Zaman: 22 May 2012 10:42

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: FMIZP F-M İzmit Piston Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2012 16:18 
Kullanıcı avatarı

Piston da gidecek ama.... naz yapıyor.
Haydi artık herkese dürüm ayran ısmarlayacağım; acele et Piston.

MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2012 09:09 
Kullanıcı avatarı

17 yi geçti. Ama bu uyuşukluk neden?
Geçen yıl da aynı yerlerdeymiş. Mayısta 26 yı görmüş. Bakalım bu yılda yapacak mı aynı hareketi.

MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2012 09:21 
Kullanıcı avatarı

Son altı yazıdan 5 i bana ait. Anlaşılan bu kağıdın son sahibiyim. Ne yapalım. Ben de temettüyü alıp oturayım yerime. 17 Şubatta Genel Kurula sunup, onaylanırsa 20 Şubatta 49 kuruş net temettü ödmeyi düşünüyorlar.

Alıntı:
Ortaklığımız 2011 yılı mali tablolarında net kar oluşması durumunda, oluşacak karın tamamını nakit dağıtmak üzere karar almış ve ilgili Yönetim Kurulu kararı 02 Ocak 2012 tarihinde kamuyu aydınlatma platformu aracılığı ile ortaklarımıza duyurulmuştu.

Ortaklığımızın 31 Ocak 2012 tarihinde 2011 yılı denetimden geçmiş mali tablo ve dipnotlarını kamuya açıklamış ve bu tablolar baz alınarak, 17 Şubat 2012 tarihli 2011 yılı olağan genel kurulunda ortaklarımızın onayına sunulacak olan kar dağıtım tablosu hazırlanmıştır.

İlgili tablo ve oranlar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulu kar dağıtım zorunluluğunu kaldırmış olup, 1. temettü oranının ortaklıklar tarafından belirlenmesi gerektiği yönünde açıklama yapmıştır.

Ortaklığımız oluşacak karın tamamını dağıtmaktadır. 1.temettü oranı önceki seneye paralel olarak %20 olarak hesaplanmıştır.

Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
KAP dan alınmıştır.

MesajGönderilme zamanı: 13 Şub 2012 22:37 
Kullanıcı avatarı

eski popüler fmizzp değil,artık esamesi okunmmuyor...

MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2012 13:06 
Kullanıcı avatarı

[quote="ecyad"]eski popüler fmizzp değil,artık esamesi okunmmuyor...[/quote]

Gerçekten ya. Zoraki gideyim mi, gitmeyeyim mi muhabbetinde.
Geçen gün 17.70 olmuştu. Biz yukarısını beklerken o 17.20 de.
Piston segmanları yağ kaçırıyor. Ne pistonmuş bea.

En son talebe tarafından 27 Şub 2012 00:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2012 00:36 
Kullanıcı avatarı

[quote="talebe"][quote="ecyad"]eski popüler fmizzp değil,artık esamesi okunmmuyor...[/quote]

Gerçekten ya. Zoraki gideyim mi, gitmeyeyim mi muhabbetinde.
Geçen gün 17.70 olmuştu. Biz yukarısını beklerken o 17.20 de.
Piston segmanları yağ kaçırıyor. Ne pistonmuş bea.[/quote]
:)

MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2012 22:42 
Kullanıcı avatarı

[quote="alivepro"]temettüden faydalanmak için herhangi bir işlem yapıyormuyuz arkadaşlar yani sadece hissede olmak yetiyormu?[/quo

YETERLI.fakat aynı gun hısse temettu mıktarı kaadar gerı gelır haberın olsun veya daha fazlası.

MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 11:28 
Kullanıcı avatarı

Beyler bedelsiz ihtimali yok mu bu şirketin... benim bildiğim yüksek.. ama bedelsiz beklentisi olan şirket bildiğim kadarıyla temmüttü vermez.. pazartesi tüm portföyümü bu şirkete kaydırmayı düşünüyordum ama temmettü kafa karıştırdı

MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 11:32 
Kullanıcı avatarı

Federal Mogul’un yatırımları takip ediliyor

Federal Mogul-İzmit Piston: 6.9 milyar dolar cirosu ve 35 ülkede 50 bin çalışanıyla dünyanın en prestijli otomobil markalarına yaşam veren teknolojiyi üretiyor. 2011 yılında da mevcut kapasiteyi arttıracak yatırımlarına devam eden şirket bu yatırımlar ile motor parçaları üretiminde en son teknolojiyi Türkiye’ye kazandırdı. 11 milyon adet piston üretim kapasitesiyle dünyanın en önemli piston fabrikaları arasında yer alıyor. İzmit fabrikası ürettiği pistonların yüzde 80’ini Avrupa ve Amerika’ya ihraç ediyor. Geçtiğimiz yıl sektöründeki diğer şirketlerden farklı olarak üretime ara vermeden devam etmesi ve yüzde 80-90 kapasite ile çalışması borsacıların gözünden kaçmadı. Piramit Menkul Kıymetler Araştırma Müdürü Belgin MAVİŞ bu sayede şirketin 2011 yılında net karını 2010 yılına göre yüzde 59 artırdığını hatırlatıyor. Güçlü bilanço rakamları getiren şirketin yatırımları devreye girdikçe adından daha da çok söz ettirmesini bekliyor. Hissede artan işlem hacmi de dikkat çekiyor. Orta ve uzun vadeli portföylerde bulunmasını öneriyor.

MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 23:14 
Kullanıcı avatarı

F-M İZMİT PİSTON

Yatırımları devreye girecek
Yıllık 11 milyon adet piston üretim kapasitesiyle dünyanın en önemli piston fabrikaları arasında yer alıyor. İzmit fabrikası, ürettiği pistonların yüzde 80’ini Avrupa ve Amerika’ya ihraç ediyor. Geçen yıl sektöründeki diğer şirketlerden farklı olarak üretime ara vermeyen F-M İzmit Piston, yüzde 80-90 kapasiteyle çalışıyor. Mevcut kapasiteyi artıracak yatırımlarına devam eden şirket, bu yatırımlarla motor parçaları üretiminde Türkiye’ye en son teknolojiyi kazandırdı. F-M İzmit Piston’un bu yatırımla 2011 yılında net karını 2010’a göre yüzde 59 artırdığını hatırlatan Belgin Maviş, “Zaten güçlü bilançolar açıklayan şirket, yatırımları devreye girdikçe adından daha çok söz ettirecek. Hissede artan işlem hacmi de dikkat çekiyor” diyor. Maviş, F-M İzmit Piston hisselerinin orta ve uzun vadeli portföylerde bulundurulmasını öneriyor.

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: gudik ve 1 misafir