MRSHL - Marshall Boya Hisse Senedi Yorumları : M GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 174

Zaman: 23 May 2012 23:54

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 197  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: MRSHL - Marshall Boya Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 15:17 
Kullanıcı avatarı

[quote="selcuk35"]ZAHİD HOCAM YÜKSELİŞ TEKRAR BAŞLICAK GİBİ GÖRÜNÜYOR,ALIMA GEÇİLMELİ Mİ SİZCE?[/quote]

60-61 seviyesine kadar düzeltme bekliyordum..65 seviyesinden aşağı bırakmıyor şimdilik..speğin ne yapacağı belli olmaz..bu bir tuzakta olabilir, yukarıya da götürebilir..yeni alım için riskli..71 seviyesi hacimli geçilirse fazla yüklenmemek şartıyla biraz alınabilir..

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 16:41 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar çok özür sayfasına yazmadığım için şu durum hakkında acil yardım??? elimde 1.14 maliyetli 650 adet ceylan var bedelli sermaye arttırımına gidicekmiş ne yapmam grekir çok acil lütfen

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 02:29 
Kullanıcı avatarı

bu mrshl tam bir tehlike çok korkuyorum ben kağıttan ne zaman ne yapacağı belli olmuyor yakından takip ediyorum hiç almadım ama gözü karalar için mükemmel denebilir benim kalbim kaldırmaz die almadığım ama şimdi içim içimi yiyor almadım diee

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2012 14:26 
Kullanıcı avatarı

Hissede tepede oluşan simetrik üçgen sıkışması bir boğa tuzağını akla getiriyor..işlem hacmi iyice daraldı..69 seviyesinin aşağı kırılması uyarı sinyalı..lotların çoğunu toplayan işbankasının bu seviyede malları elinde çıkarması da zor..
yada hisseyi 100 seviyesine çekip, alıcı çekerek elden çıkarma planları da olabilir..veye 75 veya biraz üstüne güniçi yukarı çekip satışa da başlayabilir..sözünözü burada ki hisse yapıcısının her türlü fırıldağını hesaba katmak gerekir..

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2012 15:22 
Kullanıcı avatarı

zahit hocam çok sıkıştı 69-70 arası patlıcak ama nereye kestiremiyoruz aydınlattıgınız için teşekkürler..daha alım yapılırmı onuda ögrensem?

MesajGönderilme zamanı: 27 Åžub 2012 14:47 
Kullanıcı avatarı

Forum sesizleşmiş seni altlarda görmeye dayanamadığım için yazıyorum marshal inşallah en kısa zamanda hareketlenmen dileğiyle...... Buğun bi hareketlilik yaptın ama geri geldin takaslardan belli olur yön yukarı ama zorlanıyor sanki.....

MesajGönderilme zamanı: 28 Åžub 2012 00:41 
Kullanıcı avatarı

zahit yazdı:
Hissede tepede oluşan simetrik üçgen sıkışması bir boğa tuzağını akla getiriyor..işlem hacmi iyice daraldı..69 seviyesinin aşağı kırılması uyarı sinyalı..lotların çoğunu toplayan işbankasının bu seviyede malları elinde çıkarması da zor..
yada hisseyi 100 seviyesine çekip, alıcı çekerek elden çıkarma planları da olabilir..veye 75 veya biraz üstüne güniçi yukarı çekip satışa da başlayabilir..sözünözü burada ki hisse yapıcısının her türlü fırıldağını hesaba katmak gerekir..

selam zahit hocam mrshl 76 direnci kırdı 90-100 lerden bahsedilebilir mi? sizin yorumlarınızı biliyoruz hocam. bide yazdığınız biyer var mı ?? size sorularımızı ordan soralım daha kolay ulaşmış oluruz. teşekkurler hocam

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 13:17 
Kullanıcı avatarı

davudi19 yazdı:
zahit yazdı:

selam zahit hocam mrshl 76 direnci kırdı 90-100 lerden bahsedilebilir mi? sizin yorumlarınızı biliyoruz hocam. bide yazdığınız biyer var mı ?? size sorularımızı ordan soralım daha kolay ulaşmış oluruz. teşekkurler hocam

Bence marshall son hareketını yapacak ve sonra dusun trendıne baslayacak, KY için uzat durmakta fayda ....

MesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2012 13:06 
Kullanıcı avatarı

zahit üstad nerelerdesin özletme kendini mrshalla cmbtn cemas analizlerini bekliyoruz

MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2012 17:50 
Kullanıcı avatarı

boga 34 tebrikler tamda dedigin gibi ve dedigin zamanda hisse hareketini yaptı ben biraz erken sattım ama yinede tebrikler insallah egpro da yarın hareketini yapar sonrada burva...

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 197  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir