MUTLU - Mutlu Akü Hisse Senedi Yorumları : M GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 16

Zaman: 23 May 2012 23:56

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: MUTLU - Mutlu Akü Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 12:47 
Kullanıcı avatarı

ata_306 yazdı:
bu işler daha başlangıç gibi sanki daha çook yüksek fiyatlardan bahsediyorlar şirketin satılacağından felan çağrı fiyatının çok yüksek olacağınan bahsedenler var başka sitelerde forumlarda doğruluk payı araştırp öyle alış satış yapın derim ben ki az almıştım zaten çok olmadığım için üzüldüm

Bütün sitelere yazmışsın iyi malı pazara çıkarttın he yerseler seni gidi seni

MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2011 10:20 
Kullanıcı avatarı

truva300 yazdı:
ata_306 yazdı:
bu işler daha başlangıç gibi sanki daha çook yüksek fiyatlardan bahsediyorlar şirketin satılacağından felan çağrı fiyatının çok yüksek olacağınan bahsedenler var başka sitelerde forumlarda doğruluk payı araştırp öyle alış satış yapın derim ben ki az almıştım zaten çok olmadığım için üzüldüm

Bütün sitelere yazmışsın iyi malı pazara çıkarttın he yerseler seni gidi seni

güvendiğim bi hiss arkadaş o yüzden yazıyorum burda hissemi pazarlamıyorum çünki elimde çok az var aklımı mikim yani az aldım sattım sonra tekrar aldım hala burdayım trabzonda kaybettiğim vakti ve nakti burda değerlendirseydim şimdi dört köşe ile yazardım hisseye güveniyorum orta vadede çok güzel yerlre gelcek bence ama sabır ile bekleyene

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 14:39 
Kullanıcı avatarı

vaktii geldii herhall

MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2011 14:14 
Kullanıcı avatarı

hepberaber satışamı gitsek nedir bu?böyle:)ytd

MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2012 23:51 
Kullanıcı avatarı

MUTLU aku 6.40lardan beri ınmesını bekledıgım hıssede dalga kurallarına gore iniş yapması(klasık zigzag)sonrasındaki çıkışın sayılması ve 5.30 gelmesi ile tahmını 1. dalgası olustugunu dusundugum hissede İLK HEDEFİM 5.30 GEÇİLMESİDİR.Uzun vadeli olarak tutmayı düşünuyorum ve gerı cekılmelerın fırsat oldugunu düşündügüm hissede alsat yapmıyorum çunku bu şekılde saydıgım ,neredeyse emın olmak derecesınde dıyebılecegım bır dalga yapısı olan mutlu ya benzer bır hıssede daha var başkada inceledıgım hıssede yoktur.
ZAMANI GELINCE BURDA OLACAGIM VE GORECEKSINIZ ASIL MUHABBET 5.30 GECILDIGINDE BAŞLAYACAKTIR.530 GECILMESI DUSUNDUGUM 3. DALGANIN UZATMASININ BAŞLADIGI FIATLAR OLACAKTIR ANCAK BUYUK BIR DIYAGONALE DONUŞMESI IHTIMALINE KARŞİ 5.30 İLK HEDEF DIYORUM.
    Resim

MesajGönderilme zamanı: 17 Åžub 2012 08:41 
Kullanıcı avatarı

SA.HAYIRLI CUMALAR.HAKLISINIZ SAYIN MOHİQANN.ALMA ZAMANI GELDİ GEÇİYOR.
SON 5 YILDA 5 TE 4 YAPMIÅž.
BU AYLARDA HAREKETE BAÅžLAMIÅž.YTD.

MesajGönderilme zamanı: 19 Mar 2012 01:08 
Kullanıcı avatarı

MUTLU...daha once alıp sattıgım ancak bekledıgım duseltmeyı yapmayan daha dogrusu koşanm duseltme yapan hıssede hızlı bır çıkış sonrasında SON SEANSTA ÇOK YUKSEK HACIMLE AÇİLİŞ 6.08 VE KAPANIŞ 5.84 İLE OLUŞMUŞ VE DALGA BITMİŞ GIBI GORUNUYOR,MUHTEMELEN A DALGASI İNİŞİ OLUYOR...
Bakalım dogru tespitmı yanliş mı...
    Resim
Deniz bitti kara gorundu şimdilik inşallah kısa suren bır duseltme donemıne gırecegız gıbı gorunuyor.

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2012 16:35 
Kullanıcı avatarı

evet 5,90 çıkışım oldu ama çıkma zamanı geldimi acaba tekrar. 6,60 gibi yapar mı acaba yine usulca

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2012 14:42 
Kullanıcı avatarı

Bu hissede % 20 artış potansiyeli var sıkı takip ediniz artık sırası geldi.Bilgilerinize

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir