Zaman: 21 Eki 2019 20:32






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Garanti internet bankacılığı yardım
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2009 10:48 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eki 2009 10:31
Mesajlar: 4

Arkadaşlar ben Garanti bankasının internet şubesinden hisse senedi alıp satmaya başladım. Fakat geçen gün Mazhar zorlu holdingten 100 kağıt aldım. 0.50 liraya dün satışını yaptım satış fiyatı 0.50 göstermesine rağmen bu hisseyi sattım fakat hesabıma hiçbir para geçmedi. Acaba kağıt değeri sıfıra düştüde o zamanmı sattım onuda bilmiyorum. Biri bana bu konu hakkında yardım ederse sevinirim. :oops:


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Lütfen Biri Bana Yardım Etsin
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2009 10:57 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 10 Eki 2009 14:57
Mesajlar: 72
Meslek: Ekonometri

hesabına 2 işgünü sonra geçer.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Lütfen Biri Bana Yardım Etsin
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2009 10:59 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 16 Eki 2009 10:51
Mesajlar: 184

arkadaşım garanti o parayı hesabına yarın felan yatırır bende açtırmıştım garantiden muhasebeleştirdikten sonra yatırıyorlar paranı günü birlik oynuyorsan ki hiç tavsiye etmem BİZİM MENKUL DEĞERLER var BMD orası daha çok hoşuma gitti oradan oynamayı tercih edebilirsin bol kazançlar


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Lütfen Biri Bana Yardım Etsin
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2009 11:00 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 22 Eki 2009 19:19
Mesajlar: 1

bazı bankalarda satışı yaparsın 2gün sonra hesabında görmeye başlarsın arkadaşım sanırım ondandır,yoksa niye 0 a insin.
satsanda o bakiye yatırıne oldu kiğin miktar kısmında gözüküyordur,endişelenme bence..
iyi günler..


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Lütfen Biri Bana Yardım Etsin
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2009 11:05 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Eki 2009 20:48
Mesajlar: 38

Bende garantiyi kullanıyorum bazı hisse senetleri için bloke süresi iki gün. İki gün sonra paranız hesabınıza geçer, merak etmeyin.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Lütfen Biri Bana Yardım Etsin
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2009 11:19 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eki 2009 10:31
Mesajlar: 4

arkadaşlar hepinizden teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için. Peki birşey daha sormak istiyorum izninizle...Ben bazen bu hisseyi satmak istediğim zamanlarda durumuna baktığımda sıfır yazıyordu. Yani belli bir para değeri yazmıyordu. Bende kağıdın değerini yitirdiğini düşünüyordum ama ertesi gün baktığımda gene bir değeri vardı. Bu neden oluyor olabilir. Ve garanti bankasından hisse senedi alım satımını yapan bir arkadaşla msnden görüşmemiz mümkünmü acaba bana özelden msnsini yazsa. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Lütfen Biri Bana Yardım Etsin
Yeni mesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2009 11:06 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eki 2009 10:31
Mesajlar: 4

benim sıkıntıma yardım edecek kimse yokmu. Yani neden böyle oluyor. Garanti bankası parama elmi koydu biri beni bilgilendirirse sevinirim...


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Garanti internet bankacılığı yardım
Yeni mesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2009 16:23 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eki 2009 10:31
Mesajlar: 4

hocam çok teşekkür ederim. Msn adresinizide ekledim umarım sizden ilerleyen zamanlarda daha fazla yardımlar isteyecem. İlginiz için gene sonsuz teşekkürler ederim.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Garanti internet bankacılığı yardım
Yeni mesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2009 00:02 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Eki 2009 01:15
Mesajlar: 62

hisseyi sattıktan 2 gün sonra parası hesabınıza geçer. ama bu süre içinde hesabınızda para görünmese bile hisse alabilirsiniz.
ekranı iyi incelerseniz kullanılabilir bakiye olarak satığınız hisse ederi kadar bir meblağı kullanabileceğinizi belirtir.


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir



Geçiş yap:  
Uyarı : Bu sitede herhangi bir üyenin mesajı nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.