ISGSY - İş Girişim Sermayesi YO Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 8

Zaman: 22 May 2012 11:49

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: ISGSY - İş GiriÅŸim Sermayesi YO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2012 20:27 
Kullanıcı avatarı

Nihayet zarar kesle kurtuldum,,,Netaş prim yaptı da haftayı karlı kapadık,,,yoksa böyle kağıtlarda sürünüp dururduk.

Ne işim var işin kağıtlarında,,ne halleri varsa görsünler.

MesajGönderilme zamanı: 16 Oca 2012 17:49 
Kullanıcı avatarı

iş girişim flaş şirketi olan ode yalıtımdaki hisselerini satıyor.. uyarayım dedim... ode yalıtımın %17 sine biçtiğim deger 20 milyon usd dir..

iş girişimin şu anki borsa degeri 95 milyon olmasına karşılık kasasında ise 130 milyon tl para bulunmakta.. sahip olduğu iştiraklerin defter degeri ise 60 milyon tl civarındaolup . birim pay degeri 3,7 tl düzeyindedir. bu ode yalıtım cıkışı ile sermaye tavanı delinecektir.
ode yalıtımın öz sermayesi izocamdan daha fazladır . ode yalıtım 2010 yılında 80 milyon usd ciro yapmış bir yalıtım malzemesi üreten şirkettir.iş girişim sermayesi 2007 yılında %17 lik pay karşılığında 5 milyon dolar ödemişti. degerli bir şirket.. bu satıştan 17 -20 milyon usd gibi bir rakam bekliyorum.

MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2012 12:17 
Kullanıcı avatarı

İş Girişim'den iştirak satışı

İş Girişim Sermayesi iştiraki Ode Yalıtım'ı satma kararı aldı

www.borsagundem.com

20.1.2012 - 09:17

Şirketten konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

Şirketimizin 13 Ocak 2012 tarihli özel açıklamasında, Şirketimiz iştiraki Ode Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de ("Ode") sahibi bulunduğumuz payların tamamının Ode'nin mevcut pay sahiplerine ve/veya mevcut pay sahiplerinin çoğunluk oranında pay sahibi olduğu bir şirkete satışı için Ode'nin mevcut pay sahipleri ile görüşmelere başlanacağı duyurulmuştu.

Söz konusu görüşmeler olumlu sonuçlanmış olup Şirketimizin 19 Ocak 2012 tarih ve 294 sayılı yönetim kurulu toplantısında, Şirketimiz iştiraki Ode'de sahibi bulunduğumuz payların tamamının 10.500.000 ABD Doları bedel ile Ode'nin mevcut pay sahiplerinin çoğunluk oranında pay sahibi olduğu Ode İzolasyon Sanayi Satış ve Pazarlama A.Ş.'ye satılması amacıyla gerekli işlemlerin yapılması için Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır. Söz konusu payların satışı Rekabet Kurulu izninin alınmasına ve diğer birtakım ön koşulların gerçekleşmesine bağlıdır.

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 00:20 
Kullanıcı avatarı

hedef 3.7

önümüz acık..:)

MesajGönderilme zamanı: 15 Mar 2012 15:22 
Kullanıcı avatarı
Konum: Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir. K. Atatürk

1,90'lardan beri takip ediyorum, endeks güven vermediğinden dolayı alımı ertelemiştim, yabancı takaslarındaki keskin artış kısa vadeli giriş için beni ikn etti. İki ayda iyi prim yaptı ama hala %30 temettü dağıtma potansiyeline bana göre hisse hala ucuz, temettüye kadar bir miktar alım yapıyorum.

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 13:41 
Kullanıcı avatarı

Merhabalar Ahmet ustad bu hissedeki vade ve hedefiniz nedir paylasir misiniz ,tesekkurler,saygilar...

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2012 22:55 
Kullanıcı avatarı
Konum: Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir. K. Atatürk

MMK yazdı:
Merhabalar Ahmet ustad bu hissedeki vade ve hedefiniz nedir paylasir misiniz ,tesekkurler,saygilar...

ISGSY'de düşük fiyatlama var, şirket defter değerine göre %20 iskontolu ve şimdiki piyasa değerine göre karlılığı %30. Hisse son yılların zirvesini de yapmış olsa daha gitmesi gereken yol var, vademiz Mayıs'a kadar.

Beklentilerimde endekste, dünya piyasalarında oluşabilecek kötü senaryolar hesaba katılmamıştır, sonra piyasalar tepetaklak olursa senin yüzünden zarar ettim diye gelmeyin.

MesajGönderilme zamanı: 17 Mar 2012 08:04 
Kullanıcı avatarı

ahmet_ yazdı:
MMK yazdı:

ISGSY'de düşük fiyatlama var, şirket defter değerine göre %20 iskontolu ve şimdiki piyasa değerine göre karlılığı %30. Hisse son yılların zirvesini de yapmış olsa daha gitmesi gereken yol var, vademiz Mayıs'a kadar.

Beklentilerimde endekste, dünya piyasalarında oluşabilecek kötü senaryolar hesaba katılmamıştır, sonra piyasalar tepetaklak olursa senin yüzünden zarar ettim diye gelmeyin.

İlgi ve emekleriniz icin tesekkurler ,saygılarımla....

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2012 20:39 
Kullanıcı avatarı

ISGSY nin Ode yalıtımdaki pay satışı hakkında :
Şirketimiz iştiraki Ode Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'deki ("ODE") sahibi bulunduğumuz toplam %17,2414 oranındaki payların tamamı, ODE'nin mevcut pay sahiplerinin çoğunluk oranında pay sahibi olduğu Ode İzolasyon Sanayi Satış ve Pazarlama A.Ş.'ye 26 Mart 2012 tarihinde 10.500.000 (on milyon beşyüz bin) ABD Doları karşılığında satılmıştır. Buna göre:

a) Değer tespit yöntemi: Uluslararası genel kabul görmüş değerleme yöntemlerinden benzer şirket çarpan analizi yöntemleri kullanılarak ODE payları için aldığımız teklif değerlendirilmiştir.

b) Elde edilen kar: Şirketimiz ODE'ye 9 Temmuz 2007 tarihinde 5.000.000 (beş milyon) ABD Doları tutarında yatırım yapmıştır. Şirketimiz, ODE'deki paylarının satışından toplam 10.500.000 (on milyon beşyüz bin) ABD Doları gelir, 5.500.000 (beş milyon beşyüz bin) ABD Doları kar elde etmiştir. Şirketimizin, ODE yatırımından elde ettiği Sermaye Çarpanı (ODE yatırımından elde edilen toplam gelirin yatırım miktarına oranı) 2,10x olup, ABD Doları bazında yıllık bileşik getiri ise %17,03 seviyesindedir.

c) Tahsilat yöntemi: Satış bedelinin tamamı nakden ve peşinen tahsil edilmiştir.

d) Karın kullanım şekli: Şirket menfaatlerimiz açısından karın kullanım şekline ileriki dönemde mevzuat ve yatırım esaslarımız dikkate alınarak karar verilecektir.

MesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2012 00:26 
Kullanıcı avatarı

bu hisse sucuklu yumurta tadında soğumadan ekmeği banmak lazım:) ytd

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir