aynı çeyrekte tam 3 kat fazla kar (44.5 milyon) bildirerek büyümeye devam etmiş gibi gözüküyor.... yaklaşık öz sermayesinin %20 si kadar kar açıklamış... bu da 9 aylıkta %20 büyüme,2011 için ise %27-30 büyüme tekamül edecek anlamına gelmektedir.... bu borusan borunun canlanmasıyla, nabucconun devreye girmesiyle, lojistik,makina v.b. iştiraklerinin faaliyetlerini de arttırmasıyla,kinetiğini devreye sokarak hızlanmasıyla paralel olarak artacak bir büyüme olarak da değerlendirilebilir..... beklentisi yüksek ve Dünya markası bir şirket olarak yatırım için riski diğerlerine göre daha düşük olması da bana huzur veriyor açıkcası arkadaşlar... bir dahaki seneye de aynı oranda karını yükseltirse yani 1'i 3'e katlarsa, 2012 yıl sonu özsermayesinin yarısı kadar kar açıklayacak demektir ))))) inşallah bekleyen biz sabırlı son mohikanların yüzü güler.... kafamız ve evlatlarımız rahat eder.....

MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 11:35 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar burada bir kez daha gördük ki bir hissenin sahibi istemedikten sonra hisse tavan mavan gitmez.... bu kar ile tavan yapmayan hisseden, ben ümidimi kesiyorum ve siteden son mohikan olarak hisselerimi satıp 10.10 dan ayrılıyorum.... şimdiye kadar görüp bildirip bizden ayrılan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.... bol kazaç ve sağlık dilerim.....

MesajGönderilme zamanı: 12 Kas 2011 00:59 
Kullanıcı avatarı

burak_162 yazdı:
arkadaşlar burada bir kez daha gördük ki bir hissenin sahibi istemedikten sonra hisse tavan mavan gitmez.... bu kar ile tavan yapmayan hisseden, ben ümidimi kesiyorum ve siteden son mohikan olarak hisselerimi satıp 10.10 dan ayrılıyorum.... şimdiye kadar görüp bildirip bizden ayrılan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.... bol kazaç ve sağlık dilerim.....

Bull's eye !!!

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 01:59 
Kullanıcı avatarı

boğa-34 hocam bu hisseyide takibe alıyormuyuz.

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 02:12 
Kullanıcı avatarı

hocam ilgili notumu aldım, teşekkürler.

MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 07:33 
Kullanıcı avatarı

Kâr payı verecek. 11.20 üzerinde kalırsa yukarı devam eder.. İzlemedeyiz.. Sağlam firma..

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir