KARKM - Karkim Sondaj Enerji Hisse Senedi Yorumları : K GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 3

Zaman: 22 May 2012 12:03

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: KARKM - Karkim Sondaj Enerji Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2011 12:41 
Kullanıcı avatarı

çok sessiz bi sayfa bu iyiye işarat sanırım +++++++

MesajGönderilme zamanı: 08 AÄŸu 2011 12:30 

ÅŸu an 5.70 vayybe

MesajGönderilme zamanı: 12 AÄŸu 2011 14:51 
Kullanıcı avatarı

Karkim hisselerini geri alacak

Karkim Sondaj, piyasa koşullarını değerlendirerek gerek görüldüğünde hisse geri alımı yapacak

www.borsagundem.com

12.8.2011 - 13:54

Şirketten konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan özel durum açıklaması şöyle:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10.08.2011 tarih ve 26/767 sayılı kararı ile İhraçcı Şirketlere tanınan "Payları İMKB'da İşlem Gören Şirketlerin Kendi Paylarını Satın Alımları Sırasında Uygulanacak İlke ve Esaslar " çerçevesinde,

Mayıs/2011 ayında 7.18.- TL fiyatla halka arz edilen ve 02.06 2011 tarihinde İMKB'da işlem görmeye başlayan hisselerimizin, Dünya'da yaşanan ekonomik krizlerin etkisi sonucu halka arz fiyatının önemli oranda altına inmiş olması,

Şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmadığı ve Şirketimizin kendi paylarına olan güveninin kamuya gösterilmesi amacıyla mevcut piyasa koşulları değerlendirilerek İMKB'da hisselerimizin gerek görüldüğü takdirde geri alım yapılabilmesine,

Bu amaçla Şirketimiz özkaynaklarından azami 3.500.000.- TL fon ayrılmasına,

Sermaye Piyasası Kurulu Kararı doğrultusunda üst sınır olarak 7.500.000.- TL çıkarılmış sermayemizin %10.00' u oranında 750.000 lot ( nominal değerli) ulaşılıncaya kadar hisse geri alımı yapılabilmesine,

Hisse geri alımları ile ilgili olarak yapılan işlemlerin genel kurulun bilgisine sunulmasına

karar verilmiÅŸtir.

MesajGönderilme zamanı: 18 AÄŸu 2011 15:23 
Kullanıcı avatarı

Karkim ortak arıyor

Karkim, yurtdışında büyümeye yönelik her türlü stratejik ortaklık alternatiflerini değerlendirdiklerini açıkladı

www.borsagundem.com

18.8.2011 - 10:39

Karkim, yurtdışında büyümeye yönelik her türlü stratejik işbirliği alternatiflerini değerlendirdiklerini açıkladı. Şirketten konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan özel durum açıklaması şöyle:

Şirketimiz 17.08.2011 tarihinde Şirket merkezinde Yönetim Kurulumuz Başkanı Ümit Yaşar KARAKAYA başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;

Şirketimizin bölgedeki artmakta olan sondaj akışkanları talebini daha etkin yönetmek, olası projelerin yönetiminde daha yüksek verimlilik sağlayabilmek; Irak bölgesinde pazara daha etkin şekilde dahil olabilmek amacıyla;

Irak'ta yapılacak sondaj çalışmalarında ihale aşamasına dahil olacak firmalar listesi için gerekli akreditasyon çalışmalarına başlanmasına;

Bolgeden tarafımıza ulaşan talepler doğrultusunda; şirketimizin yurtdışında büyümeye yönelik planları çerçevesinde; hisse satışı; bölgede yeni bir şirket kurulması dahil; her türlü stratejik işbirliği alternatiflerini değerlendirilmesine;

Bu çalışmaların neticesine bağlı olarak; bölgede gerek stratejik ortaklık yolu; gerekse firmamız olanakları ile şube açılması için gerekli araştırmaların yapılmasına;

Bu konu ile ilgili olarak Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ümit Yaşar Karakaya ve Şirket Genel Müdürümüz Doç Dr. Sn. İsmail Hakkı Gücüyener'in görevlendirilmesine oy birliği ile karar vermiştir.

MesajGönderilme zamanı: 19 AÄŸu 2011 23:41 
Kullanıcı avatarı

karkm sayfalarının yorumlarla dolacağı günü sabırsızla bekliyorum.... 1 sene bekleyeceğim seni...ytd

MesajGönderilme zamanı: 27 AÄŸu 2011 09:27 
Kullanıcı avatarı

Yavas yavas caktirmadan son derece saglam gidiyor.
3.87 den 5.60 a geldi endeksin 3000 puanlik tepkisine.
5.70 uzerinde daha da hizlanacagini dusunuyorum.

Bu kağıdın fiyatı bu değil.

bayram arifesinde fiyat düşer mantığı ile sattık. yüksek fiyattan aldık.

olsun istikrarlı gidiyor.

sanıyorum. LİBYA IRAK korelasyonundan illa bi pay alır sanıyorum.

iki devlettte zengin petrol yatakları var.

bakarsın bi ortaklık alır. zaten kendisi kapa böle bir haber yazdı kapa

ozaman ne olur bilinmez ( durguadamx 'dan alıntıdır ) ytd.

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 01:01 
Kullanıcı avatarı
Konum: Hatalar ik başta acı verir, daha sonra bu muhteşem koleksiyona TECRÜBE denir.[Ankara]

kağıdın halka arzından bu yana sabırla gedık malı toplamış zaten halka arzında 4 mılyon lot olan hısse adedının yarısından fazlası gedık yatırımda ..kagıdın sahıplerının halk yatırımda işlem yaptıgını bılıyorum hatda halka arzınıda halk yatırım yapmıştı ve bende halka arzdan yanı 7.18 den malıyetlenmıstım .bu arzda degısık bır sey oldu talep toplama esnasında hesabımıza ne kadar yazarsanız yazın 5000 lotdan fazlası gelmedı aşırı talep olustugu ıcın dolayısı ıle 4 mılyon lotun tamamı kc yatırımcıya parca parca dagıtılmıs oldu ..gedık yatırımda halka arz tarıhınden bu yana sabırla ve bu hacımsızlıkle bı haylı mallanmışa benzıyor ...bu kadar kısa surede hıssenın buyuk bır cogunluguna sahıp olması benı çok şaşırttı dogrusu bır yonden de sevındırdı .kagıtda guclu bır spek var oldugu kanısı güzel ...
güclu bır spek ne demek kagıdı ortalamada 6.00 tl den topladıgını varsayabılırız cunkı cok asagılara kadar gevsemedı karkm 3.84 lerı gosterdılersede cok hacımsız bır dusus ve arkasından hızlı bır toparlanma sergıledı ..dolayısı ıle endeksın guven aşılaması halınde bu grubun fazla bekletmeden harekete gececegını dusunuyor sızlerden sadece ufkunuzu buyuk tutmanızı umuyorum bol kaçanclı saglıklı gunler dılıyorum tum uyelere.

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 14:32 
Kullanıcı avatarı

Karkim %19,67 temettü dağıtacak

Yukarıdaki haberi teyit edecek olan var mı?

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 23:24 
Kullanıcı avatarı
Konum: Hatalar ik başta acı verir, daha sonra bu muhteşem koleksiyona TECRÜBE denir.[Ankara]

100 lotu olan 16.70 TL
1000 lotu olan 167.00 TL
10 000 lotu olan 1670.00 TL temettü alacak

Karkim, 2011 yılında elde ettiği gelirin tamamını küçük ortaklarla dağıtma kararı aldı
www.borsagundem.com
13.2.2012 - 15:07
Geçen yıl halka açılan Karkim, temettü politikasıyla tüm borsa şirketlerine örnek olacak bir karar aldı. Kar dağıtım kararını yaptığı yazılı açıklama ile değerlendiren Karkim Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karakaya, "Yatırımcımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve her zaman bize güvenen yatırımcılarımızla omuz omuza yürüyeceğiz" dedi.
"Şirketimiz 2011 yılı faaliyetlerinden elde etmiş olduğu 1.687.044 liralık kardan ayrılması
gereken zorunlu yasal karşılıklar düşüldükten sonra kalan karın tamamının ortaklarına
dağıtılmasını kararı almıştır" diyen Karakaya, halka açık tüm şirketlerin yatırımcısının yüzünü
güldürmesi gerektiğini söyledi.
Yaşar Karakaya, "Bilgi birikimi, iyi niyet ve dürüstlük birleştiğinde borsamız uluslararası alanda
hak ettiği yere ulaşacaktır" diyerek halka açık diğer şirketlere önemli bir mesaj gönderdi.

MesajGönderilme zamanı: 15 Åžub 2012 13:29 
Kullanıcı avatarı

KARKİM 1.500.000.-TL kar payı dağıtacak

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: arost ve 2 misafir