Zaman: 19 Oca 2017 09:34






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 03 Ara 2010 01:27 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 08 Kas 2010 20:12
Mesajlar: 4
Meslek: Makina Mühendisliği

Sanki Hedefin işlem hacmi yükselmeye başladı gibi yükselebilir diyorum ben Y.T.D


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 10:21 
Kayıt: 12 Tem 2010 12:17
Mesajlar: 51
Meslek: Makina Mühendisliği

Bu hisse iyice unutuldu , ne yazan var ne soran....
Battı mı bu şirket acaba.Elimizdeki hisseleri hediye olarak bıraktı gitti mi yoksa :((
Umarıne oldu ki yıla bir hareketle başlarsın be Hedef....


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2011 00:40 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 08 Kas 2010 20:12
Mesajlar: 4
Meslek: Makina Mühendisliği

arkadaşlar bu hedef bu ay sonu veya engeç şubat başı bedeli verecekmiş


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2011 23:55 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 16 Eki 2010 13:54
Mesajlar: 548
Meslek: Ekonometri

ohoooo fuhuş var desene


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 21:13 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 15 Şub 2011 20:08
Mesajlar: 15
Meslek: Öğretmen

arkadaşlar böle adi bir kagıt daha görmedim aman dikkat edin almayın şu adi kagıdı kapansın defolsun gitsin


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2011 11:36 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Eki 2010 10:33
Mesajlar: 7
Meslek: Biyoloji

hedefı tanımıyorum ama bugune kadar boyle once sermaye azaltıp bedellıle yukselten cogu kagıdın 4 5 gun ınsanları zorlayıp 2 3 katına gıttıgını bılıyorum son ornek mteks dır onun gıbı sakat 1 kagıt bıle boyle yaptıysa bu haylı haylı yapar ben burda yazılanlardan ınsanların kafası karısık oldugunu anlayıp bıraz sabretmelerı gerektıgını yazmak ıstedım hele baska 1 yerde okudugum ma gore bankayı aradım 400 tl daa ıstıyorlar 1 44 malıyet var 400 daa verırsek 184 dıye yazmıs oraya uye degıldım cvp yazamadım arkadasım eger senden 400 ıstıyoılarsa bunun karsılıgında sana hdfyo y verecekle 400 tl ye 1 05 olması lazım ondan sahıp olacaksın bıde eskı hedefler var 1 lıra olsalar 1lırada yenı olsa 2 00 lıra oluyo ben ınsallah bu yazdımı okursun ben senın yalancınım eger 400 verıpte katılacaksan hıc durma ama % 66 bedellı demıstı 660 olması lazım vermen gereken ayrıca bu hıssenın teknık cızgılerı rsı 12 13 arası gıdıyo gelıyo rsı 12 olan kagıtın ucması lazımmm kımseyı yanlıs bılgılendırmeyeyım ama metekslerde 1 hafta aglayan arkadaslar suan hısse basına 800 zarardaken 800 kara gectıler bence 1 haftadaa sabredın hdfyo E hdfyo Y ILK ONCE 1 İ 1 i patlar kımseyi yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ben dun 106 aldım eskılerden bende burdayım artık ınsallah gonlumuzce olur elınde olanların aaz daa sabretmelerı soylemek ısterım


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2011 22:13 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 15 Şub 2011 20:08
Mesajlar: 15
Meslek: Öğretmen

vay arkadaşım ben bu hayali 6 aydan fazla kurdum 1.92 den aldım 0.88 den zor sattıne oldu kiık sana bırak şu kagıdı zararın neresinden dönersen kardır akıllı ol arkadaşım....


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2011 11:02 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 05 Nis 2011 08:29
Mesajlar: 4
Meslek: Mütercim-Tercümanlık

Sanırım bu şirketin sahipleri küçük yatırımcılardanda fakir... Bir kaç küçük yatırımcı bir araya gelse ve borsaya girse daha fazla işlem hacmini gerçekleştirebilirler... Bu kağıda yatırdığınız para asla geri dönmeyecektir... Benden uyarması...


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2011 12:07 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 05 Nis 2011 11:41
Mesajlar: 4
Meslek: Yayıncı

İşlem hacimlerine bakıyorum güleceğim geliyor. Yolda bayırda görsem başımın gözümün sadakası olarak patronlarına sadaka vereceğim. Zavallılar çok garipler. Artık yatırımcıyıda kandıramıyorlar anlaşıan. Gerçekten yükselecekn olsa bile kimsenin artık bu kağıda inanacağını sanmıyorum. İtibarları çok kötü sarsıldı. Zor toparlarlar.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2011 13:59 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 05 Nis 2011 12:45
Mesajlar: 6
Meslek: Yayıncı

Yalancı çobanın misali. Gerekten yükselecek olsalar bile kimseyi inandıramayacaklar. Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü cümle alem bir araya gelse yapamaz. Hdfyo nun sahipleride yanlışlarının bedelini ödüyorlar. Hisseleri yükseliyor. Ama alan kimse yok. Eee müstahak bunlara. Sanırım insanları kandırabilmek için başka yollar bulmaya çalışacaklar.


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir



Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.