CMBTN - Çimbeton Hisse Senedi Yorumları : C GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 178

Zaman: 20 May 2012 12:06

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 214  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: CMBTN - Çimbeton Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2012 18:30 
Kullanıcı avatarı

kımse kımsenın basına sılah dayamıyor.boga hıssedasım gecen hafta ıkı hısse onerdı caktım tum parayı.konyadakı zararın tamamı cıkmak uzere allahın ıznıyle.e bugun de cıktım bırınden baska ıkı hısseye daldım.cıktıgım hısse yukseldı aldıgım ıkı hısse dustu.yarın cıkarsa cıkar bu yenı hısseler cıkmazsa suclu boga_34 mı .tabıkı degıl.kım kıme bugun ıyılık yapıyor allah askınıza.adam oturyor emegını tecrubesını paylasıyor.vakıt ayırıyor.sagolsun varolsun.bunları gaz vermek ıcın yazmıyorum.emegını bılgısını tecrubesını bu forumlarda bızlerle paylasan herkese tesekkur edıyorum. kalın saglıcakla.

MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2012 18:43 
Kullanıcı avatarı

1. ÇİMBETON DİGERLERİ BOSSA,FMİZP,NETTUR,SEKFK,AKFEN BUNLARI İYİ İNCELEYİN ALMAZSANIZ ALMAYIN ÖZELLİKLE GALİBİN KAGITLARINDA BENİM GİBİ ÜTÜLEN KÜÇÜK YATIRIMCILAR İÇİN YAZDIM DEDİGİM GİBİ ALMAZSANIZ ALMAYIN AMA GALİBİN KAGITLARINDAN BİN KAT İYİDİR BUNLARI İNCELEYİN DERİM YTD SAYGILAR.

MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2012 21:32 
Kullanıcı avatarı

benım de cımbetonda bana gore cok (paramın yarısı)hıssem var.beklıyorum bu forumdakı bır hıssedasımın onerısı uzerıne aldım.ama dedıgın dıger hısseler ıcın hep sat sınyalı verıyor analız sıtelerı.fmızmp temettu verecek dıye duymustum konya gıbı olmayalım dıye uzak duruyorum yatırm tavsıyesı kesınlıkle degıldır.ınsallah senın dedıklerın cıkar sen de kazanırsın.bu sıtelerde bızım gıbılere sılkeleme yapanlara ettıgımız dualar ınsallah yerını bulur.bıze uc bes tl kazandırmak ıcın emegını bılgısını zamanını ortaya koyanlar hıssedaslarımız ıcın ettıgımız hayır duaları da ınsallah yerını bulur.

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 16:08 
Kullanıcı avatarı

ömer78 hıssedasım valaha yukarıda yazdıklarımı gerı aldım bu saat ıtıbarıyle dedıgın hısseler az da olsa borsa duserken ya cıktı ya yerınde tebrıkler.

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 18:59 
Kullanıcı avatarı

bizimkinin ortağı "çimentaş" genel kurul tarihi ve zarar açıkladı!

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 19:26 
Kullanıcı avatarı

bizimki de açıkladı:
2011 yılı karı hakkında yapılan görüşme neticesinde; Şirketimiz yasal ve SPK kayıtlarında dönem karı bulunmasına ragmen, yasal kayıtlarımızda aynı zamanda geçmiş yıl zararları da bulunduğundan ve mevcut mevzuat kapsamında dağıtilabilir net kara ulaşabilmek adına dönem karının öncelikle geçmiş yıl zararlarına mahsubu gerektiğinden yasal kayıtlarda yapılan mahsup sonucunda dağıtılabilir kar oluşmamaktadır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 25.02.2005 tarih ve 7/242 sayılı toplantısında alınan; "Kurulun düzenlemeleri gereği hazırlanan mali tablolarda veya yasal kayıtların herhangi birinde dönem zararı olması halinde kar dağıtımı yapılmaması" kararı uyarınca, dönem karının geçmiş yıl zararlarından mahsubu neticesinde dağıtılabilir kar olmadığından genel kurula kar dağıtılmamasına karar verilmesine yönelik bir öneride bulunulmasına karar verilmiştir.

MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2012 11:12 
Kullanıcı avatarı

boğa kardeş sonsuz teşekkürler
yemek borcum 2 oldu

MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2012 12:20 
Kullanıcı avatarı

BERKOWSKİ KARDEŞ NERELERDESİN DAHA YENİ BAŞLIYORUZ DÜN SATIP ÇIKMAMIŞSINDIR İNŞALLAH TAVAN HAYIRLI OLSUN YENİ TAVANLAR GELECEK İNŞALLAH YTD SAYGILAR.

MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2012 12:21 
Kullanıcı avatarı

Boga__34 yazdı:
RABBİĞFİRLİ yazdı:
boğa kardeş sonsuz teşekkürler
yemek borcum 2 oldu

Rica ederim dostum.. Bizimkisi Halka hizmet :)

O zaman pazar günü çizdiğim garfıklerden birini daha söyleyim yemek borcun 3 olsun..
http://e1203.hizliresim.com/v/4/36yfq.jpg

vallahi helal olsun dostum sana::))diğerlerinede kapak olsun...şimdi yalnız bu durumda kar realizasyonu yapılmalımı?ne zaman sat vermeliyiz?dediğin rakamlardan geri döner mi?yükseliş devam edermi???

MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2012 12:23 
Kullanıcı avatarı

valla boÄŸa kardeÅŸ herÅŸeyimle cmbtn deyim
krtek almam için satmam lazım
sen sat diyorsan satıp alırım...

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 214  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir