DENTA - Dentaş Ambalaj Hisse Senedi Yorumları : D GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 17

Zaman: 20 May 2012 12:17

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: DENTA - DentaÅŸ Ambalaj Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2011 01:57 
Kullanıcı avatarı

Resim
son gun oluşan yuksek dalgalı doji ve direncin hemen altında kapatmak hiç hayra işaret degıl ,taban falan yapmasa bari,boşlugu doldurmaya kalkışmasa....çok riskli gorunyon yaf...

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2011 02:02 
Kullanıcı avatarı

slm olgun üstad frigo bakablirmiisn

MesajGönderilme zamanı: 14 Ara 2011 02:14 
Kullanıcı avatarı

Resim
DENTA yı ufak bi mıktar alıp sattım,ama bu akşam detaylı baktımda bu hacım ve bu boşluk ve sonrasında olusan dortgen taban oluşumu ve yaptıgım dalga sayımı ,DENTA nin onemli fıat sevyelerıne gelecegını gosterıyor,ANA YAPININ DİBİ SİYAH LA GOSTERILEN DİP TIR ,ORDAN OLUSAN VE SONRASINDA TAMAMINA YAKINI AMA TAMAMI DEGIL GERİ ALINMİŞ VE SON GUNLERDE OLUŞAN HACIM İLE SAYIM YAPINCA ..
3.ANA DALGANIN ALT DERECELİ 1. DALGASI BITMEK UZEREDIR AMA BU DALGA BİLE BIZI YUKARIYA TAŞİMALI DIYE DUSUNUYORUM,DETAYLANDIRMAK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN ANCAK İLK OLUŞAN DIAGONALIN DALGA BOYU 47 KURUŞ MUŞ,YANİ ONUMUZDE MUHTEMELN 2.62*47=123 PUANLIK BİR 3. DALGA BİZİ BEKLIYOR GIBI GORUNUYOR.
EGER HAKLI İSEM ORTA VADEDE FIATIMIZ 123+116=2.39 GİBİ BİR FIAT OLABILIR ANCAK BU ONGORUYU ONUMUZDEKİ Bİ ,İKİ GUN BELLİ EDECEKTIR
OLUŞAN HACIME VE BOŞLUGA DİKKAT EDİNİZ.TERS HAREKETTE HACIMİ YAPANLARIN ELINDE PATLAR,BU HACIMİ YAPANLAR DAHADA YUKARI TASIYACAKLARDIR,HERAN ONEMLİ BIR HABERDE ACIKLANABILIR.
ilginç hemde çok fazlaca,benden başka kımse yok ve ortada 3. dalga olasıgı var....demekki k.y pes etti ve karakara düşünüyor....AMA DENTADA 3. DALGA OLASIGI VEYA UZAYAN 5. DALGA OLASILIGI VARDIR.YUKSELEN KANAL ÇALIŞABILIR.

MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2011 03:26 
Kullanıcı avatarı

denta 1.33 e kadar malı çekıp ordan yukarı yapabılır,dalga yapısı olarak daha once belitmeiştım 3. dalgada olma ıhtımalımız var,diplerın surekli yukselmesıne dıkkat edeınız,1.32 de mal alımı yapılmak için en uygun gerı cekılme gıbı gorunuyor.spek onunda asgaısına salamaz 1.32 bile çok zor yapmış oldugu o kadar hacımı boşuna yapmış olur...olusan kanal halen çalısıyor,elımde malımı tutuyorum ve sıkıca tutuyorum,1.41 altını yıne gostermek isteyebılır,140 ta bıraz ve sonrasında 1.32 de alım yapılabılır.3. dalgada olma ıhtımalımız kalakana kadar ben bu oasılık uzere hıssedeyımdır.zaten ben hep 3. dalga ları arayan ve yakalamaya calısan bir dalga sever olarak 1.25 goren kadar buralarda olacagım....1.25 te 3. dalga ongorum çurur ve ben o zaman kacarım.
yaptıgım taktıgın basarılı olup olmayacagını gorecegız,sakın olusan boşluk falan dusunmeyınız..1.42 DE DESTEK YAPIYOR,ORASI ONEMLİDİR.FAZLADA HAREKET EDEMİYOR,CUNKU KENDISINE MALIYETI DE 1.35 FALAN DIR.USTTEN VERIP ALTTAN ALMAYA CALISIYOR,ALTTAN MALINIZI VERMEYIN VE DALGA ONGORUMU SİZDE DÜŞÜNÜN INCELEYIN DERIM.
SONUÇ 1.32 DE DESTEK VERIRIM CUNKU YETERINCE MALIM VAR ARTIK 1.42 DEN ALAMAIYORUM AMA 1.32 YE GELIRSE SON KURŞUNU SIKACAGIM,1.25 GORULURSEDE HEMEN ÇIKMAYAVAGIM AMA OLUSAN DALGA YAPISININ BOZULDUGUNU DUSUNECEGIM VE YAVAŞTAN GEMIYI TERK EDECEGIM.
SON OLARAK DEMEK İSTERIM Kİ TEPEDEN GELEN TREND ÇİZGİSİ TEST EDILEBILIR BU SEVYEDE 1.32 YE TAKABUL ETMEKTEDİR,ANCAK BU FIAT ANLIK GORULME IHTIMALŞI UZERE PEŞİNEN ALIM OLARAK YAZDIM MERMISIOLAN ARKDAŞLARA DA BU SEVYEYI HER İHTIMALE KARŞI ONERIRIM.
    Resim

MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2011 15:57 
Kullanıcı avatarı

bugun tavanı yapmayacaz galiba....

MesajGönderilme zamanı: 29 Ara 2011 20:33 
Kullanıcı avatarı

bütün arkadaşlara hayırlı akşamlar. aslında siteyi bayağı bir zamandır takip ediyorum.yorumlarınızı da zaman zaman dikkate alıyorum.yalnız
bana denta hakkında yorum yapabilecek arkadaşa ihtyacım var.arkadaşlardan birisi bi el atsa şu işe .maliyet 1.41.
şimdiden teşekkürler.

MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2012 23:34 
Kullanıcı avatarı

Öncelıkle bekledıgım dalga yapısı beceriksiz ve hesap bılmeyen spek sayesınde bozulmak uzeredir,ancak seyrın nasıl olacagın bılırsek düşerken de kar edebılecegımızi unutmamak lazım, arkadaşın biri şimdi gelir ne oldu dalga falan der,bende derimki spek.kastı ama elınde patlayacak ....Grafıge gore 148-150 uzerine hareket etmez ve satış baskısı kurarsa muhtemelen alcalan takoz(diyagonal yapı)olusur ve bır onceki izole dibin bir yada iki puan altını goruruz yani onumuzdeki gun veya sonraki gun 1.34 te almak gerekıyor(yarın yukarı harektlenmez ise 1.40 satıp 1.34 den alma iimkanı dogacaktır.)EGER DEDIGIM GIBI 1.33-1.32 DEGERİ GORULUP YUKAARI GIDERSE BU ANLATTIGIM DIYAGONAL ONAYLANMIŞ OLACAK VE 1.44 GİBİ FIAT ÇIKACAGIM VE YINE BEKLEYCEGIM VE MUHTEMELEN AŞAGIDAKİ BOŞLUGU DOLDURARAK YANİ1.28 GORULEREK (1.29 da alıcıyımdır),diyagonal bitecek ve yukarıya dogru çıkış olusacaktır.
yukarda yazdıgım yapıya gore düşüşte bile nasıl kar edılecegı anlaşiliyor.ancak spek.te yarın derse yeter ya yukarıya gıdelım derse işin rengi degışir ve dıyagonal iptal olur.YUKARDA YAZDIKLARIM ÇIKIŞ OLUŞMAZ İSE %90 OLUSACAKTIR.
    Resim

MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2012 16:13 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bu hafta Denizliye taliplerden büyük bir şirketin heyeti geliyormuş 4 gün şirketi inceliyeceklermiş.
şirketin adını yarın öğreneceğim.saygılarımla.

MesajGönderilme zamanı: 02 Åžub 2012 13:48 
Kullanıcı avatarı

Selam Arkadaslar,
Dun yukselis sonrası bugun geri cekilme hk yorum ve gorusleriniz nelerdir.?
Talipler hk bilgisi veya haberi olan varmı acaba.?

MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2012 17:43 
Kullanıcı avatarı

merhaba bu hisse için ne düşünüyorsunuz?

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir