GLBMD - Global Menkul Degerler A.Ş. Hisse Senedi Yorumları : G GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 6

Zaman: 22 May 2012 11:05

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: GLBMD - Global Menkul Degerler A.Åž. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 02 AÄŸu 2011 14:44 
Kullanıcı avatarı

acemi1978 yazdı:
ellipsis58 yazdı:
acemi1978 yazdı:
2010 yılı net dağıtılabilir tutar olan 1.502.398,24-TL'nin tamamının, 31.12.2010 tarihi itibariyle hissedarı olan ortaklarına 26 Ağustos’ta nakit kar payı şeklinde dağıtacağını açıkladı.
Bu ne anlama geliyor şu an elinde hisse olanlar temettü alamaycak mı?
Alacaksa hisse başına net ne kadar alacak?

bu haberın kaynagı neresı ben kapta göremedım.. eger bu haber geldıyse bu olumlu bıdurum ozman hısse neden -4 cıvarı dusmus anlamak mumkun degıl.. nerden gırdık bu nalet hısseye yav cok pısmanım

.
kap ta var.orda bulamadıysan google da tarat birçok site haberini vermiş.bu arada cevabımı aldım.
Hisse basına net 0.050080 TL (%5.0080) nakit temettünün 26 Agustos’ta dagıtılmasını genel kurul onayına sunacak.Son olarak neden düştü bilemiyorum.

ozaman sence bıraz daha alım yapmak mantıklımı ne dersın... gercı dahıtılacak nakıt kısım cok az

MesajGönderilme zamanı: 02 AÄŸu 2011 15:40 
Kullanıcı avatarı

BEN ACEMİYİM NE DESEM BOŞ:-)

MesajGönderilme zamanı: 03 AÄŸu 2011 01:39 
Kullanıcı avatarı

ozaman sence bıraz daha alım yapmak mantıklımı ne dersın... gercı dahıtılacak nakıt kısım cok az[/quote]
.
diğer forumda bir arkadaş şunu yazmış.
.
kar payından sadece eski senetler yani eski ortaklar kar payı alabilecek borsadaki hisseler yeni olduğu için kar payı alma hakları yok.kısaca geçmiş olsun.umarım bir dahaki temettü yüksek gelir...
saygılarımla

MesajGönderilme zamanı: 11 AÄŸu 2011 11:19 
Kullanıcı avatarı

ulan ben böle şirketinde sahiplerininde ta.......... varmı böle bişey ya 1.65 den halka arz et sonra soluksuz 0.78 lere dusur dahada nere ıncek allah bılır... madem bu sıkk.......tğmn hıssesının degerı 1.65 degılse ne bok yemeye halka arz ettınız a srfszler ne mal oldugunuzu nasıl bır sırket oldugunuzn karekterınızın hıcmı önemı yok... bırdaha sızın adınıza bır hısse alırmıyım töbe ders oldu.... bu arada burda bi imam vardı adı pzvnk cıgırtkanlık yaptı kesın onların ımamıdır... mılletı kandırmak ıcın ımam nıkı almış..

MesajGönderilme zamanı: 13 AÄŸu 2011 16:10 
Kullanıcı avatarı

ellipsis58 yazdı:
ulan ben böle şirketinde sahiplerininde ta.......... varmı böle bişey ya 1.65 den halka arz et sonra soluksuz 0.78 lere dusur dahada nere ıncek allah bılır... madem bu sıkk.......tğmn hıssesının degerı 1.65 degılse ne bok yemeye halka arz ettınız a srfszler ne mal oldugunuzu nasıl bır sırket oldugunuzn karekterınızın hıcmı önemı yok... bırdaha sızın adınıza bır hısse alırmıyım töbe ders oldu.... bu arada burda bi imam vardı adı pzvnk cıgırtkanlık yaptı kesın onların ımamıdır... mılletı kandırmak ıcın ımam nıkı almış..

bu kağıda kimsenin aklı ermez kardeşim bu kağıda büyük giremez speküle edilemez
bu kağıttan para kazanabilen küçük her kağıttan para kazanır
iyi tanırım tahta sahibini kısaca borsanın prensi derler yedirmez tek kuruş
yt deÄŸil

MesajGönderilme zamanı: 18 Eki 2011 21:25 
Kullanıcı avatarı

YA ARKADASLAR NASIL BIR DUZENDEYIZ.
SPK DENEN KURUM NE İŞE YARIYOR.
1 GÜNDE NEREDEYSE ÇİFT TAVAN YAPIP AYNI GÜNDE TABAN OLAN KAGIDIN KAP'TA BIR TANE HABERI YOK.
BİR COK SITEDE MEHMET KUTMANIN ADAMLARI CİRİT ATIYO, SAHTE ISIMLERLE GİRİP, PEMBE TABLOLAR ÇİZİYOLAR, TELEKONFERANSLAR YAPIYO DIYE YERE GOĞE SIGDIRAMIYOR.
ALLAH YATIRIMCIYA SPEKİN DE ŞEREFLİSİNİ, TAHTA SAHIBININ DE ŞEREFLİSİNİ VERSİN.
GLOBALMENKUL DEGERLERDE TELEFONLA KANDIRIYOLAR MILLETI, UCACAK KACACAK DIYE HISSE ALDIRIYOLAR.
BEN ETTIM SIZ ETMEYIN.
DUSMEYIN KUTMAN IN TUZAGINA

MesajGönderilme zamanı: 19 Eki 2011 20:14 
Kullanıcı avatarı

criminal yazdı:
YA ARKADASLAR NASIL BIR DUZENDEYIZ.
SPK DENEN KURUM NE İŞE YARIYOR.
1 GÜNDE NEREDEYSE ÇİFT TAVAN YAPIP AYNI GÜNDE TABAN OLAN KAGIDIN KAP'TA BIR TANE HABERI YOK.
BİR COK SITEDE MEHMET KUTMANIN ADAMLARI CİRİT ATIYO, SAHTE ISIMLERLE GİRİP, PEMBE TABLOLAR ÇİZİYOLAR, TELEKONFERANSLAR YAPIYO DIYE YERE GOĞE SIGDIRAMIYOR.
ALLAH YATIRIMCIYA SPEKİN DE ŞEREFLİSİNİ, TAHTA SAHIBININ DE ŞEREFLİSİNİ VERSİN.
GLOBALMENKUL DEGERLERDE TELEFONLA KANDIRIYOLAR MILLETI, UCACAK KACACAK DIYE HISSE ALDIRIYOLAR.
BEN ETTIM SIZ ETMEYIN.
DUSMEYIN KUTMAN IN TUZAGINA

pembe tablolar çizip kendi satsa dediğini anlayacağım da kardeşim adam dün haber yolluyor kapa 500bin glyho aldım 1.14ten diye bugn 1.11 yakıyor
takaslara bakıyorum global menkulde 62milyon lot glyho
40kusur milyon lot pegyo
7 milyon lot glmd var
ne olacak bu kadar mal ne yapacak??
ben bu işin içinden çıkamıyorum çıkan varsa bana da anlatsın
ytd

MesajGönderilme zamanı: 10 Kas 2011 23:07 
Kullanıcı avatarı

Spk denen kurum emin ol ki bir gün tavanlar başlarsa o zaman dur der , adamlar uşak ta kaç taban yedi(10 dan fazladır herhalde) tahtayı kapatmadı.

MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 22:56 
Kullanıcı avatarı

Ya hayırdır ses çıkmıyor ! seviç göz yaşlarına boğulmanız gerekirdi : )) :(( ohh, Global menkul kar açıklamış :-)

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 11:59 
Kullanıcı avatarı

HALKA ARZLARDAN FİYATI YÜKSELMEYEN VE BAYA DEĞER KAYBEDEN BİR ŞİRKET OLARAK YÜKSELME POTANSİYELİ YÜKSEK BİR ŞİRKET TAKİP ETMEKTE FAYDA VAR ALIN DEMİYORUM AMA DİKKAT

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir