IDAS - İdaş San. Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 92

Zaman: 22 May 2012 11:28

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 108  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: IDAS - İdaÅŸ San. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 01 Oca 2012 13:49 
Kullanıcı avatarı

ARKADAŞLAR...İDAŞ GENEL MERKEZİNDE YÖNETİM PROTESTO EDİLECEKTİR...

YENİBOSNA DAKİ YÖNETİM BİNASINA GİDİLİP, SİYAH ÇELENK BIRAKILIP BASIN AÇIKLAMASI YAPILMASI DÜŞÜNÜLMEKTEDİR...BİLGİNİZE..

bu konu şuan fikir aşamasındadır.tanıdığınız idaş sahipleri varsa bu konudan haberdar edin.ortak hareket etmeliyiz...kalabalık bir toplulukla yönetimi protesto edeceğiz.basına da haber verilecektir.dha,iha,cihan haber ajansı ve ulusal gazetelere de haber verilecektir...basın açıklamasında okuyacağımız metin, basın kuruluşlarına dağıtıldıktan sonra protesto sonlandırılacaktır...
FİKİR VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUZ...

MesajGönderilme zamanı: 03 Oca 2012 04:57 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar 2 ay önce söylemiştim. bu kağıt boktan. keşke beni haklı çıkarmasaydı. eğer bedelli kabul edilirse bedelli öncesi bir miktar yukarı hareket eder, bedelli gününden itibaren kağıtta olanların vay haline... emin olun 0.10'lara kadar da düşürürler... idaş'a güven olmmazz.

MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2012 14:29 
Kullanıcı avatarı

Oldukça iyi yerde alım için 0.59 altına düşmemeli.. düşerse 58 ya da 57 ?

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 13:55 
Kullanıcı avatarı

?

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 17:19 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Daha önceden, ekim yada kasın gibi size bu şirketin mali durumunun hiç de iyi olmadığını hatta iflas başvurusu yapabileceğini söylemiştim. Bazı arkadaşlar beni topa tutmuştu. Derdim ne idaşla nede bu kağıdın fanatiği insalarla. Yanlızca insaların canı yanmasın diye söylüyorum. Son iki bilançosuna bakan insan yada bakıp da anlayan insan ibrenin nereye gittiğini anlar. Keşke bir ortaklık kırsaydı yada başarılı başka bir iş dalını bünyesine katsaydı lakin olmuyor. Şirket gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Gelen bilançolar, endeks yükseliş trendindeyken bile küçük kayıplar artık firmanın hepten çelimsiz hale geldiğini gösteriyor. I/T yapmıyorum ama sonunuz hayır değil. Bana kaynak falan da sormayın. Satın da demiyorum alın da demiyorum. Sadece son 1 senelik hareketlere ve bilançolara bakın. Birde şirketin üretim merkezlerinin yanlarından geçin.

Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Söylemenin bir manası var mı bilmiyorum ama YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Kendinize iyi bakın.

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 12:53 
Kullanıcı avatarı

boğa_34 a şağgıdaki açıklama % 300 bedelil var diyor etkilermi acaba
EK AÇIKLAMALAR:

Şirketimizin 06.02.2012 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır

1. Şirket çıkarılmış sermayesinin azaltılması ve eşanlı olarak artırılması ile ilgili olarak daha önce alınmış olan 09.12.2011 tarih ve 786 no.lu Yönetim Kurulu Kararı'nda, Sermaye Piyasası Kurulu'nun istek ve talimatları doğrultusunda gerekli değişikliklerin yapılmasına,

a- Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2009/18 sayılı Haftalık Bülteninde yayımlanan "Halka Açık Anonim Ortaklıkların Fon Çıkışı Gerektirmeyen Sermaye Azaltım İşlemlerinde Uyulacak İlke ve Esaslar Duyurusu" kapsamında fon çıkışı gerektirmeyecek şekilde, Şirketimizin 30.06.2011 tarihli, sınırlı bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarında yer alan 37.430.345,- TL tutarındaki geçmiş yıl ve dönem zararlarından kaynaklanan bilanço açığının 18.000.000,- TL kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılmasına, bu kapsamda halen 24.000.000,- TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmek suretiyle 6.000.000,- TL'na azaltılmasına ve eşanlı olarak , Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 24.000.000,- TL'na yükseltilmesine

b- Çıkarılacak payların tamamının (B) gurubu ve hamiline paylar olarak ihraç edilmesine,

c- Artırılan 18.000.000,- TL. sermayenin tamamının ihraç edilecek payların mevcut ortaklara nominal değer üzerinden rüçhan hakkı kullandırılarak nakit karşılığı satışından ( %300 bedelli ) karşılanmasına,

d- Bedelli pay alma haklarının ortaklarımıza 1 Kuruş nominal bedelli her bir pay için 1 Kuruş nominal bedelden, sirkülerde ilan edilecek tarihler arasında olmak üzere 15 gün süre ile kullandırılmasına, süresi içinde kullanılmayan rüçhan hakları dolayısıyla satılamayan paylar olduğu takdirde bu payların nominal değerden az olmamak kaydı ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda oluşacak fiyattan tasarruf sahiplerine satılmak üzere 7 iş günü süreyle İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda halka arz edilmesine,

e- Çıkarılmış sermayenin 6.000.000,- TL'na azaltılması ve eşanlı olarak 24.000.000,- TL'na artırılması nedeniyle ihraç edilecek payların Kurul kaydına alınması hususlarında gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına ve sermaye artırım işlemleri nedeniyle ilgili yasalar, tebliğler ve genel mektuplarda öngörülen her türlü işlemlerin yapılması, Sermaye Piyasası Kurulu,İstanbul Menkul Kıymetler Borsası,Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve diğer kuruluşlarca istenecek bilgi ve belgelerin verilmesi, gerekli harcamaların yapılması ve benzeri konularda her türlü işlemlerin yapılması hususunda Şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına,
f- Ön izinlerin alınmasını takiben Genel Kurul'un toplantıya çağrılarak tekliflerin Genel Kurul'un onayına sunulmasına ve bu kapsamda gerekli diğer işlemlerin yapılmasına

g- Sermaye artırımı nedeniyle Şirket ortaklarına Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A..Ş.'nin Genel Mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,

h- Sermaye artırımı işlemlerinin tamamen ve usulüne uygun olarak sonuçlandığının Sermaye Piyasası Kurulu'na bildirilmesine,

ı- Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınacak tescile mesnet belgenin, alınmasını takiben 10 gün içinde Ticaret Siciline tescili ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilanı için gerekli işlemlerin yapılmasına

oy birliÄŸi ile karar verilmiÅŸtir.

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 13:15 
Kullanıcı avatarı

EMKEL DE OLAN BURDADA BIR BENZERI OLMASIN

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 13:51 
Kullanıcı avatarı

sedir emkeli takip edemedim bi artış oldu ama sonuçta olan ne

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 14:27 
Kullanıcı avatarı

Ben bu şirketleri anlamıyorum...
0.94 den hurgz vardı...Bilanço zarar açıkladı...Bende çıktım...Bilançonun açıklandığı gün/benim çıktığım gün 1.07 yi gördü...
Akfen flama vardı. Bilanço zarar , 8,88 den bende çıktım...Oda yükseldi...
Belli olmuyor...anlıyacağınız...Bekleyip göreceğiz...

MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2012 16:27 
Kullanıcı avatarı

74 maliyetle idaş ta beklemedeyiz ama bu hisse için genelde yükselecek veya yükselmeli grafikler anlamında öyle söyleniyor...lakin bazı haberlerde de kardeşler arası anlaşmazlık vesair ler söyleniyor... Bu hisseyi bilen bi arkadaşımız varsa yorumlarsa iyi olacaktır...

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 108  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir