IHGZT - İhlas Gazetecilik Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 113

Zaman: 22 May 2012 11:32

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 118  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: IHGZT - İhlas Gazetecilik Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2012 13:36 
Kullanıcı avatarı

Backqround kardeş ihgzt hakkında da yorum yaparmısım

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2012 15:45 
Kullanıcı avatarı

Sadece birşeye dikkat etmeni tavsiye ederim.İhlasın tüm kağıtlarının pd/dd ve defter değerleri oranlarını bir gözden geçir.Grubun tahtalarının senet ayrıntıları inclendiğinde ne ihlasta ne ihyayda ne ihevada nede kristalde piyasa defter değeri oranı ile defter değeri oranı arasında bu kadar büyük farkı gazetenin haricinde göremessin.

Gazetenin pd/dd ‘sinin 0,59’larda olması piyasaya göre hissenin ucuz kaldığını bize gösterdiği gibi defter değerinin 2,62 ’de olmasıda hissenin şuanki fiyatı olan 1,57 'ye göre çok yukarda kaldığını gösterir.Bunun değerlendirmesini sana bırakıyorum.

Yukarıda yazdıklarım 2 şubat tarihine aitti.

O tarihten bu zamana gazete 1,57 fiyattan 1,78 ‘e kadar bir çıkış gerçekleştirdi cuma günkü kötü seyir izleyen endekste 1,19 artı ile 1,70 fiyattan kapanış yaptı.Bugün itibariyle gazetenin pd/dd’si 0,59’dan 0,65 ‘ e çıkmış görünüyor.Son bilançosuyla beraber 12 aylık net karına bakıldığında 3 milyon 774 bin gibi bir rakamlada tablo hiçte karamsar görünmüyor.Yanlız üzerine basa basa bir şeyi söylemek isterim İhlas grubu içerisinde gazetenin bu durumda olması uçacak kaçacak anlamına gelmeyeceği gibi aşağı gidecek anlamınada gelmez.

Gazete bilindiği üzere ihyay holdinge bağlı ihyayda ihlasa bunlar birer zincir gibiler , her ne kadar mali olarak ayrı ayrı işlem görselerde hisse bazında beraber hareket etmeye ettirilmeye müsaitler ,dolaysıylada ihlastaki olası pozitif hava ihyay tarafında olumlu gelişmelere kaynak olabileceği gibi aynı zamanda bu gazete içinde olumlu gelişmelere kaynak olabilir.Bu anlam dahilinde İhyay için nasıl ihlas holdingle ilgili tüm beklentiler, gelişmeler son derece önem arz etmekte ise bunların tamamı gazete içinde büyük önem arzetmektedir.

Yanlız ihlas gazetesi grubundan farklı olarak taraf gazetesinin 2 marttaki halka arzı ile ilgili gelişmelere paralel olarak bağımsız hareket edebileceği gibi,hürriyet gazetesi ile ilgili olabilecek anlık gelişmelerede tepkisiz kalmayarak yine gruptan farklı olarak tek başına hareket edebilir.

Gazetede yada grubun diğer hisselerinde bundan sonrasında ne olur neler yaşanabilir bunu kimse tam olarak kestiremez ancak bildiğim bir şey varsa oda tahta sahiplerinin yatırımcısını her zaman ters köşeye yatırdığıdır.Hisselerine yatırım yapmak bizler için ne kadar kolay geliyor olsada bu adamların hisselerinden karı bırak zarar etmeden çıkabilmekte o kadar zor olsa gerek.

İyi akşamlar…

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 12:56 
Kullanıcı avatarı

buranın tahta yapıcısı sana sesleniyorum
elinde hisse olanlar satacak diye beklersen çok beklersin
herkes çok zararda, o yüzden artık inadı bırakırsan herkes biraz olsun rahatlayacak
senet her kafasını kaldırdığında vuruyorsun, dikkat et sana biri vurursa boynunu bile çeviremezsin anladın değilmi.
eğer bu işibilmiyorsan sönmezin burçenin spekleriyle otur birkahve iç, bu işin nasıl yapıldığını öğretsinler sana
ytd....

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 23:05 
Kullanıcı avatarı

kesinlikle yorumunuza katılıyorum hisse sıfıra inse satmayacağım gerekirse 5 yıl beklerim

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 16:48 
Kullanıcı avatarı

ib...nin biri sürekli satışta eline ne geçecekse
zevk alıyor sanırım s....kilmekten

MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2012 17:24 
Kullanıcı avatarı

ş.......z kağıt bitirdin beniiiiiiiiiiii.senin...

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 16:07 
Kullanıcı avatarı

kendi kendime şüphelenmeye başladım, artık bu kağıdı sahiplenen kalmadımı diye
her kağıdın bir sipeği vardır ama bunun yok sanırım, bende artık satıp çıkmayı düşünüyorum
tek korkum sattığım her kağıt aldı başını gitti
ben satayım bari kalanlara yarasın onlar zararını çıkarsınlar
yatırım tavsiyesi değildir. kalanlara bol kazançlar dilerim

MesajGönderilme zamanı: 15 Mar 2012 17:21 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar yorumu olan varmı ne oluyor hareketlenme var gibi

MesajGönderilme zamanı: 18 Mar 2012 11:34 
Kullanıcı avatarı

ıhgzt ilerleyen zamnda taraf dan aşağı kalmaz diye düşünüyorum,onun fiyatına yaklaşır,ben bekliyorum

MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2012 12:39 
Kullanıcı avatarı

zamanında hisseyi 6 tl ye yükselten grup mübarek kardeşlermiş bir yerlerden okumuştum
yine birinin gelip 6tl olmasada, belirli noktaya getirmesini beklemekteyiz
varmı böyle bir babayiğit
bundan sonra çıkarmı bilmem ama ihlas grubununda hisseye sahip çıkmadığını herkes biliyor işimiz kimlere kaldı
artık siz karar verin, mutlaka bir spek vardır ama, oda çok sabırlı birine benziyor.
speğe selam yola devammı diyoruz sevgili gzt.dostları
ytd.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 118  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir