MEPET - Metro Petrol ve Tesislerı Hisse Senedi Yorumları : M GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 72

Zaman: 23 May 2012 15:24

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 100  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: MEPET - Metro Petrol ve Tesislerı Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 13:11 
Kullanıcı avatarı

verdiler elime 3,04 den

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 02:31 
Kullanıcı avatarı

[quote="tophaneli"]demirci ben uçacak kaçacak demiyorum,düşerse stoplayacağım yer belli;benim beklentim galibin iktidarla arası iyi;mepeti bir opet yapabilecek imkanı var,spekülatif yanıyla ilgilenmiyorum,galibin şirketleri içinde elle tutulur,geleceği olabilecek tek kağıt,2.85'lerdeyken dip,dip gidecek 1.50 olacak diyenlere tepki göstermekse reklam yapmak evet o zaman ben reklam yaptım arkadaş,senin gibi günlük,anlık değişmez görüşlerim.yatırım yaptık ha baktık yanlış yapmışız stoplar geçeriz.[/quote]

aslında hem fikiriz seninle.şu açıdan hem fikiriz bence de ağanın elinde ki elle tutulur şirketlerden birisi bu.diğeride holding şirketi.bence diğerleri 3 kuruş etmez.ama bu kağıdın çıkması için ağanın şahsen hisse alamsı lazım.yani en son 2.60 lardan sattığı 300.000 lotu alması lazım.
kağıt için bir teknik analiz yapıldı ve 1.59 a kadar düşme ihtimali olduğu yada x rakama kadar çıkam ihtmali söylendi.bunlar formasyonların verdiği rakamlar illa birebir olsa zaten herkes parayı vururdu.
ama ortada şöyle bir gerçek var. mepet ağanın şirketi değilde mehmet efendinin şirketi olsa gözü kapalı tutarım.ancak ağanın kağıdını almak yatırım değil kumar oynamaktır.herks ağlanıp sızlanırken bunu bilerek yapmalı.ağa dolandırıcı değil (yani bedelsiz verecem diyipte 3 ay kağıt satmaz) ağa kumarbaz.nerede alcan nerde verecen bilecen.sıkıntı bu.
şimdi ben galip öztürk olsam.sattığım kağıtları geri almak istesem ve bunu 0.40 fiyattan yapmak istesem elimde imakn varmı? tabiki var.44 milyon lot var adamlarda bu hisseyi 0.10 a bile indirirler.o zaman 1.59 olmama gibi bir ihtimalde yok.mepetin buraları diptir deme şansımız da yoktur.mepetin dibi yoktur.her yere düşebilir her yere çıkabilir.
ağanın keyfine kalmış.bu hisseyi alanda yatırım olarak almaz bunu bilerek alır.uşak,mepet,avgyo,metal,vangıda,vs vs gibi hisseler yatırım hissesi mi ? peki sabancı holding,garanti,ereğli ne hissesi.
elimdekilerin hepsini sattım.artık 1 lot bile yok.ama ne zaman 3.25 i geçer ve ağa kağıda girer bende girerim.ama bu 2 şartın (3.25 i geçip kaaptacak ve ağa girecek) gerçekleşmesi halinde

bu söyedliklerim YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.ZARAR EDEBİLRİSİNİZ

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 16:49 
Kullanıcı avatarı

http://img40.imageshack.us/img40/9290/mepetismail3.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/5491/mepetismail2.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/1750/mepetismail.jpg
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 17:48 
Kullanıcı avatarı

silahşör kardeş grafikleri yapmışsında eline,emeğine sağlık fakat ben anlamıyorum grafik olayıdan...şimdi bu grafikler eyi gösteriyor düşecekmi diyor yoksa çıkacakmı diyor?şimdiden teşekkürler

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2012 09:30 
Kullanıcı avatarı

udemirci22 yazdı:
tophaneli yazdı:
demirci ben uçacak kaçacak demiyorum,düşerse stoplayacağım yer belli;benim beklentim galibin iktidarla arası iyi;mepeti bir opet yapabilecek imkanı var,spekülatif yanıyla ilgilenmiyorum,galibin şirketleri içinde elle tutulur,geleceği olabilecek tek kağıt,2.85'lerdeyken dip,dip gidecek 1.50 olacak diyenlere tepki göstermekse reklam yapmak evet o zaman ben reklam yaptım arkadaş,senin gibi günlük,anlık değişmez görüşlerim.yatırım yaptık ha baktık yanlış yapmışız stoplar geçeriz.

aslında hem fikiriz seninle.şu açıdan hem fikiriz bence de ağanın elinde ki elle tutulur şirketlerden birisi bu.diğeride holding şirketi.bence diğerleri 3 kuruş etmez.ama bu kağıdın çıkması için ağanın şahsen hisse alamsı lazım.yani en son 2.60 lardan sattığı 300.000 lotu alması lazım.
kağıt için bir teknik analiz yapıldı ve 1.59 a kadar düşme ihtimali olduğu yada x rakama kadar çıkam ihtmali söylendi.bunlar formasyonların verdiği rakamlar illa birebir olsa zaten herkes parayı vururdu.
ama ortada şöyle bir gerçek var. mepet ağanın şirketi değilde mehmet efendinin şirketi olsa gözü kapalı tutarım.ancak ağanın kağıdını almak yatırım değil kumar oynamaktır.herks ağlanıp sızlanırken bunu bilerek yapmalı.ağa dolandırıcı değil (yani bedelsiz verecem diyipte 3 ay kağıt satmaz) ağa kumarbaz.nerede alcan nerde verecen bilecen.sıkıntı bu.
şimdi ben galip öztürk olsam.sattığım kağıtları geri almak istesem ve bunu 0.40 fiyattan yapmak istesem elimde imakn varmı? tabiki var.44 milyon lot var adamlarda bu hisseyi 0.10 a bile indirirler.o zaman 1.59 olmama gibi bir ihtimalde yok.mepetin buraları diptir deme şansımız da yoktur.mepetin dibi yoktur.her yere düşebilir her yere çıkabilir.
ağanın keyfine kalmış.bu hisseyi alanda yatırım olarak almaz bunu bilerek alır.uşak,mepet,avgyo,metal,vangıda,vs vs gibi hisseler yatırım hissesi mi ? peki sabancı holding,garanti,ereğli ne hissesi.
elimdekilerin hepsini sattım.artık 1 lot bile yok.ama ne zaman 3.25 i geçer ve ağa kağıda girer bende girerim.ama bu 2 şartın (3.25 i geçip kaaptacak ve ağa girecek) gerçekleşmesi halinde

bu söyedliklerim YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.ZARAR EDEBİLRİSİNİZ

yaa arkadaşım saçma sapan yorumlar yapmayın hangi şirketin elinde kendi hissesi yok ki.Hiçbir şirket %100 halka arz olmadığına göre her hissede bu dediğin ihtimal var demektir.Ama eğer elindeki hisseyi satacaksan buradan niye satsın ki hele ki piyasa şuanda alım ağırlıklı iken.Satacak adam hisseyi çıkartır 8 lere 10 lara verir milletin eline buradan satış yapıp şirketin değerini neden düşürsün ki.Ayrıca bu ilk çeyrekte ben kar açıklayacağını bekliyorum.Çünkü ilk halka arz olduğunda 4,5 trilyon zarar durumundaydı.Halka arzın ardından ilk blançoda bunu 3.25 trilyona düşürdü.Son bilançoda da 250 bin tl ye ve önümüz yaz borsa da her zaman beklentiler satın alınır yaz olması ve insanların bir şekilde yollara çıkması demek daha fazla akaryakıt satışı ve tesislere daha fazla insan demektir.Bu da ilk çeyrek ve ardından ikinci çeyrekte kar açıklamaması için hiçbir neden olmadığının göstergesidir bence.Ben ilk çeyrek blancosunun yaklaşık 2 trilyon ikinci çeyrek bilancosunun da da 5 trilyona yakın karlılık açıklamasını bekliyorum.ytd.

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2012 10:07 
Kullanıcı avatarı

buraya kadar düşmesinin sebebi 250.000 tl lik zarar yani ? adam zararını azalttıkça hisseninde fiyatı düşüyor değişik bir fiyatlama yöntemi.
ben hala son söylediğimde ısrarcıyım.bu kağıt kumar kağıdıdır.Ancak 3.25 i geçip ağada şahsi olarak hisse almaya başladığında girilir.yoksa kar etmiş zarar etmiş ne önemi var. galip ağanın kağıdından bahsediyoruz garanti bankasından değil.
diyorsun ki halka arz olduğunda 4.5 milyon zararı vardı şimdi 250.000 zararı var.bu mantığa göre halka arz olduğu fiyatından üzerinde olması gerekmiyor mu ?
yani zararı azaldıkça yükselmesi gerekirken neden düştüğü konusunda mantıklı bir açıklamınız vardır herhalde.
bu kağıt galibin hisseleri içinde en çok bir şeye benzeyeni doğru yani avgyo ile yanyana koyduğunda sahip olduğu tesisler açısından bence mepet en düzgünü ama sahibi biraz çetrefilli işler yapıyor neticede operasyon kağıdı

y.t.d.

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2012 15:09 
Kullanıcı avatarı

bugün ki olaydan sonra 10 tl asağı satmam bu kagıdı

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2012 17:04 
Kullanıcı avatarı

derinlik görebilen varmı beyler

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 00:15 
Kullanıcı avatarı

ne oldu bugün ? 3.21 gösterdi diyemi herşey yani. gaz vermeyin millete

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 09:59 
Kullanıcı avatarı

3,21 i gösterdi diye.. git gel yapıyor diye gıcık oldum hisseye

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 100  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir