Formasyonlarda Dikkat Çeken Hisseler (Eski) : GÜNLÜK BORSA YORUMLARI - Page 952

Zaman: 22 May 2012 10:48

Yeni baÅŸlık gönder Bu baÅŸlık kilitlenmiÅŸtir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz. Sayfaya git Önceki  1 ... 949, 950, 951, 952, 953, 954, 955 ... 1069  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: formasyonlarda dikkat çeken hisseler
MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 14:53 
Kullanıcı avatarı

hocam fener hissesine girmek cılgınlıkmı olur bu konu hskında bilgilendirirmisiniz

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Formasyonlarda Dikkat Çeken Hisseler
MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:03 
Kullanıcı avatarı

mustik hocam selamlar yarın için önerileriniz nelerdir bügün alıp bekleme yada yarın alıp bekleme şeklinde olabilir... kolay gelsin...

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:12 
Kullanıcı avatarı

knfrt gitmesede samimi cevabın için cok saol... Baska bi site yada face taşınma işini bence cok fazla gundeme getirmeyelim...biliyosunuz bazılarımız isyerinden takip ediyoruz...ve filtreleme var....

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:15 

üstad, skplic de destek direnç nerelerdir. birde stoploss seviyesini yazarsan çok iyi olur. teşekkürler. baya bir igderi var gibi gözüküyor

En son işletmeci tarafından 14 Şub 2012 15:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:20 
Kullanıcı avatarı

hocam tektu hakkında bılgın varmı yorum alabılırmıyım?

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:34 
Kullanıcı avatarı

SKPLC ler etlimi çıkacak ne :)) Elif yemeden sattın dimi piliçleri bak kemik almıs olmayalım :)))
Bu arada tavuğu kızartmak içinde bi matbaacılık alısı verdim zor geldi :) 267 ile :))) bu matbaacılıkta artan kagıtlarla tavuğu kızartırım artıkın ;)

MATAS 2,67 ile portföye girdi ama riskli olarak :) ve acaba aslan-usak- mrshl olabilirmi diye????

110 adan alınan AFYON 118 den satılmıştır...

Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: akozdief, ardaer36, CSCO_CS, efemis, engin78, ernyozk, hadise, malatya serdarı, mustik, portofino1981 ve 36 misafir

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:42 
Kullanıcı avatarı

67.39 dan alınan aslan bekliyor.Kedi olmaz ise iyidir :) 118.25 afyon bekliyor,boyner,btcım,akcns,glryh
hepsi bekliyor bakalım nereye kadar...Tavuk sevseydim bende kızartacaktım ama hayatımda hiç tavuk yemedim :)))

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 15:46 
Kullanıcı avatarı

[quote="mustik"]SKPLC ler etlimi çıkacak ne :)) Elif yemeden sattın dimi piliçleri bak kemik almıs olmayalım :)))
Bu arada tavuğu kızartmak içinde bi matbaacılık alısı verdim zor geldi :) 267 ile :))) bu matbaacılıkta artan kagıtlarla tavuğu kızartırım artıkın ;)

MATAS 2,67 ile portföye girdi ama riskli olarak :) ve acaba aslan-usak- mrshl olabilirmi diye????

110 adan alınan AFYON 118 den satılmıştır...

Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: akozdief, ardaer36, CSCO_CS, efemis, engin78, ernyozk, hadise, malatya serdarı, mustik, portofino1981 ve 36 misafir[/quote]

afyon satışınız hayırlı olsun sayın mustik, ben sanırım biraz daha beklicem su satış hikayesinden dolayı, ytd.

bu arada matbacılık demişsiniz matas iyi gidiyo su an, bende de eski matbacılardan ipmat yani yeni enerjici ipeke bulunmakta. ipeke hakkında her hangi bir çalışmanız varmı acaba sayın mustik?
teşekkürler

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 16:03 
Kullanıcı avatarı

==> malatya serdarı

Bu aralar bakmadım hisseye... ama ULKER grubunun kagıtları temettü verimliligi acısından iyidir... bir ara inceleriz... :)

==>jackal1461
Yarın için önerilerden ziyade buraya yazdığım ve dikkat cektigim hisseleri takibe alırsanız daha güzel olur... şuanda işlerimede yogunlastığımdan fazla liste hazırlayamıyorum...

==>akzodief
Bu hisse için sana çok açıklama yaptım kardes aynı seyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum... Ama hisseye güven... ve sabretmesini bil... sabırsızsan hiç bulaşma diyede uyarımı dikkate almamışsın demektir.

==>serdal33
heralde çılgınlık olur mahkeme sürerken bir hisseyi almak.. riski seviyorsan ve mahkeme sonucu olumlu görüyorsan uygundur :)

==>iÅŸletmeci
Şuanda destek direnc olarak bir çalısma yapmadım sadece formasyon geregi bu hisseye alıs verdim... aksama bakar yazarım destek direnc seviyelerini

==>mimika
TEKTU turizm şirketi oldugunda hiç incelemeden es gectiğim senetlerden ama bununla ilgili en iyi bilgili Metin ATMACA diye bir arkadaşımız var o al-sat yaptı diye biliyorum o sana detaylı bilgi verir...

==>engin78
Bu kadar yüksekten maliyetlenmeleriniz beni bazen şaşırtıyor... AFYON çok güzel duruyor maliyetin aslında pek yüksek olmasada daha güzel yerlerden maliyetlenebilirdin... Yüksekten maliyetlendiginiz zaman gitmesine inandıgınız senet sat vermedikce bekletilmeli....

==>egborsa
AFYON u normal sartlarda satmazdım ama malum portföy kücük olunca ve nakit olmayınca birilerini satıp digerine gecmek zorunda kalıyorum... o yüzden afyondaki duraklamadan ötürü satıs verdim MATAS aldım ama onuda 280 den satısı kacırmısız... alttan yine maliyetlenmek varken... ben alım-satım yaparken kar marjlarına bakarak yapıyorum... marj düşükse düşük bir kar bulduktan sonra satıs veriyorum... kar yükseksede o hisseye geciyor bir müddet bekliyorum... gitmezsede zara-kar dinlemeden satıs veriyorum :) IPEKE hafta sonu gözüme takılanlardan ama bu aralar çok oynak oldugundan takibe almamıstım.. son durumu nedir bilmiyorum... aksama bakarız....

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 16:08 
Kullanıcı avatarı

teşekkürler sayın mustik,
ipek e nin bedelli rüchan hakkı baskısı bgn itibariyle sona erdiginden dolayı dünkü düşüş'ü degerlendirmek amaçlı alım yaptım. bakalım inşallah hayırlısı olur hakkında. fakat grafik olarak hiçbir bilgim yok, dediginiz gibi akşam vaktiniz oldugunda bakarsanız çok makbule geçer. ytd.

Yeni baÅŸlık gönder Bu baÅŸlık kilitlenmiÅŸtir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz. Sayfaya git Önceki  1 ... 949, 950, 951, 952, 953, 954, 955 ... 1069  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir