KLGYO - Kiler Gayrimenkul Y.O. Hisse Senedi Yorumları : K GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 17

Zaman: 23 May 2012 05:49

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: KLGYO - Kiler Gayrimenkul Y.O. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 26 Oca 2012 15:16 
Kullanıcı avatarı

valla bosuna zaman kayibi bu hisse...borsadaki en basit en kotu hisseyi alsaydim yine bbukadar zarar yazmazdi.ve yine uc bes dfa tavan yapip heyecan yaptirirdi...bu ne serseri ne adi ne salak bir hisseymis anlamadim gitti....cok iyi biliyorum ki bu hisseden hic bi bok olmuyacak,yerinde sayacak hatta gerileyecek bile,ama inadina bir kurus paraya ihtiyacim dahi olsa,bu hisseyi ne pahasina olursa olsun ,inadina satmayacagim..zararim cok buyuk ,allah yedirmesin diyorum...her yorumumda sunu yazdim ;borsa bu tabiki kaybetmekte var ama biz kaybetmedik,bizler kandirildik arkadaslar..zoruma gidende bu zaten...bir iki tane cakalin cikip tv de radyoda ,medyadaki iki guzel kelimesine inandik...

MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:46 
Kullanıcı avatarı

endeks kac gundur yukselior ,bizim hisse ayni sabit kaliyor ...bugun endeks asagi inmeye basladi bizimkide inmeye basladi...senin gibi hissenin allah be^lasini versin...hergun kulaklariniz cinlamiyor mu?sabah aksam 24 saat yatirimcilariniz sovuyor ...artik sovmekte az kalioyr bunlara...

MesajGönderilme zamanı: 03 Åžub 2012 13:53 
Kullanıcı avatarı

acemilik_say yazdı:
KLGYO tam yukselecek dedik 3.02 'den geri buralara çekti. Ne yapmaya çalışıyor bunlar bilmiyorum. ama geçen kapa düşen çok olumlu haberlere rağmen tepki vermedi kağıt. kağıt şu an çok ucuz. kap haberine binaen hissenin gerçek değerini çıkarmış arkadaşlar sağolsunlar önceki mesajlarda. Gel gelelim buna rağmen 2.49 gördü yine dün, sonra düzeltti. bugün de yerinde saydı durdu. ben bu kağıtla ilgili olumlu şeyerin çok yakında olacağını düşünüyorum. ya kağıt kayda değer bir yükselme yapacak ya da bedelsiz veyahut temettü verecek. bir sekilde yatırımcısının yüzünü güldürecek. ocak sonu ya da şubat ayı dediklerim. marta geciktireceklerini sanmıyorum. Bunlar elbette tahmin. kimseyi bağlamaz. Ama ben ciddi ciddi bekliyorum bir güzel hareket. Herkese bol kazanç dilerim

bence cok az kaldi. 3.00 ün üzerine cikip gidebilir mesela. guzel bir hareket bekliyorum. tam tersi bir hareket yapma olasiligi da var. 2.76 seviyelerinde saglam destek yapti. en kotu ihtimal oralara gider yani. ama ben bu hissenin yeterince surundugu kanaatindeyim. kemerleri baglayalim en gec haftaya 3.-- leri gormus olacagiz. bunu tahmin etmek cok zor degil buradan. ama devaminda bir ucus da olabilir:) ytd .

MesajGönderilme zamanı: 23 Åžub 2012 00:59 
Kullanıcı avatarı

bence de uçuşa hazır olun

MesajGönderilme zamanı: 28 Åžub 2012 16:13 
Kullanıcı avatarı

Ne serefsiz haysiyetsiz bir sirketsin ve hissesin ki,315 gundur paramizi yatirmisiz,3-5 kurus kar ederiz umuduyla ,hisseye hic dokunmamisiz,yeri geldi paraya ihtiyac oldu,yeri geldi karsimiza is firsatlari ciktigi halde,hissede zararda oldugumuz icin ,o firsatlarida kacirmisiz..ve 315 gundur yatrdigim paradan %65 zaradayim..gecen zamanami yanayim ,param 315 gundur bagli kaldi onami yanayim,ve bunlar bi tarafa %65 zararami yanayim..yatirimci siksin ananizi avradinizi,bumuydu yatirimciya verdiginiz guven..iskontolu orospu cocuklari sizi...en sacma sapan hisseler bile boyle rezillik yapmamistr..borsa tarihinde yoktur..yeter artik bir yil olucak.kar dan vazgectik ,ana paramizi alalim yeter,okuyun artik su kufrleri beddualarida,belki vicdana gelirsiniz..

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 14:43 
Kullanıcı avatarı

ARKADAŞLAR HİSSE YÜKSELECEK BENDE GİRDİM BUGÜN BEKLEYİN GÖRÜN

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 15:48 
Kullanıcı avatarı

yok be guzel kardesim ,nereye yukseliyor...biz asagi yukari 320 gundur bekliyoruz bu salak hisseyi...ha bugun ha yarin yukselecek dedik ,paramizdanda olduk ,dibe vurdu...birgun elbetteki yukselecek (1-2-3 yil sonra ),ama bizleri busekilde oyalayip dibe vurmasinin bi aciklamasi,bi tutar yani olamaz...tamamen zaman kayibi....
kac gundur niyetleniyordum hisseden cikip nugyo almayi dusunuyordum ama biturlu elim gitmedi,okadar bekledin birazdaha bekle satma dedim kendi kendime .ama lanet olsun keske satsaymisim bi hafta once ve nugyo alsaymisim 6,xx lardan 12 lere geldi hisse 3-5 gunde...ama bizim hisseden bi cacik olmaz...

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 00:58 
Kullanıcı avatarı

ne olacak bu klgyo -kiler in hali yorum yazan yok.nurol gyo %300 sermeye artışına gidip sermayesini 40 milyon tl ye çıkaracak diye borsa da çoşarken bu hissenin 10 aylık karı 40 milyon tl den fazla.nasıl çıkarmıyorlar.bence bizim borsa larda dalga geçiliyor.çok dikkatli olmak lazım.bu hiissee sahipleri görmüyorlarmı.ne zaman yükselecek bu hisse kiler grubu duy insanları.

MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2012 00:43 
Kullanıcı avatarı

ben bu hisseden kazanan varmı merak ediyorum.çıktığı günden beri zarar ettiren bir hisse olamaz böyle bir şey.4bin tl zarar ettiğim bu hisseye tekrar girdim.şuna inanıyorum.bir gün mutlaka zarar edenler bu hisseden kar etmek isteyecekler.artık senesi de geliyor borsaya gireli daha ne kadar bekleyecek bakalım.ben bekleyeceğim.yatırım tavsiyesi değildir.

MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2012 22:24 
Kullanıcı avatarı

BEN BU HİSSEDEN ÇOK ŞEYLER BEKLİYORUM AÇIKCASI İNSAAT ZAMANI KAR MARJI AÇIKLAYACAKLAR TABİ BENİM FİKRİM KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAK İSTEMEM AMA UMUTLUYUM İNŞ YÜKSELECEK

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir