BSKYO - Başkent MKYO Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ

Zaman: 20 May 2012 11:41

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: BSKYO - BaÅŸkent MKYO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2010 19:15 
Kullanıcı avatarı

***BSKYO***BAŞKENT MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

GÜNDEM :
Şirketimiz Ana Sözleşmesi'nin .maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden 12.000.000.- TL'lik kayıtlı sermaye içinde kalmak üzere çıkarılmış sermayenin artırılması.

KARAR :
1. Şirketimizin 4.475.640,280-TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakit karşılığı olmak üzere 6.000.000,00-TL'na artırılmasına,

2. Nakit olarak artırılan 1.524.359,712-TL'lik sermayeyi temsil edecek hisse senetlerinin tamamının
3. Tertip B Grubu hamiline yazılı hisse olarak çıkarılmasına,

3. Ortaklarımızın nakit olarak artırılan 1.524.359,712-TL'lik sermayeyi temsil eden hisse senetlerine ilişkin yeni pay alma haklarının 1.- TL'den 15 gün süreyle kullandırılmasına, B Grubu mevcut hisse sahiplerinin rüçhan hakları karşılığında yeni çıkarılan B Grubu 3. Tertip hisse senetlerinden verilmesine,

4. Nakit olarak artırılan sermayeyi temsil eden hisse senetlerine ilişkin yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların itibari değerinden daha düşük bir fiyatla olmamak üzere İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda oluşacak fiyat üzerinden satılmasına,

5. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru ve sermaye artırımı ile ilgili diğer yasal prosedürün tamamlanması için yönetime yetki verilmesine,

oy birliÄŸi ile karar verildi.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU ÜYESİ
MURAT GÜLER AYŞE TERZİ

.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ
CAVİDAN KONURALP

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

arkadaşlar belki sizler okuyorsunuzdur ama ben fazla anlamadığımdan bakmadığım için böyle birşeyler bulunca hemen size yazıyorum burada yazılanlar iyimi alınmalımı bu hisse yorumunu yapamıyorum sizlerin yorumunu bekliyorum
herkese iyi akÅŸamlar

Mesaj BaÅŸlığı: Re: BSKYO-R
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2010 22:06 
Kullanıcı avatarı

net bilmemekle beraber, rüchan hakkı olan bir kağıt olduğunu ve bedelli sermayeye katılmayanların elinde olsa dahi paralarının gideceğini duyduğum bir kağıt iyi araştırılması lazım...

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2010 19:28 
Kullanıcı avatarı

bsyko-r hisseleri neden böle çok düşüşte

MesajGönderilme zamanı: 01 Nis 2010 22:48 
Kullanıcı avatarı

beyler bugun bskyo_y tavan cekti fakat bskyo da kımıldama olmadı yarın ne olur bskyo... takip eden varmı kagıdı arkadaşlar

Mesaj BaÅŸlığı: Re: BSKYO - BaÅŸkent MKYO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 31 May 2010 21:45 
Kullanıcı avatarı
Konum: Her hissenin yönünü bilseydim İSTANBUL un yarısı benim olurdu!!

Şirketimiz, 6.000.000, TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin öncelikle 3.000.000 TL'ye azaltılması ve eş zamanlı olarak 9.000.000 TL sına artırılması.

KARAR :

1. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2009/18 sayılı 20/04/2009-24/04/2009 tarihli bülteninde duyurduğu "Halka Açık Anonim Ortaklıkların Fon Çıkışı Gerektirmeyen Sermaye Azaltım İşlemlerinde Uyacakları İlke ve Esaslar" çerçevesinde; Şirketimizin 12.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı kapsamındaki 6.000.000-TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, payların iptal edilmesi yöntemiyle %50 azaltılarak 3.000.000-TL'ye düşürülmesine ve eş zamanlı olarak tamamı nakit karşılığı olacak şekilde %200 bedelli sermaye artırımı yapılarak 9.000.000-TL'ye çıkartılmasına,

2. Artırılan tutarın mevcut ortaklara yeni pay alma hakkı kullandırılarak nakit karşılığı 1 pay = 1 TL nominal değerden satılmasına,

3. Nakit olarak artırılan sermayeyi temsil eden hisse senetlerine ilişkin yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların nominal değerinden daha düşük bir fiyatla olmamak üzere İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda satılmasına,

4. Sermaye azaltım işleminin gerçekleştirilebilmesi için Türk Ticaret Kanunun 396. maddesi uyarınca Bilirkişi Raporu almak amacıyla mahkeme başvurusunun yapılmasına, gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına ve sermaye artırımı ile ilgili diğer yasal prosedürün tamamlanması için yönetime yetki verilmesine, oy birliği ile karar verildi.

MesajGönderilme zamanı: 19 AÄŸu 2010 13:52 
Kullanıcı avatarı

hadi baÅŸkent gel yine 1 li seviyere.....

MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2010 15:22 
Kullanıcı avatarı

ken yazdı:
şirketten yapılan açıklama;
SERMAYE PIYASASI KURULUNUN 2009/18 SAYILI 20/04/2009-24/04/2009 TARIHLI BULTENINDE DUYURDUGU 'HALKA ACIK ANONIM ORTAKLIKLARIN FON CIKISI GEREKTIRMEYEN SERMAYE AZALTIM ISLEMLERINDE UYACAKLARI ILKE VE ESASLAR' CERCEVESINDE, SIRKETIMIZIN CIKARILMIS SERMAYESININ 6.000.000(ALTIMILYON)TL DEN, 3.000.000 TL YE AZALTILMASIN VE ES ZAMANLI OLARAK, 9.000.000 TL YE CIKARILMASINA SIRKET YONETIM KURULUNUN31.05.2010 TARIH VE 2010/10 SAYILI KARARI ILE KARAR VERILMIS VE BU HUSUS KAMUYA ACIKLANMAMISTIR.
BU KERRE SOZ KONUSU YONETIM KURULU KARARI GEREGINCE, ANA SOZLESME DEGISIKLIGIMIZIN ONAYLANMASI ICIN 17.09.2010 TARIHINDE SERMAYE PIYASASI KURULUNA BASVURUDA BULUNULMUSTUR.

açıklamayı ve hisseyi nasıl etkileyeceği konusunda fikri olan varmı.

ne zaman yapıldı bu açıklama ki, bölünme haberleri eski gibi sanki.

MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2010 15:33 
Kullanıcı avatarı

ken yazdı:
17 eylül bigpara'da yapıldı. adres
http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=723748

Gönderdiğin linke baktım kardeş,
Sermaye arttırımı için çıkarılmış sermayeden bahsediyor.
Çıkarılmış sermaye kayıtlı sermaye sistemine tabi ortaklıkların satışı yapılmış hisse senetlerini temsil eden sermayeleridir, diye tanımlanıyor. Ayrıca açıklamada bedelsiz veya bedelliden bahsedilmemiş.
Açıklamayı bende tam olarak anlamadım ama cuma güne murat güler biraz hisse sattığı ile ilgili bir yazı göndermişti onunla alakalı bir açıklama olabilir.

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2010 15:45 
Kullanıcı avatarı

Ben bu kağıdı bir aydan fazla süredir tutuyorum. Hızlı düşüş yaşadığında 0.83 ten almıştım ve aldığımdan beri günlük hacim 100.000 altında oluyordu. Cuma ve bugün işlem hacmi gecen haftalara göre iyi durumda, taban oluşumunu tamamlamak üzere sanırım.
YTD

MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2010 16:17 
Kullanıcı avatarı

***BSKYO***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Izahname - Sermaye Artirimi )

Başkent Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sehven bazı sayfaları eksik yayınlanan sermaye arttırımına ilişkin izahnamesi ekte tekrar yayınlanmaktadır.Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=137074

IMKB

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir