IPEKE - İpek Doğal Enerji Ürt A.Ş. Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 148

Zaman: 22 May 2012 11:44

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 173  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: IPEKE - İpek DoÄŸal Enerji Ürt A.Åž. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 06 Åžub 2012 17:07 
Kullanıcı avatarı

bilgili arkadaÅŸ yok mu cevap yazacak......

MesajGönderilme zamanı: 06 Åžub 2012 22:33 
Kullanıcı avatarı

kazanç yazdı:
syn serra bjk bende hisse yok ruchan alsam bedelliye girebilirmiyim.diyelim 1000 ruchan aldım ve söylenen zamanda parayı hesabımızda bulundursak bu para 1000 tl.mi yani 1 rüchan içinde ayrıca 1 tl. mi vereceğim.diyelim 1 rüchanı 1tl ve1 tl de yatıdım toplam 2 tl .doğrumu acaba aydınlatırsanız memnun kalırım...

bedellıye artık katılamazsın kardesım sadece yenı hısse alabılırsın o da mantıksız olur sen en ıısı bellı bır sure bulasma bu hısseye uzak dur kısa zaman da kazanmak ıstersen benım portfoyumde aksa merko ve anacm var uzun vadede ıse afyon basta olmak uzere mrshl ama son karar senın ytd

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2012 11:29 
Kullanıcı avatarı

bedelliye katılmadan normal birşekilde alımı ayın 10 unda mı yoksa 17 sinde mi yapmalıyım?

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2012 11:31 
Kullanıcı avatarı

rumula yazdı:
bedelliye katılmadan normal birşekilde alımı ayın 10 unda mı yoksa 17 sinde mi yapmalıyım?

mart ı bekle kardesım sen bosver

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 17:25 
Kullanıcı avatarı

yarın bu sayfa da asırı bır yogunluk olacak en kotu ıhtımalle persembe gunu

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 19:25 

neden yarın için kötümü iyimi

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 23:04 
Kullanıcı avatarı

[quote="AYFERKDYAH"]neden yarın için kötümü iyimi[/quote]

bedelllı tamamlanıyo hısseler bırlesıyo hareket yonu onemlı

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 12:05 
Kullanıcı avatarı

[quote="serra_palace_bjk"][quote="AYSEL1"]serra_palace_bjk

sayfa 146 daki yorumum hoşuna gitmemiş oku istersen doğruluğunu anlaman açısından

KARDEŞİM SEN ÇOK BİLGİÇLİK TASLAMA BANA OZAMAN RÜÇHANSIZ 1 TL YE VERSENE HİSSEYİ RÜÇHAN OLMADAN OLMAZ PEKİ RÜÇHANIN BEDELİNİ NİYE SAYMIYORZALİM DERSUN YANLIŞ YÖNLENDİRME 1 TLYE HİSSE MİSSE YOK 1TL HİSSE BEDELİ ARTI RÜÇHAN BİLİYORSAN DOĞRUSUNU YAZ ALİM DESİNLER SONRA LER RÜÇHANSIZ HİSSE ALINMAZ..BUNLARI OKU.[/quote]

kardesım sende okudugunu yanlıs anlama gıbı bır problem var bedellıye gırecek olanlar hısse bası 1 tl odeyerek ruchanlarına sahıp olacak zaten sen neyı anlatmaya calısıyorsun sen kımsınde ben sana 1 tl ye verecem belkıde r ler o zaman 0.95 e dusecek ama alanlar 1 tl den alacak o zmaan zaten sırket kazanıyor kı bana 1 tl den hısse vermesın sen onu anlatmaya calsııyorsun sanırım adamlar sana nıye 1 tl den hısse versın ortada rısk var ıster 1 tl den gel gır dıyo mecbursunmu dıyo ben sana ne anlatsam bos sen kendı bıldıgını bıl benımkı bana yeter... Son olarak zaten rüçhanlar bedelli bıtısınde bedellıye katılanlara eklenecek ortalamada dusecek halıyle her turlu yararlı olacak sanma kı fvorıde olanlar olacak sanırım fvorıde canın yandı tabı benım gorusum belkıde fvorının f sı bıle yoktu ayrı konu ama bır yerlerde canın yanmıs hep oylle olacak sanıyosun bıdaha cvp vermeyecegım sana dedım ya yazmaya yuzun olursa parcalansın bolunsun dagıtsın ne lacaksa olsun ilk işlem gunu ılk seansta yaz buraya HODRİ MEYDAN ....[/quote]

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu aysel ordamısın alooooooooooooooooooooo demedımmmı sana buraya yazamayacaksın dıye kımın hısse yakınlarından oldugu ortada ınsallah senı dınleyıpte bedellıden cıkan olmamıstır her sey ortada 1000 lot vardı oldu 2000 lot hemde hısse bası 1 tl odeyerek pekı sımdı hısse kac para bak bakalım (aradakı ucuruma) fark bu ıste bedellıye gıren arkadaslara hayırlı olsun kazandık bundan soınrasını herkes kendısı bılır ama ben bekleyecegım daha bu kagıt gıdecek ama kesınlıkle bana uymayın para ıhtıyacım yok olakı duserse sorun olmaz ama nasılsa cıkacak aysel gıbı ınsanlarda arkadan bakar bıde bana bılgıclık taslama dıyodu yanlıs bılıosun dıyodu neyse herkes kımın ne oldugunu anladı 2 gundur beklıyorum yuzu olupta yazarmı dıye ama boss cıktı

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 12:21 
Kullanıcı avatarı

yaw bır ben mı buradayım bakın cıkmayın dedım hala yukselıyo hala dıorum sakın cıkmayın bu kagıtttan ama yıne de YTD.

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 14:28 
Kullanıcı avatarı

BİRTEK BENMİ KALDIM DİYORSUNYA ARTIK KİME YÖN VERİRSEN KİMSENİN OLMADIĞI SAYFADA..

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 173  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir