Zaman: 14 Eki 2019 18:23






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi bankanın yatırım hesabı daha avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2009 00:16 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 26 Eki 2009 23:34
Mesajlar: 118

Valla arkadaşlar ben çok sıkılıyorum bu bankalara bu kadar para vermeye.şu ana kadar banka benden daha fazla kazandı ya. ben zarar ederken adam kazanıyor,kar ederken yine kazanıyor.
anlaşılan biz arada piyonuz.

_________________
3 tane 1 i yanyana getir 111 yap.Toplama 3 tane 1 i çünkü 1+1+1 = 3 ve 111>3


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi bankanın yatırım hesabı daha avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2009 00:23 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 26 Eki 2009 23:34
Mesajlar: 118

http://www.sankomenkul.com/


internet üzerinden hisse senedi işlem komisyonu onbinde 2 yazılıyor arkadaşlar tıklayın bakın.

_________________
3 tane 1 i yanyana getir 111 yap.Toplama 3 tane 1 i çünkü 1+1+1 = 3 ve 111>3


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi bankanın yatırım hesabı daha avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2010 00:35 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 04 Kas 2009 00:03
Mesajlar: 72

ben ziraatyatırım kulanıyorum komisyon internetten binde 1.5 ben grafikten falan anlamıyorum alıyorum satıyorum..
bi faydası olursa durum bu..


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi bankanın yatırım hesabı daha avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2010 10:39 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Eki 2009 11:42
Mesajlar: 49

En hesaplısı Sanko menkul ama müşteri hizmeti Sıfır.

_________________
Şükretmesini bilmeyen varlık içinde bile yokluk çeker.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi bankanın yatırım hesabı daha avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 29 May 2011 21:17 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 22 May 2011 21:06
Mesajlar: 3
Meslek: Belirtmedi

ararat yazdı:
peki öğretmenlere avantaj falan sağlayan banka yok mu?
veya varsa hangisidir? yada bu bankaların bu konudaki uygulamaları hepsi aynı mı?
konuşulursa 0,001 yapmazlarmı?

valla çok geliyor bazen bankaya tek çalışıyoruz ya
şu ana kadar bankanın benden kazandığını ben kazanamadım.
sıkılıyorum bundan ya



kardeş ziraat de örtmenlere binde 1 komısyon uyg.. bilginize...


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi Bankanın Yatırım Hesabı Daha Avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2011 18:16 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Eki 2009 01:15
Mesajlar: 62

tekstilbank binde 1


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi Bankanın Yatırım Hesabı Daha Avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2011 18:56 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 15 May 2010 22:17
Mesajlar: 71
Konum: ''Kiminizi kiminizden rızık yönünden üstün kıldık..!'' ( NAHL 71 )
Meslek: Astronomi ve Uzay Bilimleri

Arkadaşlar ben INTEGRAL MENKUL' u tavsiye ederim...10 binde 2 komisyon alıyo...Yani on milyarlık hisse alımında sadece 2 tl komisyon...Üstelik matriks veri tabanıyla çalışıyo...Son derece de pratik....


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi Bankanın Yatırım Hesabı Daha Avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2011 13:54 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Eki 2009 01:15
Mesajlar: 62

bankalar dışındaki menkul şirketler ne kadar güvenli,sistem nasıl çalışır?paramızı onların hesabına yatırıyoruz? Biraz bilgi veren olur mu? Diğer arkadaşlar da yararlanırlar.
Bankalar müşteriyi soyma peşindeler,kızdım,alternatif arıyorum.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi Bankanın Yatırım Hesabı Daha Avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 08:39 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 May 2011 22:14
Mesajlar: 67
Meslek: Elektirik / Elektronik Mühendisliği

bütün aracı kurumların hisseleri bankalar ve diğerleri takasbank da koruma altında ben sanko menkulle çalışıyorum oran onbinde 2 çok uygun memnum internet üzerinden anında alıp anında satabiliyorsunuz eğer bire bir izlemek içinde foreks 2ooo aylık 36 tl civarında oda uygun bankalardan onda bir daha ucuz hemde istediğin bankadan hesap açıp parayı da anında eft ediyorlar herkeze tavsiye ederim bankalara ve diğerlerine soyulmayın.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi Bankanın Yatırım Hesabı Daha Avantajlıdır?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 09:15 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 13 Haz 2011 14:10
Mesajlar: 1413
Meslek: Bahçe Düzenleme

ARKADAŞLAR DİKKAT LÜTFEN BANA KULAK VERİN.
Ben banka personeliyim.Bankalar aylık işlem hacimi iyi olan müşterilerine komisyon oranını düşürebiliyor.Mesela hesabınızda 10.000 TL niz var bu parayla aylık işlem haciminiz mesela 1 milyon lira bankanızla konuşarak komisyonda indirime gidebilirsiniz.Şahsen ben binde 1.25 veriyorum.Burada iş biraz size düşmekte olup deyim yerindeyse çingenelik yaparak indirim yaptırtabilirsiniz.Bankayı tehdit edin başka bankaya geçeceğim vs deyin bakın paşa paşa yapacaklar yapmazlarsa yapan yer mutlaka bulacaksınız.Dikkate alın boşa paranızı vermeyin


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir



Geçiş yap:  
Uyarı : Bu sitede herhangi bir üyenin mesajı nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.