Zaman: 23 Haz 2017 18:24






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 21 May 2011 16:16 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 11 Kas 2010 16:57
Mesajlar: 119
Meslek: Belirtmedi

son fiyat 130 ptesi tepki vermesi oldukca yüksek eğer çıkmazsa benim sistemime göre bu ilk olacak ve ben birşey daha öğrenmiş olacam benim sistme göre ptesi artı kapatacak tabiki ytd


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2011 11:38 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 12 Nis 2011 14:17
Mesajlar: 13
Meslek: Makina Mühendisliği

Hedef hareketlendi hayırlısı.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2011 12:19 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 08 Tem 2011 12:17
Mesajlar: 1
Meslek: Belirtmedi

bence geleceği parlak bir kağıt düşeceği kadar düşmüş zaten bundan sonra çıkma zamanı. bol kazançlar.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2011 13:13 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 12 Nis 2011 14:17
Mesajlar: 13
Meslek: Makina Mühendisliği

Aynı şekilde düşünüyorum.. 1 senedir uyuyor, arada hareketlenme oluyor ama sonra yine durağana geçiyor.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2011 17:08 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 Oca 2011 14:42
Mesajlar: 129
Meslek: Öğretmen

benbernanke yazdı:
son fiyat 130 ptesi tepki vermesi oldukca yüksek eğer çıkmazsa benim sistemime göre bu ilk olacak ve ben birşey daha öğrenmiş olacam benim sistme göre ptesi artı kapatacak tabiki ytd

bayağı ii tahmin yarın ne olur sence sn benbernanke?


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2012 17:26 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 13 May 2010 20:59
Mesajlar: 10282
Konum: soldier-bodybuilder-trainer
Meslek: Makina Mühendisliği

1,28


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: So I really loved hearing from an abortion provider - as har
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2015 09:37 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 22 Oca 2015 15:00
Mesajlar: 27
Konum: Panama
Meslek: Aşçılık

renova price
irbesartan-hydrochlorothiazide price
starlix sale


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumlar?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2015 22:15 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 22 Oca 2015 15:00
Mesajlar: 27
Konum: Panama
Meslek: Aşçılık

flagyl buy
hard on oral jelly cheap
adalat cc usa
mometasone sale
residronate sale
valacyclovir buy
cosopt buy


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: HDFYO - Hedef YO Hisse Senedi Yorumlar?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2015 01:32 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 22 Oca 2015 15:00
Mesajlar: 27
Konum: Panama
Meslek: Aşçılık

hydralazine generic
varenicline cheap
rogaine usa
ropinirole sale
nateglinide canada
linezolid generic
savella canada


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 13, 14, 15, 16, 17


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir



Geçiş yap:  
kredi
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.