Grafikli AL-SAT analizleri : HAFTALIK BORSA YORUMLARI

Zaman: 22 May 2012 11:15

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 427  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Grafikli AL-SAT analizleri
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 18:34 
Kullanıcı avatarı

Bismillah
Bu sayfamda küçük yatırımcılar a yardımcı olabilecek grafik çalışmalı al - sat Sinyalleri veren Hisse Kagıdı ,Doviz,Altın ,Avrupa Borsaları ve IMKB Endexlerinden örnekler vererek Az Zararlı İyi Karlı yatırım yapmayı göstermeyi amaçlıyorum.umarım hep beraber isabetli sonuçlar yakalarız.
Dikkat !
Burada yer alan yatirim bilgi,yorum ve tavsiyeleri "Yatirim Danismanligi" kapsaminda degildir.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler,yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel goruslerine dayanmaktadir.Bu gorusler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanilarak yatirim karari verilmesi beklentilerinize uygun sonuclar dogurmayabilir.

En son acarlar33 tarafından 07 Ağu 2011 00:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Grafikli AL-SAT analizleri
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 18:39 
Kullanıcı avatarı

pazartesınden ıtıbaren bende bu işe baslayacam, saat 10 da aldım mı 10 10 gece % 2 yapsın satacam ben sattıktan sonra ısterse tavan yapsın ,bu sekılde 3 kagıt yakalasam gunde % 5-6 yapar allah bereket versın 350 tane kagıtta da denk getıremezsem 2 3 kagıt fazla zorlamaya gerek yok artık,en sıkı takıpcınım usta sevabı sana gunahı bana benden yana şimdiden hakkımı helal ettım

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 18:42 
Kullanıcı avatarı

Hayırlı olsun takip edeceğim niyetler halis olduktan sonra Rabbim yardım eder. Çünki veren de o alan da.....

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 19:11 

HAYIRLI OLSUN

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 20:01 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim .hakkınızı helal edin .....
şimdilik bir hisse grafiği örneğini verecem .artık nedemek istedğimi az çok anlarsınız umarım.
kagıdı bulduktan sonra o hisse nin grafiğini vererek al sat yerlerini istişare edecz hep beraber...allah utandırmasın inşallah ...

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 20:18 
Kullanıcı avatarı

resim geç açılabilir.
Resim
burada ki sarı çizgi ve yeşil çizgi kagıdın hareketli ortalamasıdır.
yeşil aşagıdan yukarı sarı çizgiyi keserse hisse kapanısıda sarı çizgi üstü olursa al sinyali veriyordur..
bunun gibi bir kaç temel analizler var hepsini gösteremiyorum anlaşılır olsun die ..

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2011 20:44 
Kullanıcı avatarı

KARDEŞİM SAYFAN HAYIRLI OLUR İNŞSLLAH. HİSSELERİN GEWÇMİŞ GRAFKLERİNE BAKILDIĞINDA FİKİR YÜRÜTMEK VE ŞURDAN ALSAYDIM BURDAN SATSAYDIM DİYE DÜŞÜNMEK KOLAY OLUYOR AMA GERÇEĞE DÖNÜNCE YANİ BU GÜNE DUYGULAR HEP YAPMAK İSTEDİĞİN HAREKETE ENGEL OLUYOR İNŞALLAH DUYGULARA YENİLMEYİZ BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRIM MAHSURU YOKSA ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2011 00:01 
Kullanıcı avatarı

evet yanı alcatel kaç tan almak en mantıklıdır hocam?

MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2011 00:28 
Kullanıcı avatarı

Anlatım güzel olmuş eline sağlık. Devamını bekleriz. stoch. grafiğini detaylı anlatırsan memnun oluruz :)

MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2011 09:02 
Kullanıcı avatarı

alonsomert yazdı:
evet yanı alcatel kaç tan almak en mantıklıdır hocam?

actl i örnek verdim .
en sonki al sinyali 3.77 de 13.06 2011 de verdi .şuan satma yerini karar verme zamanında, almak için uygun yer değil , 3.77 gibi alsaydın şuan rahat olurdun kapnısı 4.09 oldu.(yukarı devam da edebilir ,düşüşe de başlayabilir.)şimdi burda satma yeri bulacaz grafiğimiz hala TUT sinayli veriyor..izliyelim nekadar dogru uygulama yapacak

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 427  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir