BUCIM - Bursa Çimento Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 10

Zaman: 20 May 2012 11:44

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: BUCIM - Bursa Çimento Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 27 AÄŸu 2011 01:48 
Kullanıcı avatarı

relenza2004 yazdı:
4,54 alım yaptım biraz acaba aceleci mi davrandım bu hisseyi bu gün inceledim istikbal vaadediyor gibime geldi beklentileri var gibi uzun süredir bu hissede olan arkadaş görüşünü paylaşırsa sevinirim bol kazançlı az zararlı günler kandiliniz mübarek olsun

YORUMLAR YUKARDADIR,uygun sevyeden alım yapmiş gorunuyorsunuz,dun yukardan verdıklerımı bende alttan aldım.Aşagıdaki grafıge kabaca bakmanızı onerırım,sanki onemli duşüş bıtmiş uzun vadede çıkışa geçmiş gorunuyor ancak bu dedıgım olsa bile sızın elınızden malları bişekılde almaya calısır.onerım olacak sakın %2-3 geri cekıldı ortalam yapayım demeyızınız.illede almak istersenız geceden taban fıatların 3-5 puan ustune alım yazın bekleyın,bu sekılde altları boş gorup aşagıya salıp,korku veremıyor.yapsada elınde patlıyor kaç kez yasadım ama namert spek benim yazdıgım degrın 2 basamak ustunden geri çıkıyor yani vermıyor ...

MesajGönderilme zamanı: 27 AÄŸu 2011 02:01 
Kullanıcı avatarı

Resim
Arkdaşlar bu gece yaptıgım incelemrde Bucim namerdinin trendi kırmiş olabılecegi kanısı bende oluşmayabaşladı.Dikkatle bakınca fıat kırmizi trendin ustune çıkmış ve bu sırada işlem hacminde artışlar goruluyor,bugun aliş sınyalim 2 li dibin tepe fıatı oldu,bu test donemi onemli bır sınyaldır ve beni yanıltmadı.
herneyse macdhısto da trend kırılması ve sıfırı yukarı kesmesi net sekılde goruluyor.onumuzdeki 2-3 gunde kendını daha da bellli edecektır.

MesajGönderilme zamanı: 28 AÄŸu 2011 21:10 
Kullanıcı avatarı

Resim
gercekten çok ilginç,tekerrur denen olayı gercekten var bu borsada..MACD SIFIRI KESMİŞTIR.TREND DEGİŞİMİ OLUŞMAKTADIR.4.50 KAPATIRSAK YETERLİDIR,HIZLI HAREKET ETMESİ ŞART DEGILDIR.YTD.

MesajGönderilme zamanı: 29 AÄŸu 2011 23:29 
Kullanıcı avatarı

Resim
---fıat 20 lık ortalama destegındedır ve 50 lik ho da faıata dogru yaklaşmaktadır ,eger bi sıkıntı olmaz ise 20 ho,50 yı kesınce ki çok yakındır bu olay trend degişimi bir çok kişi tarafından gorulecek ve onumuzdeki bikaç gunde hacım artışi ile analamlı çıkışlar beklıyroum.
---gostergeler çok olumludur,macd dıpte ve trıgerını kesmiştır ve yukarı donmuştur.RSI da sıfırı kesmiş ve yykarı yonelmiş ve trend kırılmasını erkenden vermektedır.artık beklemek gerekıyor.ytd.

MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2011 02:16 
Kullanıcı avatarı

Bu cuma inşallah bucimin patladıgı cuma olacaktır diye umut edıyorum.ytd.

MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2011 11:53 
Kullanıcı avatarı

olgunnn yazdı:
Bu cuma inşallah bucimin patladıgı cuma olacaktır diye umut edıyorum.ytd.

Arkadaşım, süpersin...

MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2011 01:34 
Kullanıcı avatarı

olmadı bu cuma patlama sınyalivermedi ancak bu sevyeler de guçtopluyor ve alım fırsatı veriyor dıye dusunuyorum.BU SEVYELER VE GOSTERGELER VE TREND YONUNDEN ÇOK UYGUN SEVYELER OLMAKLA BIRLIKTE ZOR VE NAMERT SPEK .VAR HISSEDE BELİRTMEK İSTERIM,AŞAGI YUKARAI ANİ HAREKETEDIYOR
ANCAK KAPANIŞLARI AŞAGIDA VEYA YUKARDA YAPMIYOR,ADAM GUNLUK HATTA SENASLIK YAŞİYOR,O YUZDEN BU SEVYELERDN ALIP 30-40 GUN BEKLEMEK EN İYİSİ,NIHAYETINDE TREND KIRILMIŞ GİBİ GORUNUYOR.YTD.

MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2011 13:13 
Kullanıcı avatarı

evvvettt,burdan namert spek.e seslenıyorum bi aşagı bi yukarı yapamadık gıttı,galiba artık yemiyor.bizde ne yapalım yerse dıye yıne tabanlara yakın bi alışlar yazalım gucumuz nisbetinde ,ne me lazım yıne bı aşagı salarsın denk gelır sonra yıne yukarı cekersın,kısa gunun karı olur.oysa 4.99 denedın bunun tersını bide yaparsın normalde aşagı dıye kac gundur bekleşip duruyorum.illaki aşagı boşolacak oyle aşagı salacam dersen ben hepe aşagıda beklıyorum,çunku sen aşagıların spek.isin başka bişey bılmıyorsun,hem ne olurki 3-5 bın lot tabanda versen ,telin mi dökülür.ytd.
beklıyorum 4.10-4.26 arsına kademeli alışlar yazıyorum.ytd.
ve her gecen gun düşüş trendi ustunde bir gun daha geçmiş oluyor.O yuzden bi aşagı yaparsan mıllet trend kırılmamiş der stopları çalıstırır ve ....

MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 10:10 
Kullanıcı avatarı

bugun çok onemli bir fırsattır,namert spek.e seslenıyorum sal gıtsın aşagıya .....ytd..4.12 ye gel guzelim ...ytd

MesajGönderilme zamanı: 06 Eyl 2011 01:31 
Kullanıcı avatarı

Resim
şekılde goruldugu gibi namert spek.malesef taktık degiştirmiş durumdadır yani bi turlu tabanı gostermiyor,herneyse ben yıne tabanlara yakın alımlarımı yazıyorum olurda düşer gelır gosumden kacmadan alırım,nede olsa namert aşagısı boş olunca hemen salıyor alım yazsanda vermiyor,sonrada ben spegım dıyor bu yuzden namert dedıgımı de hatırlatırım. o yuzden şimdiden yazıyorum ve beklıyorum.
    Resim
arkadaşlar grafıkte goruldugu uzere 4.30 aşagısına kapatamıyor çunku belli desteklerde namert te olsa spek te destek verırı ve alım yapar ,yani 4.30 lara kadar bu namert bıktırma yolunu tercih edebılır,bu yuzden %2-3 düşüşlerde azıcık azıcık alıyorum ve tabanalara yakında alım yazıyorum.ACIKCASINI SOYLIYIM Kİ SIZDE YAZIN TABANLARA YAKIN 2 PUAN ARALIKLA ALIMLAR UYGUN OLUR.
GRAFIKTE GORULDUGU UZERE ÇOK ONEMLİ BIR TREND DESTEGINDEDIR.200 GUNLUK ORTALAMA 1.79 DAN GECMEKTEDIR VE HERGECEN GUN FIATA YAKLAŞMAKTADIR.YARIN YUKARDAKİ BOŞLUK TA DOLACAKTIR.YTD.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir