Zaman: 23 Haz 2017 18:34






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2011 14:51 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 05 Nis 2011 14:31
Mesajlar: 2
Meslek: Mütercim-Tercümanlık

Fiatın çok düşük olduğunu gördüm. Arkadaşlar 100.000.- liralık hdfyo hissesi almayı düşünüyorum. Ama karar veremedim. Bu konuda bana fikir verebilecek kimse varmı acaba.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2011 15:31 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 06 Nis 2011 13:55
Mesajlar: 11
Meslek: Jeofizik Mühendisliği

1.80 maliyeti var hiç ümitim yok o seviyeye tekrar geleceği konusunda bu kagıda inanmak istiyorum artık


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2011 17:14 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 06 Nis 2011 16:24
Mesajlar: 4
Meslek: Eczacı

Herkesden Özürdilerim...

Ben talihsiz bir insanım. Başarmak için elimi attığım çoğu işte başarısız oldum. Son olarak şansımı borsada deneyim dedim. Geçen sene HDFYO dan bir miktar kağıt aldım. Bana düşük gibi gelmişti. Bununla birlikte bir kaç şirketen daha hisse aldım. Ama hiç biri çıkmadığı gibi bir miktar para kaybettim. Aldığım hisseler düştü, sattığım hisseler tavan yaptı.

Acaba bende bir uğursuzlukmu var diye düşünmeye başladım. Belki bir sürü insan da benim yüzümden parasını kaybetti diye düşünmeye başladım. Zararımı çıkarttığım anda hisselerimin hepsini satacağım. Bütün şirketler tavan yaparken bu şirketin ve hissesini aldığım diğer şirketlerin yerinde sayması veya aşağıya doğru inmesi belkide benim uğusuzluğum yüzündendir diye aklımdan geçti. Çünkü aldığım hisselerin çoğu düştü. Ben sattıktan sonra tavan yapmaya başladılar.

Eğer böyleyse herkesden hakkını helal etmesini rica ediyorum... Uğursuzluk bendeyse ben hisselerimi sattıktan sonra bu şirkette tavan yapmaya başlıyacaktır. Herkese bol kazançlar diliyorum.

Allah'a emanet olun. Saygılarımla.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2011 23:49 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 27 Mar 2011 20:46
Mesajlar: 8
Meslek: Makina Mühendisliği

Sayın garip yolcu kardeşim yorumunu gece saat 24.00 de okudum aynı kaderi bende paylaşıyorum ne yapalım bu bizim kaderimiz allah büyüktürr şu anda hedef te devam ediyormusun onu merak ettim geçen yıl 1.95 den aldığım malı 6 ay sonra 1.25 ten verdim. yüklü bir zarar ettim sıç bizim gibi küçük yatırımcıda değil hedef gibi şirketleri imkb ye sokanlarda ne iş yaptığı belli olmayan bir masa sandalye alıp bir daire kiralayan bir sekreter alan halka arz oluyor bizim gibi ky nin canını okuyorlar. daire yi sattım bunlara yatırdım anamı ağlattılar imkb nin bundan haberi yokmu ne iş yaptığı belli değil bunun hadef in bir senedir internetten takip ediyorum yaptığı işle ilgili hiç bir bilgi yokk kerizlemesine gittik kağıtlarını aldık 14 bin TL zararla kazığı yedik çıktık haram zıkkım olsun burnundan gelsin bu hedef in. kader utansın iyi geçeler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR........:)


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2011 11:09 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 12 Nis 2011 14:17
Mesajlar: 13
Meslek: Makina Mühendisliği

Valla dostum bekliyoruz sadece.. bir hareketlilik var hayırlısı bakalım.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2011 20:44 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 27 Mar 2011 20:46
Mesajlar: 8
Meslek: Makina Mühendisliği

sayin ky ben ğecen yil aynı böyle bir h y o çikişına yakalandım 1950 aldım elimde patladı altı aysonra 125 14 bintl zararla ayrildim dahabelimi doğrultamadim borsada yediyim en büyük kazik k y çok dikkat allah korusun keriz silkelem hareketler aman dikkat ben yandim siz yanmayın ne yaracaği bellideyil hem param ğitti hem piskolojim bozuldu toparlanamiyorum yapacak bir şey yok allaha haval ettim aman aman dikkat yt deyildir allaha emanet olun arkadaşlar


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 22 Nis 2011 20:02 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Oca 2011 01:20
Mesajlar: 111
Meslek: Emlakçılık

MERHABA ARKADASLAR BU HISSE HAKKINDA DERINLIK VEREBILECEK BIRISI VARMI ?


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2011 02:10 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 31 Mar 2011 16:01
Mesajlar: 18
Meslek: Bahçe Düzenleme

Getiri (%) İMKB Relatif Getiri (%)
Haftalık Aylık Yıllık Haftalık Aylık Yıllık
3,87 56,31 -11,42 4,05 45,62 -23,59

hakan abi bu tabloya göre alıne oldu kiılır sanırım


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 02 May 2011 12:55 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 11 Tem 2010 17:47
Mesajlar: 560
Meslek: Beslenme ve Diyetisyen

kağıt tavan yapıyor yazan eden yok :) böylesi daha güzel. zaten çok sığ bir tahta. 1.51 ile cuma akşamı giriş yapmıştım. çok ümitliyim bu kağıttan 2.50 altına satmak yok.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 20 May 2011 23:28 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 07 May 2011 13:53
Mesajlar: 24
Meslek: Makina Mühendisliği

bu kağıt hakkında hiç yorum yapan yok son günlerde, bu kağıt nereye gidiyor


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir



Geçiş yap:  
kredi
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.