EGCYO - Egeli Y.O. Hisse Senedi Yorumları : E GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 152

Zaman: 22 May 2012 10:05

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 148, 149, 150, 151, 152

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: EGCYO - Egeli Y.O. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2012 12:55 

egcyo daki son durumu değerlendirebilecek hayırlı haberler verecek bi babayiğit varmıdır...

MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2012 22:46 
Kullanıcı avatarı

Resim
ABD nın notu düştugunde ki sevyeler aşagıya gecılmiştır,eger bu ulkede SPK denılen kurum varsa,eger bu borsa namussuzların işi degılse ,boyle bir neidügübelirsız bir hısse varsa ve halen işlem goruyorsa ve bu hallere gelınmesıne musade edılıyorsa YAZIKLAR OLSUN BU HISSENIN İŞLEM GORMESINE İZİN VERENLERE,YAZIKLAR OLSUN BU KADAR INSANLARIN YATIRIM YAPIYORUM DIYE BU ALDIKLARI TUVALET KAGIDINA ,YAZIKLAR OLSUN BANA Kİ BOYLE NE İDİÜGÜ BELİRSIZ ÜÇKAGITÇI BIR HISSEYI DEGERLENDIRDIGIME VE BIR MIKTARDA ALDIGIMA,YARIN BANKAYA BAŞVURACAGIM BU NE İDÜGÜ BELİRSIZ KAGITLARI İSYEYECEGIM VE ONLARLA OGLUMUN POPOSUNU TEMIZLEYECEGIM,3BIN LOT 3 BIN ADET PECETE DEN DAHA DEGERSIZ OLDUGUNA GORE UYGUN BIR KULLANIM OLACAKTIR.
RSı 30 altına girdi ve ortada bı savaş ,bı buyuk krız olmadıgına gore gerekki çıksın....tekrar edıyorum yazıklar olsun bana .....

MesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2012 14:52 
Kullanıcı avatarı

muratteknik yazdı:
jeuxhome yazdı:
muratteknik yazdı:
http://www.isyatirim.com.tr/LT_capitalicrease.aspx?stock=EGCYO

arkadaşlar, bu EGCYO 06/11/2006 tarihinde 1 tane bedelsiz sermaye arttırımı gözüküyor. bunu hesaba katarak fiyat grafiğinde oluşan 09,06,2006 daki 3,26 zirve fiyatı bedelsizden sonraki gerçek değeri midir.konuyla ilgili bilgisi olan, bilgi verirse iyi olur.malum bunun dışında bedelsiz görünmüyor.yani fiyatı etkileyecek başka bir bedelsiz gözükmüyor.

o fiyat bölündükten sonraki hali. bölünmeden önce 8 lira civarı görmüştü. o zamanlar şans eseri ben denk getirmiştim çok güzel bir karla da satmıştım :)

teşekkürler arkadaşım.ben de öyle düşünüyordum.her nasıl hesap ederek bilmiyorum,ancak grafik veren sitenin birinde 2006 daki en yüksek değeri 1,80 -1,90 lar göstererek çiziyor.dediğin gibi 7-8 leri görmeden önceki bedelsizler zaten o anki tarihe kadar yansımış olması gerekir,7-8 lerden sonraki durumda da 3,24 ler miydi zirve neydi.bu da son gerçek düzeltilmiş rakamlar olması gerek.tüm grafik veren sitelerde de zaten bu rakam var.sadece bir sitede 1,80-1,90 en tepe noktalar olarak gözüküyor,diğer hisseleri kontrol ettim böylesi bir durum yok egcyo ya has.ne iş anlayamamıştım.

kardeş o dtek sitede hata olmalı. 2,5 civarında falan baya işlem yaptı kağıt bölündükten sonra. hatırlıyorum.
şu an elinde var mı bilmiyorum ama dikkatli olmak lazım bu tür kağıtlarda. ben de var. umarım hayırlı olur hepimizede. yorumlara bakılırsa fazla kimsede yok nadiren yorum yapılıyor hisseye

MesajGönderilme zamanı: 26 Nis 2012 16:09 
Kullanıcı avatarı

Verdiğin bilgi için teşekkürler dostum.umarım sabrın sonu selamet olur.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 148, 149, 150, 151, 152

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir