Zaman: 29 Mar 2017 12:13






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 257, 258, 259, 260, 261
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2015 10:06 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 May 2015 13:31
Mesajlar: 569
Meslek: Belirtmedi

sayın teksviller bu yorumu banamı yazdınız ? eğer bana yaz dıysanız benim Oscarlan bir bağlantıne oldu ki kendisini tanımam neden böyle bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz ben hatek zaten alıp satan biriyim ben 2.70 ten aldım diye zaten bir iki gün önce yazdım ve sattım ben ne oscarın avukatıyım nede başkasının kafana göre insanları suçlama varsa buna dayanak bildiğin bişey ler burda paylaşşa bilirsin gereksiz yorumlara ve saçma sapan yazılara gerekyok kardeşim

belki senin Oscar ve çetesiylen bağlatın olabilirbenim yok bu kesin aksini ıspatlaman lazım benim 2.70 den alıpta 2.90 dan satmammmı seni rahasız etti acaba bilemedim ?


Çevrimiçi
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2015 11:33 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 May 2015 13:31
Mesajlar: 569
Meslek: Belirtmedi

teksviller yazdı:
coolfashion yazdı:
sayın teksviller bu yorumu banamı yazdınız ? eğer bana yaz dıysanız benim Oscarlan bir bağlantıne oldu ki kendisini tanımam neden böyle bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz ben hatek zaten alıp satan biriyim ben 2.70 ten aldım diye zaten bir iki gün önce yazdım ve sattım ben ne oscarın avukatıyım nede başkasının kafana göre insanları suçlama varsa buna dayanak bildiğin bişey ler burda paylaşşa bilirsin gereksiz yorumlara ve saçma sapan yazılara gerekyok kardeşim

belki senin Oscar ve çetesiylen bağlatın olabilirbenim yok bu kesin aksini ıspatlaman lazım benim 2.70 den alıpta 2.90 dan satmammmı seni rahasız etti acaba bilemedim ?


Niye rahatsız etsinki daha fazla kazan
Ama şu çeteyi savunma.
Bir keresinde bunu yapmıştın.hatta site yönetimine bile şikayet etmiştin. Hatırla
Oscarla olan.kavganızıda biliyorum.sizi engellemişlerdi


ya kardeş ben Oscar rı savundumu nerden çıkardın onu açıklarmısın lütfen oscarlan ben arabulla ilgili bir tartışmam oldu doğru Oscar siteyi paralı yapıcam diye yayınlamış bende paralı üye olmadım he şunu da bilsin insanlar benim oscarın yapacaklarını bir sitede yayınladığım için engelledi bu doğru ben oscarı savunmuyorum aksine KY yapacağı zararı uyardığım için beni engelledi siteden gelen mesajda ne yazıyor istersen burda yayınlarım diyorki sitenin bilgisini başka yerde paylaştığınız için yasaklandınız :))))))))))) okiş bende burda nekadar ky olursa olsun burda okadar spek ve spek yandaşları olduğunu biliyorum :))))))))))


Çevrimiçi
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2015 11:37 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 May 2015 13:31
Mesajlar: 569
Meslek: Belirtmedi

konumuz değilde şunuda yazıyım borsa sitelerinde boş boş spek yandaşları dolaşıyor mesala birsiteden bana arkadaşlık geldi bende kabul ettim sitede şuanda tahtada ayhan Öztürk var hissede ulaş al diyorlar ben çok kazandım diyor sende çok kazanırsın diyor nikkide bayan bu kişinin :) bende teşekkür ederim belki başka zaman dedim :))))


Çevrimiçi
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2015 11:53 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 May 2015 13:31
Mesajlar: 569
Meslek: Belirtmedi

HATEKS`IN 2015 YILI 6 AYLIK KONSOLIDE NET KARI 13.114 TL


Çevrimiçi
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2015 14:22 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 28 May 2014 12:16
Mesajlar: 678
Meslek: Belirtmedi

coolfashion yazdı:
konumuz değilde şunuda yazıyım borsa sitelerinde boş boş spek yandaşları dolaşıyor mesala birsiteden bana arkadaşlık geldi bende kabul ettim sitede şuanda tahtada ayhan Öztürk var hissede ulaş al diyorlar ben çok kazandım diyor sende çok kazanırsın diyor nikkide bayan bu kişinin :) bende teşekkür ederim belki başka zaman dedim :))))

bayandan,temiz, çok kazanılmış ulaş hissesi satılıktır..:)))

_________________
Asla ve asla ytd....


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2015 23:41 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 10 Şub 2010 00:28
Mesajlar: 318

çok güzel satışş al sat al sat cacık cacık :=) 50 trılyon kar getirse 30 lar 30 yıl sonra olur bence ytd


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 04 Mar 2017 12:48 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 May 2015 13:31
Mesajlar: 569
Meslek: Belirtmedi

Hatay Tekstil hissesi bilanço etkisiyle yükselişte
Hatay Tekstil hissesi yükseliyor. Şirket 2016 yılında 19.1 milyon TL kar ilan etti. Karını yüzde 772 artıran Hatay Tekstil hissesine alımlar geldi. yüzde 19.95 oranında yükselişle 4.45 TL seviyesinde :)


Çevrimiçi
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2017 11:15 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 12 Tem 2011 11:11
Mesajlar: 738
Meslek: Belirtmedi

syn çerıklı bi çizermisiniz 3.kez uzaya çıkarmı :)


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2017 00:35 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 01 Mar 2014 15:21
Mesajlar: 1604
Meslek: Fotoğrafçılık

aslanımspek yazdı:
syn çerıklı bi çizermisiniz 3.kez uzaya çıkarmı :)




Resim
y.t.d.

_________________
Yapılan yorum-analiz-grafik ve paylaşımlar,
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HATEK - Hatay Tekstil Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2017 20:11 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 01 Mar 2014 15:21
Mesajlar: 1604
Meslek: Fotoğrafçılık

max 4.44

_________________
Yapılan yorum-analiz-grafik ve paylaşımlar,
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 257, 258, 259, 260, 261


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir



Geçiş yap:  
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.