HİSSE TANIT : GÜNLÜK BORSA YORUMLARI

Zaman: 22 May 2012 11:26

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: HİSSE TANIT
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2012 01:37 
Kullanıcı avatarı

bir çoğumuz bir hisseyi almadan önce ya burda ki tavsiyelere ya da iyi kötü bir kaç veriye bakıp alıyoruz fakat öyle hisseler varki aldıktan sonra bakıyorsunuz ki aylardır hatta yıllardır o hissede bekleyen arkadaşlarımız çıkıyor ve kimisi hissenin endeks hissesi olduğunu kimisi ise hisse de spek olduğunu kimisi ani çıkışı ve inişi sevdiği hakkında kağıt hakkında nerde ise bir çok insandan çok bilgisi bulunmakta.bundan dolayı iyi bildiğini düşündüğü kağıtları yazarsak eğer o hisse ye yatırım yapacak arkadaşlarımız için bir öngörü olur sanırım.örneğin mevsimsel hareketi olan kağıtlar bile var.teşekkürler

Mesaj BaÅŸlığı: Re: HİSSE TANIT
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2012 15:52 
Kullanıcı avatarı

valla benım gördüğüm ne mevsimsel nede orta vadeli bir hisse ama endekstente etkilenıyor sanırım

MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2012 16:07 
Kullanıcı avatarı

benim demek istediğim örneğin AVGYO MEPET MTEKS AVTUR GİBİ SPEK HİSSLERİ YADA TUPRS GBİ ENDEKS HİSSLERİ AMA RADA KALAN HİSSELER OLUYOR MEELA GÖZDE ENDEX ÇIKMASINA RAĞMEN YENİ TOPARLANIYORBURDA BAZI HİSSLERİ ÇOK İYİ TAKİP EDENLER VAR YARDIMCI OLSUNLAR HER KES BİRBİRİNE YARDIMCI OLSUN Kİ HEP KY KALMAYALIM

MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2012 19:11 
Kullanıcı avatarı

GSRAY ------- zamanı ziyadesiyle geldi sanırım. klübün hisse senedi satışı sona erdi. 279Milyon TL nakit girişi oldu, fiyatı dip yaptı, takım lider, şampiyonluk beklentisi, şikede adı geçmiyor...... bu kağıdın gitmesi için daha birçok neden sayabiliriz.

MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2012 22:03 
Kullanıcı avatarı

hayırlı akşamlar ustadım sayfanız hayırlı olsun
size feniş ve mangoyu sormak istiyorum görüş ve öneriniz nedir....

MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2012 22:28 
Kullanıcı avatarı

hocam iyi akşamlar GSRAY hakkında yorum yapabilirmisiniz. yarın tüm portföyümü buna aktarmayı düşünüyorum.

MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2012 00:29 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar üstad diye bana diyosanız ben üstad değilim sadece şunu dıyorum burda bence şu kağıdın alım zamanı geliyor yada bu kağıdı ben çok iyi biliyorum şundan şundan solayı beklentim var diyecekler için açılmış bir sayfadır.artı bence şu kağıt ne olur diye elli yerde bir biririmize zaten soruyoruz onun yerine elinde ki sağlam kağıdın çıkış zamanını bilen tecrübeli arkaşların bilgilerini paylaşmasını istedim sadece o kadar örneğin dediği gibi gs gerek ligde gerekse şike dosyasından dolayı spor hissleri sevenler için güzel yerde diyor arkadaş başka bir arkadaşta başka bir hisse için açıklama yapıp alım zamanının yaklaştığı anda haber verebilir veya satım zamanında da bilgi verebilir

MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2012 02:32 
Kullanıcı avatarı

ERASLAN18 yazdı:
hocam iyi akşamlar GSRAY hakkında yorum yapabilirmisiniz. yarın tüm portföyümü buna aktarmayı düşünüyorum.

tebrikler umarım hatırı sayılır kar elde ettin;)

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012 01:07 
Kullanıcı avatarı

sasa: bir kaç yerden de tavsiye edildiği için yazma gereği duydum sanırım karını açıklamadı açıklarsa hisse baya gider

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 00:27 
Kullanıcı avatarı

tavsiye edilen hisse avtur

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir