Geleceğe Yatırım Yapabileceğimiz Uzun Vadeli Hisseler : ORTA ve UZUN VADE BORSA YORUMLARI - Page 264

Zaman: 22 May 2012 11:00

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 314  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: üstatların üstatı hoÅŸgeldiniz....
MesajGönderilme zamanı: 24 Åžub 2012 01:21 
Kullanıcı avatarı

atillahan yazdı:
selam balık hocam .öncelikle hoşgeldiniz safalar getirdiniz.öncelikle temettülere kadar yani mayısın başına kadar borsa geneli hakkında görüşleriniz nelerdir.malum likitide v.s operasyonları var.kimi borsa şişti diyor kimi 4 5 ay yükselir diyor.sonra düşer diyor.herkes birşey söylüyor.sizin öngörüleriniz neler.ayrıca elimde bir miktar türk traktör ve tüpraş hisseleri var.bu hisselere temettüye kadar kalmayı düşünüyorum.sizce fiyatları nasıl olur.satıp kaçmalımı kalıp beklemelimi? teşekkür ederim...?

yunanistan ve iran ortalığı iyice kızıştırıyor. böyle bir süreçte borsanın gitmesi saçma olur. 50 binleri tekrar görmemiz olası. ttrak ve tupras 5.nci aya kadar temettü beklentisiyle bir müddet yukarı gidecektir.

Mesaj BaÅŸlığı: Re: GeleceÄŸe Yatırım YapabileceÄŸimiz Uzun Vadeli Hisseler
MesajGönderilme zamanı: 24 Åžub 2012 23:39 
Kullanıcı avatarı

balik hocam elimde aslan ve marşhall hisseleri mevcut.marşhall 69 da diretiyor.ama aslan hergün kendini salıyor.borsada düşerse zarar olabilir.müsait oduğunuzda yorumlarsanız sevinirim.tekrar hoşgeldiniz

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2012 04:52 
Kullanıcı avatarı

hocam hayırlı işler bi sorum olcaktı benim uzun vade portföyümde uzundan kastım 7 yıl baya uzun bi süre yani tüpraş ve aygaz arasında kararsızım 2 side aynı işlerde olan şirketler yanlışım yoksa dimi sizce hangisi daha mantıklı bu süre için

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2012 23:47 
Kullanıcı avatarı

zeynep-g yazdı:
balik hocam elimde aslan ve marşhall hisseleri mevcut.marşhall 69 da diretiyor.ama aslan hergün kendini salıyor.borsada düşerse zarar olabilir.müsait oduğunuzda yorumlarsanız sevinirim.tekrar hoşgeldiniz

iki hisseniz de spekülatif bir hisse, birilerinin keyfiyle hareket ederler bi süre önce patronlarından birisi haftada 3 milyon cukkayı cebe indirdi aslanda. marshallda keza aynı. borsaya tersdirler düşüş çıkıl onları pek enterese etmez. dikkatli olmak gerek bu hisseler adamı bi anda zenginde eder züğürt te...

MesajGönderilme zamanı: 27 Åžub 2012 16:13 
Kullanıcı avatarı

hocam netaş için yorumun nedir,bu sene sermaye artırımı yakınmı? birde +5 yıllık yatırım için benim favorilerim aselsn,trgyo,brsan alıyorum.benimkiler doğru tercihmi,yanına 3 hissede siz yazarmısınız?

MesajGönderilme zamanı: 27 Åžub 2012 23:41 
Kullanıcı avatarı

ordu52 yazdı:
hocam netaş için yorumun nedir,bu sene sermaye artırımı yakınmı? birde +5 yıllık yatırım için benim favorilerim aselsn,trgyo,brsan alıyorum.benimkiler doğru tercihmi,yanına 3 hissede siz yazarmısınız?

netaşta genel kurul da bakalım ne çıkacak işlem hacimli artıyor güzel hisse. hisselerin doğru bunların yanına adel birisa kront eklenebilir.

MesajGönderilme zamanı: 28 Åžub 2012 01:05 
Kullanıcı avatarı

hocam 7 yıllık bi portföyde ülker hakkında düşünceniz nelerdir aceba

MesajGönderilme zamanı: 29 Åžub 2012 00:08 
Kullanıcı avatarı

ercu_145 yazdı:

zaman kaybı.

MesajGönderilme zamanı: 29 Åžub 2012 01:50 
Kullanıcı avatarı

balik yazdı:
ordu52 yazdı:

netaşta genel kurul da bakalım ne çıkacak işlem hacimli artıyor güzel hisse. hisselerin doğru bunların yanına adel birisa kront eklenebilir.

Merehaba Üstad...

potföyde ağırlık kront da.Sizin kront da beklentiniz nedir?ek alım uygun mudur?iyi geceler..

MesajGönderilme zamanı: 29 Åžub 2012 13:44 
Kullanıcı avatarı

balik yazdı:
ercu_145 yazdı:

zaman kaybı.

teşekkürler abi 5 hissem hazır son 1 hisse daha ekliyecem en uygun hangisi olur sizce son hisseyide siz söylermisiniz aceba

fort oto froto

tupraÅŸ /

mardin çimento/

asels

türk telekom

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 314  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir