EMKEL - Emek Elektrik Hisse Senedi Yorumları : E GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 68

Zaman: 22 May 2012 10:17

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 98  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: EMKEL - Emek Elektrik Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2012 23:11 
Kullanıcı avatarı

8-Borsa ile uğraşıyorsan internet’teki kişilere fazla güvenme. Orada gördüğün bir çok isim aslında aynı kişiye aittir. Orada bir çok kişi yazdığı gibi değildir. Dijital ortam palavra atmak için en uygun ortamdır.
9- Televizyonda altında borsa ile ilgili bant geçen programları mümkün olduğu kadar az izle! Yükseliş trendi sırasında şok haber ve kriz haberlerinin çoğu hikayeden ibarettir. Düşüş trendi sırasında ise düşmek için bu haberlere gerek bile yoktur.
10-Kendine belli bir kazanç hedefi sakın koyma! Örneğin ‘Bu hisse %X yapınca satarım!’ veya ‘Param şu kadar olunca borsadan çıkarım!’ gibi düşüncelere sahip olma! Çünkü ne o hissenin sana o yüzdeyi vermek, ne de borsanın sana o parayı kazandırmak gibi bir sözü var.
11- Kaybettiğin zaman sakın başkalarını suçlama! Çünkü aracı kuruma kendin gidip hesap açtın. Hisseyi kendin aldın. Hisse kendisi düştü. Düşünce de onu sen sattın. Krediye sen girdin. Böylece zararı da sen ettin.
12- Gazetede okuduğun veya TV’den duyduğun habere göre hisse alma! Haber medyaya düşmüşse genellikle artık eskimiş demektir.
13- Vadeni mutlaka belirle! Bir hisseyi ne kadar elde tutabileceğini bilmiyorsan o hisse çok yükselse bile o yükselişin sana bir yararı olmayacak.
14- Kesinlikle keşke ile başlayan cümleler kurma! Kesinlikle yapmadığın veya yapamadığın şeylerin hesabını yapma! Ayinesi iştir kişinin ……
15- Borsadan nefret etme! Borsa bazılarına çok iyi para kazandırır. Çoğunluk içinse para kaybetme yeridir. Zifiri karanlıkta güneşin doğacağını bil!
16- Hiçbir zaman coşkuya kapılma! Borsanın en boğa gününde bile heyecanlanma! Çünkü o günlerde düşüş yakındır.
17- Kendine güvenin arttıysa ve kendini başarılı bulmaya başladıysan korkmaya başla! Çünkü bu duyguların sahibi genellikle hata yapmaya yakındır.
18- Borsa gurusu veya ekonomi dehası diye lanse edilen veya akademik ünvanlara sahip kişilerin söyledikleri veya yazdıklarına koşulsuz evet deme! Borsa tarihi bu tip insanların büyük hatalarıyla doldur.
19- Belleğini sürekli çalıştır! Hangi politikacının ne zaman ne dediğini unutma! Hangi borsa uzmanının ne zaman ne azdığını hatırla! İnsanları mutlak kötü veya iyi diye ayırma! Herkesten ters yönden bile olsa öğreneceğin bir şeyler olabilir

MesajGönderilme zamanı: 10 Mar 2012 10:17 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum 2 yıldır emkel takip ediyorum ve alıp satıyorum hiç emkelden zarar etmedim emkelin kötü kısmı işlem haçmi düşük ve benim gibi sıkı bir takipçisi var önce yemleyip sonra girenleri zarar ettiriyor ben bu adamın günlerce 5 milyon liraları borsaya sokup çıkardını gördüm ki normalde bu hissenin işlem haçmi 250 yada 300 bin liradır ben sabit fiyattan sabah saat 10 da alış yaptığımda 50 bin liralık akşam saat 4 kadar anca gerçekleşiyor azar azar ama bu adamı fark ettiğimde işlem haçmine baktığınızda anlarsınız hisseleri satıp onun çekilmesini bekliyorum şuan alış aralığı 1.45 1.50 bence tabi borsa düşmezse satım aralığıda 1.60 1.65 diye düşünüyorum

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 02:37 
Kullanıcı avatarı

Lanetli emkel hissesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise ne zaman birleşme olacak, bu hisseden bir sap olurmu, yorumda bulunurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler...

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 12:00 
Kullanıcı avatarı

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Ortaklığımızın çıkarılmış sermayesinin 33.000.000.-TL'den 9.900.000.-TL'ye azaltılmasına ve eş zamanlı olarak çıkarılmış sermayemizin 9.900.000.-TL nakden karşılanmak suretiyle 19.800.000.-TL'na artırılması nedeniyle ihraç edilecek 9.900.000.-TL nominal değerli payların satışından elde edilen fon ve kullanım yerleri aşağıda verilmiştir.

ELDE EDİLEN FON

Sermaye artırımı için açılmış olan Denizbank Köroğlu Şubesindeki özel hesaba 24.02.2012 - 29.02.2012 tarihleri arasında 3.020.663,19.-TL para girişi olmuştur.

FON KULLANIM YERLERİ

Sermaye artırımından oluşan fon kaynağının 1.383.500,00.-TL'sı Şirketin yatırımlarının fonlanmasında özellikle Silikon Kompozit İzolatör ve 525 kV'a kadar Parafudur üretimine ilişkin projesi kapsamında, 679.888,92.-TL'sı İşletme Sermayesi Açığı (Tedarikçi Firmalar) ve 20.116,32.-TL'sı Vergi Borcu ödemesinde kullanılmıştır.

Elde Edilen Fon 3.020.663,19 TL
Yatırım ve Ar-Ge 1.383.500,00 TL
İşletme Sermayesi Açığı 679.888,92 TL
Vergi Borcu 20.116,32 TL
Kalan Fon Tutarı 937.157,95

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 21:23 
Kullanıcı avatarı

BİRİNCİL PİYASA ve HALKA ARZ ESASLARI DUYURUSU Şirketin Unvanı
Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Kod
EMKEL Şirketin Sermaye Türü
Kayıtlı Sermaye (X)
Esas Sermaye ( ) Şirketin Azaltım Öncesi Sermayesi
33.000.000 TL
Azaltım Miktarı
23.100.000 TL
Şirketin Azaltım Sonrası Sermayesi
9.900.000 TL
Bedelli Artırım Miktarı
9.900.000 TL
Bedelsiz Artırım Miktarı
-
Şirketin Artırım Sonrası Sermayesi
19.800.000 TL
Arta Kalan Payların Nominal Tutarı
161.315,078 TL Aracılık Yapan Aracı Kuruluş Adı
Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Pazar Açılış ve Kapanış Tarihi (*)
19.03.2012-02.04.2012 Satılacak Paylar Hisse / Makbuz
Hisse Satılacak Hisse Senetlerinin Satış Fiyatı
Nominal değerinin altında olmamak üzere İMKB’nda oluşacak fiyattır. Satılacak Hisse Senetlerinin Özelliği
Eski ( ) Yeni (X) Yeni ise işlem görüp görmeyeceği
İŞLEM GÖRECEK Başvuru Şekli
Hisse senetlerinden almak isteyen tasarruf sahiplerinin Borsa üyelerine başvuruda bulunmaları gereklidir. Hisse Senetlerinin Teslim Şekli
Hisse senetlerinin yatırımcılara teslimi İMKB düzenlemeleri çerçevesinde yapılacaktır. Kalan payların halka arzında pay alan ortakların sözkonusu payları Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde hak sahipleri bazında kayden izlenecektir. Notlar (*)
Şirketten talep edilen bilgi ve belgeler ile kalan paylara ilişkin bilgilerin Merkezi Kayıt Kuruluşu’na pazar açılış tarihinden bir gün önce ulaştırılması durumunda şirketin işlem sırası açılır.

ARTA KALAN PAYLARIN NOMİNAL TUTARI başlığı altındaki: 161.315,078 TL tutarında yeni hissenin piyasaya sürüleceğini mi demeye getiriyo bu açıklama!? anlayan varsa lütfen izah etsin,böyle olursa hisselerin değeri çok düşer.....açıklama kapta mevcut,konuyu çözecek birilerini arıyorum!

MesajGönderilme zamanı: 17 Mar 2012 23:49 
Kullanıcı avatarı

Önümüzdeki hafta bu kağıtla ilgili yoğun hareketler olabilir. Oldukça bekledi ve aşırı kan kaybetti.

MesajGönderilme zamanı: 18 Mar 2012 18:59 
Kullanıcı avatarı

bunu da değerlendirmek lazım eline sağlık boğa

YASAL UYARI:Burada yer alan yatirim bilgi,yorum ve tavsiyeleri "Yatirim Danismanligi" kapsaminda degildir.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler,yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel goruslerine dayanmaktadir.Bu gorusler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanilarak yatirim karari verilmesi beklentilerinize uygun sonuclar dogurmayabilir.

MesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2012 00:13 
Kullanıcı avatarı

Boğa dostum,ellerine sağlık...
Takibe ve teşekküre devam.

MesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2012 13:36 
Kullanıcı avatarı

levent yazdı:
Boğa dostum,ellerine sağlık...
Takibe ve teşekküre devam.

hacim güzelleşti,hareket başlar mı dersiniz??

MesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2012 13:40 
Kullanıcı avatarı

az kaldı çok az bugün olmasa bile en geç perşembeye

YASAL UYARI:Burada yer alan yatirim bilgi,yorum ve tavsiyeleri "Yatirim Danismanligi" kapsaminda degildir.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler,yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel goruslerine dayanmaktadir.Bu gorusler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanilarak yatirim karari verilmesi beklentilerinize uygun sonuclar dogurmayabilir.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 98  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir