MEMSA - Mensa Sınai Ticari Mali Yat. Hisse Senedi Yorumları : M GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 313

Zaman: 23 May 2012 15:23

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 343  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: MEMSA - Mensa Sınai Ticari Mali Yat. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2012 16:52 
Kullanıcı avatarı

01 adanus yazdı:
taksim yatırımdan birisi 500000 adet almış ama kim demekki şivey şivey gidecek sam amcalarmı acaba onlar girdiyse büyük ihtimalle yön yukarı olabilir

Gider gitmesinede .şerefsizler 11 lot 11 lot 3 lot satış ve alış yapıyorlarki 052-053 kademelerinde işlem yapılıyor gibi gösteriyorlar.
Baskı altında tutmasalar hisse şimdi çoktan haketiği yere gitmişti.

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2012 17:47 
Kullanıcı avatarı

ARKADAŞLAR kağıt iyice sıkıştı burdan aşağı olmaz muhakkak yukarı vurcak hemde çok sert niyemi duyduk ve okuduklarıma göre MENSA nın kendi sitesinden
*enerji sektörüne gircek,gyo larla büyüyecek
* borcunu azalttı yapılandırdı karşılığı olmasa halkbank kredi vermezdi
* satışları 5 e katladı
*600 yeni personel aldı
* hükümetle arası iyi avrupanın en büyük kadife üreticisi
*fabrika çalışıyor satışlar iiii patronlar kaçsalar zaten çoktan kaçardı
*yönetim olarak hep bi çıkış yolu arıyorlar

HALA NE BEKLİYOR ONU ANLAMADIM memsa1 le birleşip o ivmeyle götürebilirler az daha sabır bu kadar bekleyip 0,70 den vermeyin en az 1,00 sonra 2,00 ler hayal değil her ay mensa köşeye atıp bayağı biriktirenler ver onlar 5,00 lerden bahsediyor hayırlısı

MesajGönderilme zamanı: 08 Åžub 2012 22:22 
Kullanıcı avatarı

KAANKARALI yazdı:
ARKADAŞLAR kağıt iyice sıkıştı burdan aşağı olmaz muhakkak yukarı vurcak hemde çok sert niyemi duyduk ve okuduklarıma göre MENSA nın kendi sitesinden
*enerji sektörüne gircek,gyo larla büyüyecek
* borcunu azalttı yapılandırdı karşılığı olmasa halkbank kredi vermezdi
* satışları 5 e katladı
*600 yeni personel aldı
* hükümetle arası iyi avrupanın en büyük kadife üreticisi
*fabrika çalışıyor satışlar iiii patronlar kaçsalar zaten çoktan kaçardı
*yönetim olarak hep bi çıkış yolu arıyorlar

HALA NE BEKLİYOR ONU ANLAMADIM memsa1 le birleşip o ivmeyle götürebilirler az daha sabır bu kadar bekleyip 0,70 den vermeyin en az 1,00 sonra 2,00 ler hayal değil her ay mensa köşeye atıp bayağı biriktirenler ver onlar 5,00 lerden bahsediyor hayırlısı

Ya sen hayalmı kuruyorsun yoksa sende ANDİÇ 75 İN Tersimisin, imkb 61000 oldu memsa hala gıdım ilerlemedi kendisi alıyor kendisi satıyor o kadar hacim var ilerlemiyor ama inşallah dediğin olur 1 yıldır beklediğimize değer ama benim hiç umudum yok zararım çıksa yeter bana diyorum yinede bunlar kayserili kimseye para kazandırmaz.

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 19:22 
Kullanıcı avatarı

[quote="Şah"]Verdim gitti ,kurtuldum zararımı sebep olanların boğazında kalsın kursaklarında kalsın ........[/quote]

negüzel kurtulmuşsun bir daha girmezsin herhalde her sayfadada karalayıp duruyorsun inecek dipten alacağım diye bekliyorsun ama bi taraftan kaçar diye takip ediyorsun seni çok iiii anlıyorum satınca karalamaya devam alınca olumlu yaz

MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 19:29 
Kullanıcı avatarı

[quote="KAANKARALI"][quote="Şah"]Verdim gitti ,kurtuldum zararımı sebep olanların boğazında kalsın kursaklarında kalsın ........[/quote]

negüzel kurtulmuşsun bir daha girmezsin herhalde her sayfadada karalayıp duruyorsun inecek dipten alacağım diye bekliyorsun ama bi taraftan kaçar diye takip ediyorsun seni çok iiii anlıyorum satınca karalamaya devam alınca olumlu yaz[/quote]

İhtiyaçtan bir kısmını zararına satmıştım .Elimde hala var fakat bekliyorum eğerki halk bankası borcun haberi gelirse o zaman satacağım?
Giden hisselerin arkasından bakıyorum uşak,uçak, rysaş, cmbtn,ttrak bunlar hepsi takibimdeki hisselerdei ama bu şrfsiz ve şrfsizler yüzünden bekliyorum.

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 15:58 
Kullanıcı avatarı

sattım gitti elveda memsa ve mems1 yürü be kim tutar seni a.q. mun yavşak kağıtı

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 13:58 
Kullanıcı avatarı

iyi halt etmişsin bilader şimdi sattığın fiyattan alabiliyormusun bekleyemedin yani satan zarardadır bilader memsa ümit kesildiği anda patlayan bir kağıttır senin adına üzgünüm

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 14:07 
Kullanıcı avatarı

SAOL DOSTUM AMA ALACAKLI KAPIYA DAYANINCA NE YAPABİLİRSİN

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 17:42 
Kullanıcı avatarı

İMKB Endeks 61000 e dayandı 1 ay oldu hala 051-053 arasında gidip geliyor ulan bu işe göz yumman yöneticiler, bu kağıdı bu hale getiren şirket yöneticileri ve baskı altında tutan karanlık kirli eller sizlere ne dediğimi çok iyi anlıyorsunuzdur ben söyleyeceklerimi buraya yazmıyorum ama zararım kadar bedellini sizden acı acı çıkartayım...................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2012 13:05 
Kullanıcı avatarı

hayırlı olsun arkadaşlar..

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 343  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir