MANGO - Mango Gıda Hisse Senedi Yorumları : M GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 273

Zaman: 23 May 2012 06:16

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: MANGO - Mango Gıda Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2012 20:19 
Kullanıcı avatarı

november_rain yazdı:
kastar yazdı:
dünya işlem yapıyor çıkmıyor az bir işlemle düşüyor global ve city satmadıkça sorun yok 1.60 tan biraz aldım neyse moral bozmaya gerek yok önümüzdeki hafta telafisi olur gibi geliyor artık sert hareketler bekliyoruz

o sert hareketleri ben bir süre daha beklemiyorum. adam bedelli yaptığı kağıdı düşürüp milletin elinden toplamak varken neden yükseltsin. ben bedelliden sonra bekliyorum hareketi. kişisel düşüncelerimdir (ytd)

aynı düşüncedeyim brova mango yerleri çok yukarılar ve ky dökmek için ufak bedelli açıkladılar bedelli sonrası orta vade iyi yükselşler olabilir....ytd

MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2012 22:35 
Kullanıcı avatarı

umutlar haftaya kaldı. bu hafta yeteri kadar yerlerde süründü. bu kağıtta anlayamadığım bir şeyler var.1.200.000 işlem yapıyor 10 kademe zor gidiyor. 200.000 işlemle aldıgı 10 kademeyi geri veriyor birde utanmadan ekside kapatıyor. ne yapmaya çalışdığını anlayan varsa açıklarsa sevinirim

MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2012 10:55 
Kullanıcı avatarı

Şu anda yapılacak en iyi hamle hissenin biraz çıkmasını bekleyerek bedelliye katılacak kadar hisse satarak nakite geçerek bedelliye katılmaktır.Rüçhan haklarımızı satsak karlı olmaz kendi kendimizi eritiriz.Hisse senedi satmadan elimizdeki tüm nakitle bedelliye girsek çok riskli olur.Ne acayip bir durum yahu bu.ytd değildir.

MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2012 18:29 
Kullanıcı avatarı

Kıymetli Dostlar,
Hayırlı günler ve bol kazançlar dileyerek sözlerime başlıyorum. Hissemiz uzun bir süreden sonra 20 Nisan günü 2 li seviyeleri geçerek 2,07 yi görmüş ve 2,05 den günü tamamlamıştı. Hisse teknik olarak o kadar güzel bir hale gelmişti ki anlatamam. Geçen yıl Mart ayından başlayan ve hala devam eden 1 numaralı bölgede göstermiş olduğum trend çizgisi hissenin direnci haline gelmiş ve hisse 2,07 ile buraya dokunmuş, muhtemelen birkaç gün içinde burayı hacimli olarak geçecekken seans bitiminde gelen bedelli haberi hisseyi alaşağı ederek 2-3 gün içinde 2 numaralı bölgede göstermiş olduğum 2 alt bant trend çizgisine inmiş ve burayı kendine destek olarak kullanma çabasına girmiştir. Bu aşamadan sonra hisse tekniğe uyar mı bilinmez ancak geçen son 1 haftanın tahlilini yapmak istedim. Bedelli sürecine ilk defa katılacağım için daha önce böyle bir deneyimim olmamıştı. Bizleri neler bekliyor tam emin değilim. Bedelli açıklamasından sonraki ilk mesai günü gelen sert satışlar beni biraz kaygılandırsa da hissede kalıp kalmayacağıma 2 gün sonra gelecek takaslar yön verecekti. Acaba başta Global olmak üzere b.y. ne şekilde pozisyon aldı merakında iken takaslarda hiçbir sorun olmadığını satışların panikleyen k.y. tarafından yapıldığını bilakis b.y. nın daha da lotlarını arttırdığını görünce bir nebze olsun rahatladım. İnşallah bedelli gününe kadar para ayarlayabilirsem diğer tüm hisselerimden çıkmış, üzerine para ekleyerek %100 portföyümle Mangoda olmuş olacağım. Beklentilerim çok yüksek. İnşallah bizleri mahçup etmez de hep beraber kazanırız. Biraz riskli bir süreç olacak ama ne yapalım. Borsa risk işi değil midir?
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla..
Resim

MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2012 18:58 
Kullanıcı avatarı

uzun zamandan beri takip edemiyorum ama bedelli tarihi ne zaman ve hisse başı kaç tl ?

MesajGönderilme zamanı: 30 Nis 2012 11:55 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar tekrar mangoya döndüm hepinize bol kazançlar 1.çeyrek bilanço nasıl gelecek şimdi 1.çeyrek bilançoya odaklanmak gerekir ytd

MesajGönderilme zamanı: 02 May 2012 15:48 
Kullanıcı avatarı

birinci çeyrek bilanço ne zaman AÇIKLANIYOR BİLGİİS OLAN VAR MI

MesajGönderilme zamanı: 02 May 2012 17:34 
Kullanıcı avatarı

adamlar istediği lotu toplayamadılar sanki bi % 10 daha geri gelirse hiç şaşırmayın Y.T DEĞİLDİR

MesajGönderilme zamanı: 03 May 2012 22:36 
Kullanıcı avatarı

mangonun yatırımcısını memnun ettiğini çok şükür hiç görmedik.anlaşılan bunların Allah tan korkusuda yok.Allah bunların bin türlü belasını verir bizde görürüz inşallah.

MesajGönderilme zamanı: 04 May 2012 22:07 
Kullanıcı avatarı

22 MAYIS ta genel kurul var... o zamana kadar sabır edcez ama ne olur sonrasında bilinmez...

HEP GÜVENDİĞİMİZ DAĞLARA KAR YAĞIYOR

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir