IHYAY - İhlas Yayın Holding Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 306

Zaman: 22 May 2012 11:36

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 344  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: IHYAY - İhlas Yayın Holding Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 12:34 

bu hareket neydi ÅŸimdi

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 23:29 
Kullanıcı avatarı

START VERİLDİ HERKEZE HAYIRLI OLSUN AYLAR VAR İLK DEFA SEANS SONUNDA KADEME KALDIRDI.

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 01:28 

dostum mecbur yapacaklar farkındaysan hep kendileri kimse hisselerine bile bakmıyor adam çekmek için kendileri hareket yapıyor ama giren giriyo işte ama artık eski zamanlar gibi olmaz adamlar sabıkalı ne dersen de kimse almaz alan kişilerde belli kişiler

geçenlerde bi arkadaş yazmış almayın diyosunuzda neden almayalım bizler alalımki hisse yukselsin diyo hisse sizlerin almasıyla yukselseydi imkb 300 000 bin olurdu
bugun birileri bişeler duymus ki alım yaptı hemen karsılıgı satıldı sonra alan kişide sattı hisse yerine geldi dengeleidler bu kadarda olmaz

bugun haberlere baktım bi polis borsada para kaybetmiş intihar etmiş...
amannnnnnnnnnn dostum bunlardan bi cacık olmazzzz sadece ihlas kendileri alıp satıyo her zaman işlem hacmini yuksek tutuyolar reklam için ve ımkb 30 a girmek için
analayacan yalakalık
ama bi oyun oynuyolar gene inÅŸallah fazla adam zarar etmez

şunu bilin bu 2012 dolabı dönmeye başladı kimleri yer kimleri ihya eder bilemem
ama şunu bilin borsada herzaman borsa kazanır devlet kazanır kazandım sanırsın ama yanılırsın o yangınlık kazandıgından fazlasını kaybetmene neden olabılır
ihgzt kimderdi 6.05 den 130 lara düşecek diye çok canlar yandı cooooooookkkkkkkkkkk
dikkat edin ihlas kelimesinis harflerinin yerlerini değiştirirsen SİLAH=İHLAS tehlike arzediyor
adamı hem maddi hem manevi öldürür bunlar

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 01:40 

YAKLASIK 1.5 yıl önce bu güce ortak olun diyerek halka arz ettiler bu hisse yi noldu hisse her gecen gün dip çalışması yaptı iyiki kaddafi varmış sanki kaddafi ihlasların adamı adam libyayı bı karıştırtı sanki ihlaslar iflas etti hisseler zor tutunuyor bunların işine yaradı sat babam sat hisseleri nereye gitti onca a para aklım almıyor dünya 2008 krizinin tadına baktı butun borsalar ı dusurduler hurra dusukten aldılar şimdi bu kriz 5 yılı gecmez bı kriz daha çıkar
ahada buraya yazıyom gen e bı ulke iflas ediyomus derler ya da amerika eyalettleri bagımsız ulke fekan olur bı sıkıntı cıkcak kesin

arkadaşlar ortaklık iyi bişe olsaydı insanlar eşlerini ortak alırdı,,,,.....DİKKAT!

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 23:07 
Kullanıcı avatarı

habibullah abi sesin çıkmıyor iki güdür nerlerdesin ş,,,ler yapacağıı yaptı gene ana holdinge bastılar son anlarda ihyaydan çıkıp abi bu bilanço ne zama gelecek bilgin varmı hayırlı akşamlar

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 14:02 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar ihlas hissesindeki hareketliliğin nedeni nedir bilen var mı?
ikinci soru acaba ihlas hisselerini toplamayamı başlıyorlar...

bu iki konuda bilgisi olan var sa paylaşırsa bizim için de bir öngörü olur....

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 21:34 
Kullanıcı avatarı

[quote="MURO55"]habibullah abi sesin çıkmıyor iki güdür nerlerdesin ş,,,ler yapacağıı yaptı gene ana holdinge bastılar son anlarda ihyaydan çıkıp abi bu bilanço ne zama gelecek bilgin varmı hayırlı akşamlar[/quote]

Muro ihyayda bu 3-4 milyonluk hacimlerle asla birşey olmaz olmasıda beklenemez.Sebebine gelince kardeşim ,karşımızda iki sağlam direnci olan bir kağıt var. Biri 0,92 de diğeride 1,05 te hadi bunları geçtik diyelim biraz daha yukarıda yüksek maliyetini düşürmüş tahtadan çıkmaya çalışan yatırımcılar beklemekte.İşte bu iki direncin ve sonrasının aşılması için bu adamların büyük nakite ihtiyacı olduğu kesin.Onlarda çok iyi biliyorlarki bu seviyeler aşılmadan tahtada istedikleri oyunu kuramayacaklar.Bu iş için gerekli nakit ne gazetenin ne kristalin nede ihmadın hareketlendirilmesiyle sağlanabilir.Para büyük oranda vurulacaksa en sağlam ve en büyük yerden vurulmalı.Bu anlam içinde İhlas grubunun en büyük ve en sağlam kağıdı ihlastır.İhlasın şu son günlerde yaptığı hacimlerine dikkat edersen en azı 50 milyonlardan aşağı düşmüyor.Benim nacizane düşüncem , hatırlarsan bedellide nasıl ihlas üzerinden grubun tüm hisseleri yatırımcısı açısından olumsuz anlamda şekillendiyse bundan sonrasındada yine ihlas üzerinden grubun tüm hisseleri yatırımcısı açısından bu sefer olumlu anlamda şekillecektir.Ben bu açıdan bakıldığında ihlas tahtasındaki gelişmeleri çok olumlu buluyorum.

Varsın Muro dediğin gibi son dakikalarda ihyaydan çıkıp ihlasa basmış olsunlar bunlar o kadar önemli değil kardeşim yarında bakmışsın ihlastan çıkıp ihyaya basarlar bu o kadar zor bir iş değil.Hatırlarsan bir kaç yorum öncesinde seçilen aracı kurumla ilgili yazdıklarımda bu konuyla ilgili düşündüklerimi yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok sanırım.

Muro bilançoya gelince konsolide bilançolar pazartesiden itibaren tek tek düşmeye başlayacak ihyayınkide büyük olasılıkla haftaya düşer.Olurda bilanço sağlam gelir endekste duruma müsait olursa bunu tahta yapıcılar iyi değerlendirmek isteyebilirler.İhlas hissesindeki hareketliliğide bu anlam içinde değerlendirmekte fayda var.
Şimdilik benim düşündüklerim bunlardan ibaret, hissede farklı gelişmeler olursa yine buraya birşeyler karalamaya çalışırım , sana ve tüm arkadaşlara iyi akşamlar.

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 21:44 

eLine sağLık backround ihgzt iLe iLgiLi bir fikrin varmı?SaygıLar.

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 23:40 
Kullanıcı avatarı

allah razı olsun habibullah abi hayırlı akşamlar

MesajGönderilme zamanı: 19 Åžub 2012 15:04 
Kullanıcı avatarı

iflasa ortak olmak rus ruletinden farksız,kimsenin hayal edemeyeceği fiyatlara çekiyorlar olumsuz bir durumda,
paniğe kapılan büyük zararlarla çıkıyor,bunlar müslümansa ben değilim,banka kağıtları vs.caiz değil diyen arkadaşlara duyurulur

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 344  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir