Doganay Portföy : PORTFÖY ve YORUMLAR - Page 568

Zaman: 20 May 2012 12:34

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 564, 565, 566, 567, 568

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Doganay Portföy
MesajGönderilme zamanı: 05 AÄŸu 2011 20:44 
Kullanıcı avatarı

ttrak saglam diye aldık 35 maliyet suna bak encok düşen hisselerden biri pazartesi toparlar inşallah yorumunuz hocam

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012 18:49 
Kullanıcı avatarı

AB, Yunanistan'dan toplu terhis istedi
Avrupa Birliği, Avrupa Merkez Bankası ve Uluslararası Para Fonu temsilcileri, Yunanistan’a 130 milyar euro tutarındaki ikinci yardım dilimi karşılığında Yunan silahlı kuvvetlerinde toplu terhislerin de bulunduğu bir dizi öneride bulundu.

Öneriler, Yunanistan’da şok etkisi yarattı.

Yeni kredi anlaşmasının imzalanması için AB, Avrupa Merkez Bankası ve IMF'nin, Başbakan Lukas Papadimos'tan, Yunan silahlı kuvvetlerinde zırhlı birlikler, uçaksavar silah sistemleri ve özel birliklerde görevli sözleşmeli paralı askerlerin topluca ordudan çıkarılmalarını istediği açıklandı. Harp okulları ile polis okullarına alınan öğrencilerin sayısının da azaltılmasını içeren öneriler Yunanistan bakanlar kuruluna iletildi. Yunanistan hükümetin 10 sayfalık metin halinde iletildiği talepler arasında sunduğu talepleri arasında Harp okulları ile polis okullarına alınan öğrencilerin sayısının da azaltılması da bulunuyor. Ayrıca Haziran ayına kadar devlete ait 2-3 büyük şirketin özelleştirilmesi, vergi kaçakçılığının önlenmesi, savunma ve sağlık alanlarındaki harcamaların kesintisi ile birçok devlet dairesinin birleştirilmesi, kademeli olarak 2015 yılına kadar 150 bin memurun işine son verilmesi, emekli sandıklarının tek çatı altında toplanması da bulunuyor.

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 00:28 
Kullanıcı avatarı

perlemento oylamasının sonucu ne oldu acaba yunanıstanın haber alan varmı yazarsa sevınırım

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 08:31 
Kullanıcı avatarı

[quote="erdinç"]perlemento oylamasının sonucu ne oldu acaba yunanıstanın haber alan varmı yazarsa sevınırım[/quote]

Olumlu geçti onaylandı ve onaylanacak. yön yukarı . yunanistan ben iflas ettim deyemiyor. şartlara göre deyemeyecek ve AB nin verdiği şartları ama öyle ama böyle kabul ede ede gidecek. Almanyada dediğini yapma peşinde Çünkü fransanında durumu iyi değil. almanya liderliği elinde tutarak işi göğüsler.

Endeks adım adım 64.500 e gidiyor

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 13:43 
Kullanıcı avatarı

selam hacam AKALT VAR ELİMDE ilgi alanınızda ise yorum alabilirmiyim teşekürler

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 564, 565, 566, 567, 568

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: beşiktaş ve 2 misafir