MRGYO - Martı Gayrimenkul Y.O. Hisse Senedi Yorumları : M GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 62

Zaman: 23 May 2012 23:51

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: MRGYO - Martı Gayrimenkul Y.O. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 11:26 
Kullanıcı avatarı

Biri oyun oynuyor fark eden var mı?

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 11:30 
Kullanıcı avatarı

Söylediğimi gördü yapmaz oldu.

MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2012 17:52 
Kullanıcı avatarı

ARKADAŞLAR MARTI GYO ÇOK İYİ BİR KAĞIT ŞUNU HERKEZ İYİ BİLSİN Kİ KISA VADEDE KAZANÇ SAĞLAMASI ÇOK ZOR.SİZE BU KAĞIT İÇİN SÖYLEYECEĞİM TEK ŞEY ŞUDUR; 1,50-1,90 ARALIĞINI 2013 SENESİNİN ORTALARINDA GÖRECEK..SABREDEN İYİ VOLE VURUR..SABIRSIZLARA DİYECEĞİM ŞEY ŞUDUR; KAYBEYMEYE MAHKUMSUNUZ..

MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2012 19:48 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar ne diyeyim bu kağıda cnbc-e de yapılan program yuzunden girdim, yetkili bir ağız bu kagıdı ove ove bitiremedi o gun bu gundur zarardayım 1,02 den aldım yukarıyı gormek ne mumkun sayeside uzun vadeli yatırımcı oldum sadece ekrana bakıyorum, eskiden aldıgım hisse en cok kazandıran ilk bese girmişmi diye bakardım şimndilerde borsa 10000 puan cıkmasına ragmen bizim kagıt kırmızı olmasın diye du ediyorum, insallah 2013 ortasında mayaların dedidiği olmassa kar edeceğiz, bu kagıt yuzunden mayaların bile dediği olur bu kagıdın cıktıgı gorulmez.

MesajGönderilme zamanı: 14 Åžub 2012 23:03 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bu martı ve martı gyo yu altı yıldır izlerim.Tek kelime ile imkb nin yüz karası,Küçük yatırımcısını asla kollamayan, temettü vermeyen borsa yükselirken baskı kurup artmasını engelleyen kısacası tam bir ömür törpüsü...1.42 den 18 ay önce allayıp pullayıp halka arz edilen ve sürekli sürünen bir kağıda ne denir???????Yatırım tavsiyesi değildir..

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 16:50 
Kullanıcı avatarı

Taze Efe yazdı:
Arkadaşlar bu martı ve martı gyo yu altı yıldır izlerim.Tek kelime ile imkb nin yüz karası,Küçük yatırımcısını asla kollamayan, temettü vermeyen borsa yükselirken baskı kurup artmasını engelleyen kısacası tam bir ömür törpüsü...1.42 den 18 ay önce allayıp pullayıp halka arz edilen ve sürekli sürünen bir kağıda ne denir???????Yatırım tavsiyesi değildir..

arkadaÅŸlar az sabredin YTD

MesajGönderilme zamanı: 21 Åžub 2012 02:03 
Kullanıcı avatarı

Taze Efe yazdı:

bu martıyı satarken, uçmasın diye kanatlarını çekmişler adamlar bu hisse çıkardılar milletin yarı parasını alıp güzel afiyetle yediler,bizlerede topal martı bırak gittiler,işin yoksada her ğün balık al bu topal martıyı besle,beslemek bir yana da bu martı karga misali çıkarsa kötü besle kargayı oysun gözünü gibi....inşallah sonu iyi olurrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 17:31 
Kullanıcı avatarı

MRGYO Sarıgerme deki arsası mahkemelik olmuştu, düşüşün nedeni de bu zaten. Fakat Truzim bakanlığının devreye girmesi ile oradaki arazi MRGYO ya geri verildi. Tabi oradaki proje biraz geç başlamış oldu. Benim bildiğim bu. Temelinde sorun olmayan bir şirket. Yakında göreceğiz.

MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2012 22:47 
Kullanıcı avatarı

bu hisse nasıl nasıl 1 üstüne atmak zorunda yakında ve atması lazım 2 sene sonra bu hisse kaç olur dersiniz ben bu hisseyi uzun vade yatırım aldım 0,61 ve hedefim 2 senede çok ama çok fazla bence toplanması lazım hisse

MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2012 16:51 
Kullanıcı avatarı

sporcu16 yazdı:
bu hisse nasıl nasıl 1 üstüne atmak zorunda yakında ve atması lazım 2 sene sonra bu hisse kaç olur dersiniz ben bu hisseyi uzun vade yatırım aldım 0,61 ve hedefim 2 senede çok ama çok fazla bence toplanması lazım hisse

Halka arz edildiği 1.42'den beri takip ediyorum.Hiç almadım ama birkaç gündür 0.68 alış yazıyorum gelmiyor.Hayırlısı

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir