BTCIM-Batı Çimento Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ

Zaman: 20 May 2012 11:43

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: BTCIM-Batı Çimento Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 12:52 
Kullanıcı avatarı

BTCIM-Batı Çimento Hisse Senedi Yorumları

Mesaj BaÅŸlığı: Re: BTCIM-Batı Çimento Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2010 09:12 
Kullanıcı avatarı
Konum: Her hissenin yönünü bilseydim İSTANBUL un yarısı benim olurdu!!

HEIDELBERGCEMENT VE BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİ, BATIÇİM'İN İZMİR'DE ÜRETTİĞİ 160 BİN TON ÇİMENTOYU İHRAÇ ETMEK İÇİN ANLAŞMA İMZALADI
Dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan HeidelbergCement ve Batı Anadolu Çimento Sanayi'nin, Batıçim'in İzmir'de ürettiği 160 bin ton çimentoyu Brezilya ve Afrika'ya ihraç etmek için anlaşma imzaladığı bildirildi.HeidelbergCement Trading ve Batı Anadolu Çimento Sanayi (Batıçim) tarafından yapılan ortak açıklamada, Türkiye'den Brezilya'ya ilk defa bu kadar büyük miktarda malın ihraç edileceği vurgulanarak, bunun yalnız İzmir için değil, Türkiye ekonomisi için de büyük önem taşıdığı belirtildi.2009 yılı kayıtlarına göre 20.5 milyon ton ile dünyanın en büyük çimento ihracatçısı olan Türkiye'nin, denizyolu ile yaptığı ihracatın önemli bir kısmını HC Trading'in gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, Ege Bölgesi'nin çimento sektöründe etkisinin artmaya başladığı, yeni limanıyla daha büyük gemiler yükleyebilen Batıçim ile HC Trading'in önümüzdeki yıllarda dış pazarlarda daha fazla işbirliği yapmayı planladıkları bildirildi.Açıklamada, söz konusu sevkıyatın 2 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanması ve 160 bin ton çimentonun yaklaşık 40 bin tonluk gemilerle, İzmir'den dünyanın dört bir yanına dağıtılmasının öngörüldüğü aktarıldı.Verilen bilgiye göre, Alman çimento devi olarak tanınan HeidelbergCement Grubu'nun uluslararası ticaret faaliyetlerini yürüten şirketi HC Trading, HeidelbergCement Grubu'nun dünya genelindeki tüm fabrikalarının dış ticaretinin yanı sıra Türkiye'de AkçanSA'nın da distribütörlüğünü yürütüyor.HC Trading'in dünya genelinde 100'ün üzerinde ülkede bulunan satış kanalları vasıtasıyla gerçekleştirdiği çimento ticaretinin yıllık satış hacmi 12 milyon tonu aşıyor.Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batıçim Batı Anadolu Çimento ise, 1966 yılında İzmir'de yüzde 100 Türk sermayesi ile kuruldu.Artan talepler sonucu hızla büyüyerek kısa sürede Türk çimento endüstrisinin güçlü şirketlerinden biri haline geldi. 1993 yılında satın alınan Batısöke Söke Çimento ve 1998 yılında Burdur Çavdır ilçesinde devreye sokulan tesisleri ile yıllık çimento üretim kapasitesini 3.5 milyon tona kadar çıkaran kuruluşun ürünleri bugün tüm dünya pazarlarına ihraç ediliyor.

MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2010 14:27 
Kullanıcı avatarı

patronlar hisseyi toplamaya başladı bu iyiye işaret arkadaşlar.... sanırım yakında patlama yaşanacsk....

MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2011 22:15 
Kullanıcı avatarı

BTCIM zamanı geldi bence 8.16 üzerine hacimli atarsa tutulmaz diye düşünüyorum.ytd.

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2011 14:07 
Kullanıcı avatarı

BİR KIPIRDAMA VAR ....neler oluyor orda .....fadıl takipte ...

MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2011 23:25 
Kullanıcı avatarı

bu hisse ile ilgili herhangi bir beklenti varmi acaba.,beklenen bir haber varmi bilen takip eden varsa lutfen yazıversın çunku çok guzel gunlerin gelecegını beklıyorum...ytd

MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2011 19:41 
Kullanıcı avatarı

BTCIM guzel duruo ama kımse yok galıba yoksa sessızmı ızlenıyorr

MesajGönderilme zamanı: 02 May 2011 03:52 
Kullanıcı avatarı

direnci kırdı
bu hafta epey hareketli olabilir..

MesajGönderilme zamanı: 07 May 2011 17:15 
Kullanıcı avatarı

varisella yazdı:
BTCIM guzel duruo ama kımse yok galıba yoksa sessızmı ızlenıyorr

dostum sen bu msjı yazdıktan 5 gün sonra 25.04.2011 den itibaren uçuşa geçmiş kağıt ve sadece 10 gün içinde .7.90 dan dün de tavan sonrası 11.40 görüyor...başka öngörüsü olup paylaşırsanız sevinirim..bu arada bende hemen zıplayıp 10.70 den aldım bakalım nolucam güzel beklentisi olan kağıt diyor beyazcek üstad ki yanıldığını sanmıyorum

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2011 15:12 
Kullanıcı avatarı

16 mayısta kar payı dağıtcağını açıkladı.Girilir mi bugün yarın?

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir