Zaman: 01 Mar 2017 20:45






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 02 Ağu 2012 15:39 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 30 Mar 2012 21:19
Mesajlar: 546
Meslek: Belirtmedi

gyo şirketleri içinde belki en iyisi buraları hak etmiyor olsa gerek eninde sonunda hakettiği değere ulaşır.
al-sat tavsiyesi değildir.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2012 15:24 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Oca 2011 20:04
Mesajlar: 2398
Meslek: Gemi Mühendisliği

*BOFA ML, İŞ GYO İÇİN FİYAT HEDEFİNİ 1.60 TL'DEN 1.94 TL'YE ÇIKARDI


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2012 18:00 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Oca 2011 20:04
Mesajlar: 2398
Meslek: Gemi Mühendisliği

*İŞ YATIRIM, İŞ GAYRİMENKUL İÇİN 1.68 TL HEDEF FİYAT VE YÜZDE 16 YÜKSELİŞ POTANSİYELİ İLE 'AL' TAVSİYESİ VERDİ


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2012 18:02 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Oca 2011 20:04
Mesajlar: 2398
Meslek: Gemi Mühendisliği

*FİNANS YATIRIM, İŞ GAYRİMENKUL'Ü KÜÇÜK ÖLÇEKLİ HİSSELER LİSTESİNDEN ÇIKARDI


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2013 13:03 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 13 May 2010 20:59
Mesajlar: 10285
Konum: soldier-bodybuilder-trainer
Meslek: Makina Mühendisliği

İş GYO: 2012 yılında yeni projelere imza atan şirket karlılığını da artırdı. 2011 yılı 9 aylık dönemde 30 milyon TL olan net kar, 2012’nin eş döneminde yüzde 64 artışla 49 milyon 600 bin TL’ye yükseldi. 2012 yılını ise 65 milyon TL karla tamamladığını tahmin ediyoruz. 2013 yılı sonbaharında üç yeni proje açıklamayı planlayan şirket, İstanbul’da yeni projelere ağırlık vereceğini açıklamıştı.

İş Bankası Operasyon Merkezi, Tuzla konut projesi, İzmir karma proje ve Taksim ofis projesini sürdüren şirketin yeni projelerle kira gelirlerini ve karını artırmaya devam edeceğini düşünüyoruz. İş GYO, 2015 itibariyle 100 milyon dolar kira geliri ve 1 milyar dolarlık gayrimenkul portföy büyüklüğü hedefliyor. Şirket hisseleri için 1.80 TL hedef fiyatla yüzde 19 yükseliş potansiyeli öngörüyoruz.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2014 09:33 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 29 Eyl 2010 09:35
Mesajlar: 696
Meslek: Belirtmedi


İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Genel Kurul Toplantısı

Tarihi ve Saati 21.03.2014 14:00

Adresi İş Kuleleri Kule-1 Kat:41 34330 Levent/Beşiktaş-İstanbul


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2014 10:10 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 29 Eyl 2010 09:35
Mesajlar: 696
Meslek: Belirtmedi


Giriş Saati: 25.03.2014 - 08:40

ISGYO : 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı – Net 0,0500 TL,

Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi 25.03.2014


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2014 18:19 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 01 Nis 2014 09:10
Mesajlar: 8
Meslek: Belirtmedi

indikatörlerde ciddi bir bozulma yok.. 1,30 un üzerin de tutunamadı burası 200 günlük ho sı.. buralrda biraz bekleyecek gibi...


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 19 Haz 2014 09:03 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 18 May 2011 09:24
Mesajlar: 338
Meslek: Makina Mühendisliği

GYO ŞİRKETLERİ İÇİNDE BELKİDE EN SAĞLAMI BU ŞİRKET BANA GÖRE TABİKİ..
ŞUANKİ FİYATI 1.28..
BAKALIM SENE SONU VADEDE KARŞIMIZA KAÇ LİRA OLARAK ÇIKACAK...

YTD..


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ISGYO - İş Gayrimenkul YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2015 19:16 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 01 Mar 2014 15:21
Mesajlar: 1471
Meslek: Fotoğrafçılık

Resim
y.t.d.
Resim
y.t.d.


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir



Geçiş yap:  
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.