BURVA - Burçelik Vana Hisse Senedi Yorumları : B GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 37

Zaman: 20 May 2012 11:49

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 67  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: BURVA - Burçelik Vana Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 11:49 
Kullanıcı avatarı

derinlik verebılecek olan var mı?

MesajGönderilme zamanı: 15 Åžub 2012 21:13 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar burvada boğamış-öküzün boynuzuymuş-mumun ışığıymış vb.falan bunlar fayda etmiyor , patron isterse çıkar istemezse çıkmaz , 2011 yılı için 1 tirilyon kar ben ce iyi para, burçeden daha fazla karı var en azından,

bu hissenin çıkacağını biliyorum adım gibi eminim beni hiç yanıltmadı herkese bol şans

MesajGönderilme zamanı: 15 Åžub 2012 21:19 
Kullanıcı avatarı

[quote="okan4545"]arkadaşlar burvada boğamış-öküzün boynuzuymuş-mumun ışığıymış vb.falan bunlar fayda etmiyor , patron isterse çıkar istemezse çıkmaz , 2011 yılı için 1 tirilyon kar ben ce iyi para, burçeden daha fazla karı var en azından,

bu hissenin çıkacağını biliyorum adım gibi eminim beni hiç yanıltmadı herkese bol şans[/quote]

selam
o gördüğünüz 1 tirilyon malesef zarara parantez içinde olan değerler eksidir ani zarar

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 01:00 
Kullanıcı avatarı

sevgili boğa 34 yataş sayfasında sizden cevap bekleyen arkadaşlar var..

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 15:23 
Kullanıcı avatarı

sayın boğa ,selam, herkezede selam aşada desteği neredir biraz ortalama yapmayı düşünüyorumda ,teşekkürler

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 17:17 
Kullanıcı avatarı

teşekkür ederim,boğa.

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 18:25 
Kullanıcı avatarı

kimsenin emeğine bir şey dediğimiz yada yada kimseye laf attığım yok sadece bu hisseyi iyi tanıyorum , ve çok arkadaşım var analiz okuyan boğadan kuyruktan bağseden ,bunların destek dediği yerlerin kat kat aşağıya kırılarak düştüğünü gördüm ben bu grafik ve formasyanlara inanmıyorum ne yani grafik dip noktasını gösterince patron yada spekler satmıyor mu ? alsana mteks ,memsa,golds,aslan.burva, burçe cemas hadi gelde oku grafiğini nerden dönecek söyle benim dediğim bu tür spek hisseleri , ben takip ettiğim hisselerin şirket haberlerine,yatırımlarına,bilançolarına,takaslarına bakarım

mesala aslan 30 liradan aldım 60 tl den sattım bu gün 50 den tekrar aldım 2 haftas sürmedi iyi kar, burva 4 den aldın 5,40 sattım ve tekrar aldım ben tanıdığım bildiğim hisse hakkında konuşurum

size iyi grafik okumalar ve başarılar ama ben grafiklere inanmıyorum, sizin emeğinizede saygı duyuyorum

[quote="Boga__34"][quote="okan4545"]arkadaşlar burvada boğamış-öküzün boynuzuymuş-mumun ışığıymış vb.falan bunlar fayda etmiyor , patron isterse çıkar istemezse çıkmaz , 2011 yılı için 1 tirilyon kar ben ce iyi para, burçeden daha fazla karı var en azından,

bu hissenin çıkacağını biliyorum adım gibi eminim beni hiç yanıltmadı herkese bol şans[/quote]

Yaw arkadasım bunu yapmayın işte yaw formasyon nedır teknık nedir bılmezsınız hıssıyatla kağıt alıp satarsınız, grafık çalışıyoruz hedef fıyat belırleyıp analızı koyuyoruz ortaya adamın yaptıgı yoruma bak.. Sen hayatında grafık yorumladın mı hıc, trende başlangıcında kağıdın hangi fiyattan donecegını hesaplayabılır mısın.. Destek direnç nedr bilir misin.. Ben 2004 den berı borsadayım ve teknıksız hıc bır kağıdın ışlemedgını gordum... Spekulatıf hıssede bıle bi teknık vardır teknık işlemez kavramı senın gibi arkadas tavsıyesıyle borsaya gırıp 1-2 senede kendını uzmanlaşmıs kişilerin ortak gorusudur.. Bilgin yoksa bari emeğe saygın olsun...[/quote]

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 19:11 
Kullanıcı avatarı

+

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 15:27 
Kullanıcı avatarı

Mademki hazırda bir formasyon grafiği çizilmiş,gerekli inceleme ve araştırmalar yapılmış, armut piş ağzıma düş yapacağız demekki :) 4,58'den nemalanalım.

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 11:44 
Kullanıcı avatarı

KLMSN'IN üçgen formasyonları daha dikkatimi çekmişti. Oda üçgen yüksekliği kadar kar vadediyordu. 2,62'den girip 2,89'dan çıktım. BURVA'dan sonraki tercihim ya özellikle üzerinde durduğun EUROM olacak, ki 0,94'ü yeniden kırmasını bekliyorum. Yada BOSSA olacak. Ama hissediyorumki seni tanımış olmam bana çok güzel karlar getirecek :)

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 67  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir