Hisse Senedi Alırken Nelere Dikkat Edilir ? : GÜNCEL BORSA YORUMLARI - Page 3

Zaman: 22 May 2012 11:25

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Hisse Senedi Alırken Nelere Dikkat Edilir ?
MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2011 02:34 
Kullanıcı avatarı
Konum: ASLINDA PARAYI SEVMİYORUM SADECE SİNİRLERİMİ YATIŞTIRIYOR...(TİLKİ)

kostanza yazdı:
merhabalar. bigpara da otomatik verileri analiz edip otomatik al yada sat diyen bir bölüm var bu nekadar güvenilirdir? yorum alabilirmiyim?

arkadaşım normal şartlarda bu tarz bi kaç site var seans içi tepki şekillerine bakarsan yanılırsın ama bahsetmiş oldugun sitelerin sistemleri bilindiği gibi grafik degerler üzerinden işler ve piyasa şartlarını göz önünde bulundurmaz kagıt seçerken %50 işine yarar dediğin site örneğin son bir haftada bigpara yı takip ediyor olsaydın ve siteye güveniyorum alıyım deseydin tüpraş 37tl den alırdın bugün 41.70,gördü 27.50 den ttrak alırdın bugün 28.70 gördü,sahol alırdın 7.20 den bugün 7.38 kapadı

sewmem bu siteleri ama bigpara dan feyz al kagıdı takip et tutuyor valla :))))

MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2011 23:41 
Kullanıcı avatarı

cenk_chess yazdı:
kostanza yazdı:
merhabalar. bigpara da otomatik verileri analiz edip otomatik al yada sat diyen bir bölüm var bu nekadar güvenilirdir? yorum alabilirmiyim?

arkadaşım normal şartlarda bu tarz bi kaç site var seans içi tepki şekillerine bakarsan yanılırsın ama bahsetmiş oldugun sitelerin sistemleri bilindiği gibi grafik degerler üzerinden işler ve piyasa şartlarını göz önünde bulundurmaz kagıt seçerken %50 işine yarar dediğin site örneğin son bir haftada bigpara yı takip ediyor olsaydın ve siteye güveniyorum alıyım deseydin tüpraş 37tl den alırdın bugün 41.70,gördü 27.50 den ttrak alırdın bugün 28.70 gördü,sahol alırdın 7.20 den bugün 7.38 kapadı

sewmem bu siteleri ama bigpara dan feyz al kagıdı takip et tutuyor valla :))))

cenk arkadaşım sen ne yapıyorsun buralarda öyle:)

bahsi geçen siteyi hergün ziyaret ederim. kullanılan sistemin al veren hisselerde başarılı olduğunu söyleyebilirim ben de.fakat her zaman değil. bazen al dediği hissse öyle bir noktaya yükselmiş olur ki düşmeye başlar. anlayacağın al dediği hisseyi mutlaka incele, grafiklerine bak çok yükselmişse bence bulaşma sıradakini bekle.ayrıca hisseyi ***********ığında daha geniş bilgi elde etme şansın var.özetle her al dediği alınmaz.site geniş bilgiler içeriyor bölümlerine baktıkça daha iyi anlarsın. teknik sinyal listesi, ucuz hisse, dibine yakın- uzak hisse gibi.cenk in söylediği piyasa şartları, can alıcı nokta bence de.

ayrıca hisselerle ilgili yayınlanan raporları başarılı buluyorum. teb ekranından bakıyorum.hissenin üstüne ***********ınca(sağ tuş) ilişkili haber kısmında hisse alım pozisyonuna gelmişse onu yazıyorlar daha yanıldıklarını görmedim.
ytd

t-ı-k-l-a-m-a-k kelimesi burada abes karşılanıyor:):)

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 19:20 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar 50 bın tl lık hısse senedıne para yatırmayı dusunuyorum bana onerıde bulunur musunuz

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir