ITTFH - İttifak Holding Hisse Senedi Yorumları : I GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 294

Zaman: 22 May 2012 11:55

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 355  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: ITTFH - İttifak Holding Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 00:36 
Kullanıcı avatarı

[quote="cagdas"]AÇIKLAMA
Yorumlarımla ben kimseye hakeret etmiyorum,
hakaret edenleride edebinizle eleştirin diye uyarıyorum,
buna rağmen bazıları bizi arayıp, yok senin için spkya suç duyurusunda bulunacağız,
haberin olsun diye arayıp tehdit ediyorlar,
yorumlarımda suç unsuru olacak bir ifade yok benim bildiğim kadarıyla(kelime kelime kontrol ediyorum),
Tekrar soruyorum:
1) Beceriksize beceriksiz demek suç mu?
2) Genel kurula ortakların gelmemesini fırsat bilip, alicengiz oyunuyla(cunta) darbe yaptınız demek suçmu?
darbeyle işbaşına gelmek suç değilde, bunlar işbaşına ortakların genel kurula gelmemesini
fırsat bilerek geldiler demek mi suç oluyor?
3) Konya stad ihalesinde dönen dolapları açığa çıkarmayan savcı benim yorumlarıma mı inceleme başlatacak?
4) Konsolide blanço ile konsolide olmayan bilançonun farklı olduğunu yazmak mı suç?
5) 40mil.$+10mil.€ borçlanmışlar diye yazmak neden suç olsun? zaten şirketin blançosunda mevcut
6) Yazdığım masallardan alınmışlar, masal yazmakda mı yasak? yaranız mı gocundu?
7) Yorum yazmak mı suç yoksa telefonla tehdit edip, yorum yapma özgürlüğünü kısıtlamaya teşebbüs etmek mi?
8) Rüyada gördüklerini yazmak ne zamandan beri suç oldu?
Fakat Rabbim herşeyi biliyor,görüyor, Rabbim herşeyden haberdar, sanmayınki yanınıza kar kalacak, ergeç hesabı sorulacak,burada olmazsa ötetarafda...
9) Savcılığa yazdığın dilekçeye stad ihalesinde verdiğiniz 3milyon tl'lik bağış makbuzunuda(kaybetmediyseniz)
iliştirmeyi sakın ihmal etmeyin.
Savcılar araştıracaksa az önce(17.02.2012 saat:14.20-14.30) yaptığımız telefon konuşmasını
ve senin tehditlerini araştırsın.

Yorumlarımda isabet edersem tebrik ve takdir alırım, alıyorumda. isabet edemezsem ben özür dilemesini bilirim.

Hacı Ali Körpe sana bunu hiç yakıştıramadım,

Yazıklar olsun sana, yazıklar olsun senin gibi yöneticiye?.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 12:34 
Kullanıcı avatarı

dostum sen bırıyle bırıde senle uraşıyo mu sonucu çıkıyor burda.açık olarak anlatsanda kamuoyu olarak bızde senı desteklesek arkanda olalım senı destekleyeım yada dogruyu bulalım.haklısın 17.50 den buralara bır kağıt gelmeyı başarıyorsa kesınlıkle korkunç rezıl bır yonetımden baska hıcbır açıklama yoktur...

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 20:35 
Kullanıcı avatarı

[quote="poma22"]dostum sen bırıyle bırıde senle uraşıyo mu sonucu çıkıyor burda.açık olarak anlatsanda kamuoyu olarak bızde senı desteklesek arkanda olalım senı destekleyeım yada dogruyu bulalım.haklısın 17.50 den buralara bır kağıt gelmeyı başarıyorsa kesınlıkle korkunç rezıl bır yonetımden baska hıcbır açıklama yoktur...[/quote]

(e-mail adresinizi yazarsanız size ayrıntılı bilgi verebilirim)

ben kimseyle uğraşmıyorum, sadece zararımı kurtarma derdindeyim, bu yönetime de ne güvenim nede şirkete faydaları olacağına dair umudum var, aklı başında bir yönetim istiyorum, hissenin o zaman yükseleceğini ve zararımı kurtarabileceiği düşünüyorum.

genel kurula gelmeniz ve oy kullanmanız yapacağınız en büyük yardımdır.
böylece hissenize ve şirkete sahip çıktığınızı göstermiş olursunuz.
bir şirkete sahip çıkılıyorsa o şirketin hisseleri yükselir.
aksi durumda ise bugünkü manzarayla karşılaşılır.

Soru 1) Hacı Ali Körpe hangi üniversitenin hangi bölümünden mezun? Yoksa liseyi zar -zor mu bitirmiş?
Soru 2) Fahri Akayın ilk okul mezunu olduğunu söylüyorlar acaba doğru mu?
Soru 3) Aile şirketleri bile tahsilsiz kişilere yer vermezken, bunlar bu gücü nerden alıyorlar?
Soru 4) Bu şirket onların babalarının malı mı? Nasıl oluyorda ittifak holdinge yönetim kurulu başkan vekili olabiliyorlar?

Benim yaptığım burada sadace bilgilenmek,bilgilendirmek, farkındalık oluşturmak...

Yatırım tavsiyesi değildir.

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 20:42 
Kullanıcı avatarı

[quote="velcan"]10.60 dan katıldım aranıza arkadaşlar. Hayırlısı olur İnşallah..[/quote]

geçmiş yorumlara baktımda biraz nostalji yaptım.
bir mayıs2011deki yorumlara birde cuntacıların dönemindekilere bakın.
nerdeeeen nereye 11,20den 5.16lara
velcan kardeş şuanda yarıyarıya kayıpta, aynı bizim gibi
işte mücadelemiz bunun için

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 20:45 
Kullanıcı avatarı

[quote="ALPERHAN22"][quote="sırsaklamaz"]10.60 aramıza katılmakla biraz geç kaldın gibime geliyon dostum biz artık çıkıyoruz para kazanmak için beklemen lazım...[/quote]

kardeşim biraz geç kalmışsın ama uzun vadeciysen kesinlikle çıkma hisseden sabret ben bu hisse 7 seviyesindeyken bi hedef fiyat koydum aklımdaki rakamı söylesem millet deli bu derler :) o yüzden aklımdaki o rakamı söylemek istemiyorum ama 1 ileri 3 gün beklemeli gidiyor şimdilik 13-14 de bi düzeltme yapıp yoluna gene devam edecektir. ben hissede yokum ama sabırla bekleyenler güzel ekmek yiyecektir.[/quote]

gerçekden beklentiler 15-20 idi
nasıl oldu bilmiyorum
bir el geldi şirketi darma dağın etti
sorumlu olan kişiye sesleniyorum hatada israr edeceğine dön hatandan
erdemli olmak demek; hatayı kabul edip düzeltmek demektir.

ytd

MesajGönderilme zamanı: 19 Åžub 2012 01:18 

cagdas gardas sen hakliymissin bu yönetim hakkindaki görüslerine katiliyorum endex 61000 oldu it... hala yerlerde sürünüyor sebep olanlari allahda onlari süründürsün hakkim onlara haram olsun neticede aldiklari maaslar bizim yatirimlarimizdan biz nasil perisan olduysak sebep olanlarda olur insaallah

MesajGönderilme zamanı: 19 Åžub 2012 12:30 
Kullanıcı avatarı

çağdaş dostum maıl adresımı söle kodlayım sana.uye adım @mynet.com dıye devam ettırırsen benım adres ortya çıkmış olacaktır.ordan detaylı görüşebiliriz.msn olarakta apo_kaliptus@hotmaıl.com dan yazışabılırız...bu şirkete yatırım yapmayı dusunuomama senle konuşşsam ıyı olacak

MesajGönderilme zamanı: 19 Åžub 2012 23:48 
Kullanıcı avatarı

mefi yazdı:
cagdas gardas sen hakliymissin bu yönetim hakkindaki görüslerine katiliyorum endex 61000 oldu it... hala yerlerde sürünüyor sebep olanlari allahda onlari süründürsün hakkim onlara haram olsun neticede aldiklari maaslar bizim yatirimlarimizdan biz nasil perisan olduysak sebep olanlarda olur insaallah

Sizlerden; <cagdas sen haklıymışsın >yerine; cagdas ne zırvalıyorsun hisse bak 8tl oldu ,10tl oldu diye bir cevap almayı gerçekden tercih ederdim.

bunlar beni yanıltmış olsalar ve hisseye sahip çıksalar hisseyi gerçek değerine ulaştırsalar,
bunlardan özür diler, affedin beni ben yanılmışım derdim. Ama nerde bunlarda o vizyon?

yatırım tavsiyesi değildir.

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 00:00 
Kullanıcı avatarı

Boga__34 yazdı:
Hisse alçalan kanaldan çıkmak üzere ve şov o zaman başlayacak..
Grafiği aşağıda verdım pazartesi eğer 5.19 u gecerse alçalan kanaldan cıkmıs olacak..
Stochastic aşırı alım bölgesınde ve kafayı yukarıkaldırmıs durumda buda bıze bu hafta kesınlıkle ittfh haftası olacagını gösterıyor...

Hissede olanlara hayırlı kazançlar dilerim...

Resim

Gecen hafta paylaştıgımız grafik..

Resim

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ..

Yukarıdaki grafiklerde hissenin zirvede olduğu zamanda güven veren tecrübeli bir başkan vardı.
Peki şimdi nasıl bir yönetim var? Yönetim güven veriyor mu? Becerikli mi?
Yoksa cuntacı bir yönetim mi başta var? Acaba hissenin yerlerde sürünmesinde bu yönetimin payı % kaç?
YTD

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 13:39 
Kullanıcı avatarı

Senin portföyünde olmadığı için rahatsın, benim gövdem hissede, hissenin çıkmasını herkesden çok isterim, şayet faydası olacak olsa burada yazmazdım geçenlerde 2-3hafta yazmadım hisse dahada çok aşağılara gitti, ben tam tersini düşünüyorum, benim yazılarımdan; bu şirket sahipsiz değil bak bu kişiler şirkete sahip çıkıyorlar yeniden eski değerine ulaştırırlar düşüncesi oluşmaya başladı, son günlerdeki kıpırdanmayı ben buna yoruyorum, hiçkimseyede hisseden hemen çıkın filan demiyoruz, bzim çalışmalarımızın ana temeli tam tersine herkesin bu hissede kalması, hissesine ve şirkete sahip çıkması, genel kurullara gelip bunu isbat etmesi düşüncesidir.
Teknik analizlerini okuyor ve ümitleniyorum, ama borsada tüm analiz ve yorumların tersine hareket eden bir kaç hisse varsa, biride budur, hissede olsaydın sürekli takibinde olurdu ve ozaman anlardın.

yatırım tavsiyesi değildir

En son cagdas tarafından 12 Mar 2012 18:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 355  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir