IDGYO - İdealist GMYO Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 108

Zaman: 22 May 2012 11:30

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 113  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: IDGYO - İdealist GMYO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2012 12:08 
Kullanıcı avatarı

bu nasıl bir kağıt. hisse deil bu resmen kumar gibi birşey bu ,ya bunda destek direnç yokmu ,adam kendi çalıyo ,kendi oynuyor,

MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2012 12:10 
Kullanıcı avatarı

bende bişe anlamadım bu kagattan ne bu yav bi bakmışsın almış başını gitmiş bi bakmışsın tabana yakın tam bir kumar kagadı bu şirketin bi icraatı varmı bilen varmı hedefi varmı defter değeri falan filan bilen varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar derinlik gören varmı varmı varmı varmı:)))) ??????????? ytd.........

MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2012 14:32 
Kullanıcı avatarı

bu kagat için uçacak kaçacak yazanın ta anasını avradını.......... saglam yorumu olmayan yazmasın kagat çıkmaya başladımı dolar gene burası leş kargaları gelir gene bu topiğe....ytd.....

MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2012 15:14 
Kullanıcı avatarı

battal şaban nerdesiniz bu kagada ben girdim diyemi bi hareket yapmıyo bişe yazarmısınız darlandım bu kagattan sıkılıdım gene tufaya düşdüm bi ara gene bole aldım aynını yapdı satıp gitmişdim şimdi girdim gene bu kagada gene aynı şey başıma geldi eski zararımı çıkarırım dedim aama gene zarar ettim bu adamların cuması muması yok tam bi likmen bu herifler yaw... gel gel sonrada bum yapıyolar.....ytd.....

MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2012 16:10 
Kullanıcı avatarı

zalim3218 yazdı:
battal şaban nerdesiniz bu kagada ben girdim diyemi bi hareket yapmıyo bişe yazarmısınız darlandım bu kagattan sıkılıdım gene tufaya düşdüm bi ara gene bole aldım aynını yapdı satıp gitmişdim şimdi girdim gene bu kagada gene aynı şey başıma geldi eski zararımı çıkarırım dedim aama gene zarar ettim bu adamların cuması muması yok tam bi likmen bu herifler yaw... gel gel sonrada bum yapıyolar.....ytd.....

Arkadaş neden telaş ediyorsun. Bu hisseye günlük al sat yapmak için giren çoğu zaman zararla çıkar. Ben bekliyorum Sizlere indikatör değerleri vereceğim.
CCI=46.5 Bu değer 100 geçtiğinde hızlı çıkış başlar
DI+,DI-=ÅŸu anda la konumunda devam ediyor
MACD=Enson tavan yaptığında tam sat pozisyonuna geldi oradan çevirdiler ve tavana gitti. (Bu hisse spk bir hisse Adamların ne yapacağını kestirmek güç Ama indikatörlere sadıklar)
RSI=64 seviyelerinde
SRSI=64,87
Stochastick Slow= Al pozisyonunda

Arkadaşlar hisse şu anda benim anladığım güç topluyor. Allahın izni ile mayıs ortasına doğru yaklaşık bir içerisinde hiçde tahmin edemeceğim seviyelere gelmesini bekliyorum. O yüzden bütün portföyümü bu hissede birleştirdim. Param oldukçada almaya devam edeceğim.
Şu anda bütün indikatörler olumlu ben tutulması taraftarıyım. Allah'ın izni ile iyi para kazandıracaktır.

Bu hisse 2.7 gibi seviyelerin altını bu sene görmedi. Ama gideceği yerler çok yukarıları ben bekliyorum. i Birde şunu unutmamak lazım endeks kaç gündür düşüyor IDGYO maşallah kapı gibi sağlam durdu. Birde böyle hisselere yüklü para ile girmemenizi size öneririm. Saygılar
YTD.

MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2012 16:37 
Kullanıcı avatarı

0571şaban yazdı:
zalim3218 yazdı:

Arkadaş neden telaş ediyorsun. Bu hisseye günlük al sat yapmak için giren çoğu zaman zararla çıkar. Ben bekliyorum Sizlere indikatör değerleri vereceğim.
CCI=46.5 Bu değer 100 geçtiğinde hızlı çıkış başlar
DI+,DI-=ÅŸu anda la konumunda devam ediyor
MACD=Enson tavan yaptığında tam sat pozisyonuna geldi oradan çevirdiler ve tavana gitti. (Bu hisse spk bir hisse Adamların ne yapacağını kestirmek güç Ama indikatörlere sadıklar)
RSI=64 seviyelerinde
SRSI=64,87
Stochastick Slow= Al pozisyonunda

Arkadaşlar hisse şu anda benim anladığım güç topluyor. Allahın izni ile mayıs ortasına doğru yaklaşık bir içerisinde hiçde tahmin edemeceğim seviyelere gelmesini bekliyorum. O yüzden bütün portföyümü bu hissede birleştirdim. Param oldukçada almaya devam edeceğim.
Şu anda bütün indikatörler olumlu ben tutulması taraftarıyım. Allah'ın izni ile iyi para kazandıracaktır.

Bu hisse 2.7 gibi seviyelerin altını bu sene görmedi. Ama gideceği yerler çok yukarıları ben bekliyorum. i Birde şunu unutmamak lazım endeks kaç gündür düşüyor IDGYO maşallah kapı gibi sağlam durdu. Birde böyle hisselere yüklü para ile girmemenizi size öneririm. Saygılar
YTD.

dostum aldık bekliyoruz sabır

MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2012 00:04 
Kullanıcı avatarı

bende 3.97 den 15-20 gün once almıştım üc gün once 3.70 den verdim bu kagıt ilk seans allar pullar ikinci seans adamı gömer ; sakın yaklaşmayın ha ytd birgün yakalıcam seni

MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2012 10:53 
Kullanıcı avatarı

elinizdeki lotlarda bir eksilme olmadığı sürece zarar yok zaman kaybı var

MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2012 10:57 
Kullanıcı avatarı

elimdekini aldıgım fiyata sattım şimdi ben de aşagalara düşmesini bekliyorum alış için bu hiseden kar yapacam zararımı çıkartacam ondan eski zerarımı 3,70 altında girecem hisseye tabi düşerse :))) ytd.......

MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2012 12:07 
Kullanıcı avatarı

selamun aleyküm hissenin başındakiler çok uyanıklar tam sat verme noktasından kaç defadır yönü yukarı çevirdiler. Bu gün 3.98den döneceğini sinyaller göstredi ama duygusallık yapıp satamadım. Her halde bir defaki seferde tavana kilitler diye düşünüyorum. Biraz daha güç toplaması gerekiyor. şu anda yönümüz yukarı Herkese bol kazançlar. YTD

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 113  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir