Zaman: 22 May 2012 10:53

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: FROTO - Ford Otosan Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2011 22:01 
Kullanıcı avatarı

palaemon yazdı:
teşekkür ederim hisse başı 0.62 bilgisini nereden öğrenebiliyoruz hesaplamasını bundan sonra öyle yaparım :)

buradan planlanar kısmından seçip görebilirsiniz. ayrıca diğer senetler hakkında da bilginiz olur.
http://www.isyatirim.com.tr/LT_capitalicrease.aspx

MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2011 22:10 
Kullanıcı avatarı

evet şimdi baktım teşekkür ederim arkadaşım 100 lot a 62tl veriyor kıyıda köşede bikaç kuruşum daha var şimdi alsam yine temettü alırmıyım? yoksa bunun bir süresi varmı? sana bişey daha soracam
finansinvestle çalışıyorum komisyonu az diye fakat benden her ay mkk bilmem şu bu bitakım paralar alıyor sizdede varmı (hesap bakım vs) yoksa parayı finansinvestmi alıyor

MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2011 22:12 
Kullanıcı avatarı

palaemon yazdı:
evet şimdi baktım teşekkür ederim arkadaşım 100 lot a 62tl veriyor kıyıda köşede bikaç kuruşum daha var şimdi alsam yine temettü alırmıyım? yoksa bunun bir süresi varmı? sana bişey daha soracam
finansinvestle çalışıyorum komisyonu az diye fakat benden her ay mkk bilmem şu bu bitakım paralar alıyor sizdede varmı (hesap bakım vs) yoksa parayı finansinvestmi alıyor

süresi elinizde 27 sinde hisse olmalı diye biliyorum. kesintilerde malesef bilgim yok.

MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2011 22:14 
Kullanıcı avatarı

teşekkür ederim....

MesajGönderilme zamanı: 28 Eki 2011 19:51 

Ford için bu düşüşler alım fırsatmıdır acaba? Alırsın ford, Olursun lord diyorlar :)) YTD.

MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2011 13:10 
Kullanıcı avatarı

aradaşlar duyduğuma göre yerli otomobili ford yaapcak erdoğan ile koçun görüşmeleri var bu hissenin hedefi 20

MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2012 16:33 
Kullanıcı avatarı

*CREDİT SUİSSE, FORD OTOMOTİV İÇİN TAVSİYESİNİ NÖTR'DEN UNDERPERFORM'A İNDİRDİ

MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2012 16:37 
Kullanıcı avatarı

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-BİZİM MENKUL, FORD OTOSAN İÇİN 'ENDEKSİN ÜZERİNDE GETİRİ' TAVSİYESİ VERDİ
Bizim Menkul Değerler, Ford Otosan için 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesi verdi. Bizim Menkul Değerler ( www.bmd.com.tr ) konu ile ilgili raporunda, Ford Otosan için 15.9 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesi verdiklerini belirtti. Raporda şu değerlendirme yapıldı: "FROTO: Ford Otosan’ın 2011 yılı 9 aylık satış gelirleri bir öncekiyılın aynı dönemine göre %47,1 artmış ve 7.375 milyon TL olarakgerçekleşmiştir. 2011 yılı üçüncü çeyrek satış gelirlerini ikinciçeyrek satış gelirleri ile kıyasladığımızda ise satış gelirlerindeki%13,9 azalış dikkat çekmektedir. 2010 yılı üçüncü çeyreğinekıyasla 2011 yılı üçüncü çeyreğinde satışlarını %37 artıran FROTOaynı dönemlerde yurtdışı satışlarını %57 ve yurtiçi satışlarını %15artırmıştır. 2010 yılı ilk 9 ayında yurtdışı satışlarının toplamsatışlarındaki payı %51,2 olan Ford Otosan’ın 2011 yılının aynıdöneminde yurtdışı satışlarının payı %57’ye yükselmiştir. İhracatpayındaki artışın sebeplerinin başında 2011 yılında New York’ataksi olarak ihraç edilen Transit Connect ve Brezilya’ya Cargo Cabihracatının başlaması etkili olmuştur. 2010 yılı ile kıyaslandığındaticari araçlar segmentinde Avrupa’da hafif ve ağır ticari araçlarpazarları yatay seyrederken orta ticari araç pazarının %5-10arasında büyüme göstermiş olması, ihracatının büyük kısmınıorta ticari araç şeklinde Avrupa’ya yapan Ford Otosan’ınsatışlarını olumlu etkilemiştir. Bunların sonucunda Ford Otosanyine ihracat hacminde Türkiye’nin lider otomotiv şirketi olmayadevam etmektedir. Ford Otosan için 12 aylık hedef hissedeğerimiz 15,9 TL ve öngörümüz “Endeksin Üzerinde Getiri”dir." Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )

MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2012 21:50 
Kullanıcı avatarı

ford bu ay 16-17 aralığında gezinebilir. ytd.

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2012 18:02 
Kullanıcı avatarı

Ford Otosan’da çıta çok yüksek bu bana büyük yük veriyor..
Nuri Otay’ın ani vefatının ardından Ford Otosan Genel Müdürlüğüne atanan Kocaeli Fabrikası Müdürü Haydar Yenigün, “Geldiğim koltuğun gerçekten henüz farkında değilim” dedi.Otay’ın vefatının hayatında yaşadığı en büyük üzüntülerden biri olduğunu belirten Yenigün, “Ertesi gün birlikte Almanya’ya gidecektik, bir saat önce telefonda konuşmuştuk. Kabullenmek çok zor. Hâlâ toplantıya kravatlı biri girdiği zaman sanki Nuri Bey gelmiş zannediyoruz. Kimse henüz onu kaybettiğimizi kabullenemedi” dedi.

Amirlerim büyük şans
Hayatın herşeye rağmen devam ettiğini ifade eden Yenigün, şunları söyledi: “Öncelikle hedefim Ford Otosan’da hayatı normale döndürmek. Benim en büyük şansım daha önceki amirlerim olan Turgay Durak’tan Nuri Otay’dan çok şey öğrenmiş olmam. Kendimi bu konuda çok şanslı görüyorum. Tabi onların bıraktığı noktadan çıtayı devralmak da bana büyük bir yük veriyor Bu üzücü olay sonrasında benim Ford Otosan’ın Genel Müdürü olmam, üst yönetimin kararıdır. Ama ekstra veya ilk kez olan bir şey değil. Zaten planlanmış bir durumdu. Böyle ani ve üzücü bir durum karşısında biraz erken göreve gelmiş oldum. Ama bu tip büyük kurumlarda zaten bu planlamalar önceden yapılır.”

Atölye müdürü
Yenigün, iş yaşamına 1987 yılında Otosan’da atölye mühendisi olarak başladı. 1997 yılında Kocaeli Fabrikası projesinde proje lideri, 1999 yılında kaynak alan müdürü oldu. 2007 yılından itibaren ise Fabrika Müdürü olarak görev yaptı.

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir